A+ A-

2. emelet 4-es ajtó

Délután fél 3..de a matek tanár még mindig mondja és mondja! Az ablakon nézek ki és vágyódom én is azok után akik mennek a buszmegálló felé! Egyszer csak egy éles hangra figyelek fel: "Veronika! Ne álmodozzon, oldja meg gyorsan a táblánál ezt a logaritmusos egyenletet legalább addig is leköti a figyelmét". Számológéppel a kezembe vörösödő fejjel sunnyogok ki a táblához! Ez a tanár engem nem szeret! - gondoltam magamban, majd amikor belekezdenék, kicsöngetnek! Na végre - sikítom el magam mit sem törődve a tanárral gyorsan bedobálom a cuccaimat a táskámba és irány a buszmegálló. Mindenhol diákok, tanárok a buszok tömve. Mérgelődök egy sort, hogy miért nem indítanak több buszt ilyen kora délután, ha egyszer tudják hogy mennyi a diák, de amikor már az ajtó előtt vagyok ez már mind nem érdekel, hiszen csak egyvalamire tudok gondolni és csak egyvalakire.
Cipő le, kabát eldobva valahol az ágyon, táska a sarokban. Bekapcsolom a számítógépet és várom, hogy bejelntkezzen Ő. Feszült várakozás... sehol senki. Egyszer csak egy hang...bííí...és a kis ablak a monitor jobb felső sarkában, ami jelzi, hogy Ati bejelentkezett az MSN-en. A szívem a torkomban lüktet. Vajon bemenjek hozzá? Vagy majd ő keres, ha szeretne valamit? Az ismeretségünk így is elég különös... hiszen alig 3 hete, hogy egy csevegő oldalon elkezdtünk beszélgetni... képcsere, számcsere, lelkizés minden megvolt és én kezdtem úgy érezni, hogy ez a gyerek nekem lett teremtve!
Legnagyobb meglepetésemre nem a monitoron jelent meg Ati neve, hanem a telefon kijelzőjén! Felcseng az ismerős dallam és az imádott férfi neve, villog! Uram isten most mit tegyek - estem pánikba - felvegyem vagy ne? Milyen lehet a hangja? - de egyre jobban izgatta a fantáziám, hogy miért keres. "Igen, tessék!" - suttogom bele a telefonba nagy izgalmamban, s ekkor egy erős, határozott férfi hang szólal meg:
"Hello cicca!" - azonnal láttam a lelki szemeim előtt azt a bájos szempárt, azt az édes szájat, amit eddig még csak képen tudtam a magamévá! Még fel sem ébredtem ebből az álomvilágból amikor a következő meglepetés ért!
"Mond csak cica, nincs kedved lejönni egy kicsit dumcsizni a parkba?" - lábam remeg, a lelkemet elöntötte a félelem. Mi van, ha nem tetszem mégsem neki? És ha átverés az egész? - erőt véve magamon megbeszéltünk a randit a parkba 1 óra múlva! Miután letettük a telefont azt sem tudtam hova kapkodjak hirtelenjében. Csak nyugi! - mondogattam magamban... Csak nyugi! Be a kádba gyors zuhanyzás, hajmosás, kis fazonigazítás.
Kipptanok kádból, fel a rucit, amelyet már kikészítettem, smink, hajszárítás és indulás a parkba. Leülök egy padra, és várok.
Egyszer csak egy puha kéz befogja a szemem, megpuszilja a nyakam és belesuttogja a fülembe: "Már vártalak! Szebb vagy, mint gondoltam!" Gyorsan leszedem a tudatlanságban tartó kezeket és hátrafordulok! Nem akartam hinni a szememnek! Ati egy nyerő megjelenésű fiatal 23 éves kisportolt fiú volt. Nagy zavaromnak motyogtam valami sziát vagy hellot már nem is emlékszem, mert már a számon éreztem a forró csókjának hevét és derekamon a szenvedélytől felhevült testének érintését.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.41 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 11. 26. vasárnap 06:41
Van még hová fejlődni.
#8 kalimpa 2015. 10. 25. vasárnap 00:56
"Tanulság"...?
Mi ez, matekpélda, ahol a végén össze kell foglalni és írásos választ adni? A szerző max. 16 éves, nyelvtanilag viszont csak hat. Fejlődni még van hova -.-
#7 listike 2014. 09. 25. csütörtök 07:52
Fantázia.
#6 A57L 2014. 05. 2. péntek 06:09
Nem tetszett.
#5 sarmos 2009. 11. 6. péntek 07:23
ez igaz.
#4 fekszipapa 2008. 08. 22. péntek 17:47
#3 alextron 2006. 06. 29. csütörtök 16:30
Nem rossz ez így.
Már ha van valóságalapja.
egyébként igaz...lehet a neten szépet és kellemeset találni.
Lehet,hogy egyszer le is írom.
Csak még nem elég vastag a pofámon a bőr.
És még friss az élmény...3 napos.Meglátjuk.
#2 Jóska 2006. 06. 29. csütörtök 15:05
K. rövid bamen.
Túl hosszú a bevezetés és kevés a szex.
#1 Törté-Net 2006. 06. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?