A+ A-

Testmozgás

Fordítás
Eredeti író: Christa (Christa352@hotmail.com)
Egy kemény edzés után keményen dolgozott rajta is!
Észrevette, hogy figyeli őt.
A férfi a félig nyitott ajtónak támaszkodva nyíltan bámulta.
Ravaszul, a fickó tükörben feltűnő képmását vette szemügyre, elbűvölve a pasas huncut jóképűségétől, hosszú, fésületlen, göndör barna hajától, mélybarna szemétől. Jókötésű fiú volt, úgy saccolta, kb. 183-185 magas lehetett.
- Hmmmmm...-gondolta magában
Épp most fejezett be egy nagyon kemény edzést a konditeremben, és éppen törölközött egy kényeztető forró zuhanyozást követően a fürdőben. Ott állt teljesen meztelenül, a tükörben saját, az edzéstől teljesen felpumpált, izmos testében gyönyörködve. Remekül érezte magát, felfrissülve, élettel telve!
Pózolni kezdett. Megfeszítve karját, bicepsze hatalmasra dagadt. Simogatni kezdte izmát, szinte szerelmesen, keményen masszírozta, dörzsölte. Majd kezeit csípőjére helyezte, vett egy mély lélegzetet, és egy klasszikus hát-csípő pózt vett fel. A kedvenc póza. Kifeszítette a vállait, ettől úgy tűnt, mintha felsőteste szinte megnőtt volna. A háta annyira széles volt, kidolgozott izmai annyira élesen kirajzolódtak! Teste fantasztikus, keskeny derékba szűkült, amitől felsőteste úgy nézett ki, mint egy hatalmas V. Vállait hátrafeszítette, amitől izmai látványosan kidagadtak.
Popsija feszes, mellei magasan állnak, és teltek. Bőre ragyogó... gyönyörű volt, és sugárzó!
Pár pillanatig kitartotta a hát-csípő pózt, majd újabb mély lélegzetet vett, kezeit ökölbe szorította, megfeszített, behajlított karjait felemelte a vállai fölé, bicepszét és tricepszét ismét addig növelve és duzzasztva, míg szinte dinnye méretűre nem dagadtak bőre alatt.
Pózolt a tükörben, halvány félmosollyal ajkain, szemei kissé lehunyva. Biztos volt benne, hogy a srác sosem látott még ilyen csodálatos testet. Jót derült rajta, és persze nagyon hízelgett neki, hogy ezt a fickót ennyire lenyűgözi az ő elképesztő teste.
Büszkén kihúzta magát: 175 centi 86 kiló. 86 kiló hihetetlen, kőkemény, szexi izom!!!
Érezte a pasas szemét a testén, tudta, hogy ingerelte a pózolásával. A kemény edzéstől nagyon begerjedt (mindig így volt egy kiadós edzés után). Rég volt, mikor utoljára kielégítette egy férfi, nagyon régen!
Előrehajolt, a tükörnek dőlt, hatalmas, formás, erős combjai kissé szétnyitva, popsija olyan gyönyörűen gömbölyű, olyan feszes, olyan kemény, olyan szexi! A fickó szeme elé tárultak vaginájának ajkai ahogy így, kicsit széttárt combjaival állt.
- Istenem!!! - nyögte, a férfi, miközben merev farkát kezdte masszírozni a nadrágján keresztül.
Kék szemei ragyogtak, ahogy az imént felvett fésűvel csillogó, barna haját kezdte fésülni, és végig magán érezte a fiú tekintetét. A bőre felforrósodott, szíve kicsit gyorsabban kezdett verni, mert tudta, hogy mi fog következni hamarosan. Letette a fésűt, felemelte a karját, kinyújtózkodott, mintegy véletlenül, majd behajlította a feje mögé. Lassan ugyanezt megtette a másik karjával is, és összekulcsolta a kezeit a feje mögött. Izgatta a pasast testének érzéki, erotikus látványával. Tudta, hogy beindította. Látta a domborulatot a nadrágján, látta, ahogy masszírozza a farkát, golyóit.
A teste bizsergett, nagyon fel volt izgulva... forró volt, szinte LÁNGOLT!!!
- Húzd le a cipzárt a nadrágodon, helyezd magad kényelembe! - mondta neki - Látni akarom a farkadat! Látni akarom, ahogy simogatod magad! Látni akarom a kezedet, ahogy a farkadat markolod!
Nem kellett kétszer mondania. A férfi pillanatok alatt kiszabadította a szerszámát a nadrágjából, engedte lecsúszni a lábai elé, majd a pólója követte, így most már ő is teljesen meztelenül állt mögötte. Szája kicsit elnyílt, apró izzadságcseppek gyöngyöztek felsőajka felett, szemei kissé fátyolosak voltak, ahogy egyik kezével szinte öntudatlanul simogatta kemény, merev férfiasságát, másikkal a golyóit masszírozta, szemeit a lány testére tapasztva.
Ő ujjaival a melleit cirógatta, finoman megcsavargatta a mellbimbóit, játszott velük, míg teljesen meg nem merevedtek, és bizseregtek. Aztán ujjai lassan lejjebb vándoroltak, a hasát simogatták, hasizmai olyan erősek és kemények voltak, akár egy betonfal. Aztán még lejjebb folytatták útjukat, egészen a fanszőrzetig... majd még lejjebb, míg ujjai már combjai belső oldalát kényeztették... apró borzongást indítva útjára, ami végigfutott a testén.
Nagyon fel volt izgulva... látta, hogy a pasas ugyanúgy begerjedt, mint ő. Látni, hogy maszturbál, hogy ő volt az, aki annyira felizgatta ezt a férfit, tudni, hogy azért játszik magával, mert annyira felizgatta, mindettől elképesztően nedves lett.
Hirtelen sarkon fordult, szemtől szembe a sráccal, mélyen a szemébe nézett, és elmosolyodott.
Mutatóujját mélyen becsúsztatta forró, nedves puncijába, majd lassan kihúzta. Ujja csillogott a bő, finom punci nedvtől. Tekintetét továbbra is csábítóan partnerén tartva kínzóan lassan felemelte ujjait a szájához, majd szexisen megnyalta, megízlelve saját, édes nektárját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 03. 20. csütörtök 05:03
Nem rossz
#3 listike 2014. 02. 11. kedd 06:44
Nem a jobbak közé tartozik.
#2 Bikmakkocska 2013. 10. 3. csütörtök 18:27
Nem túl tökéletes ez a test?
#1 Törté-Net 2006. 06. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?