A+ A-

Megtörténhetett volna...

Már nagyon vártam a közös nyaralásunkat. A kamaszkor leghevesebb, legvágyakozóbb időszakában fel sem merült bennem, hogy a nyolc évnyi korkülönbség vagy bármi más akadály lehetne.
Csodálatosan sugárzó tekintetű, értelmes beszélgetőpartner; kedves, bájos játszótárs és kívánatos, gyönyörű nő... Mindez együtt: Hajni.
Megérkeztünk a nyaralóba és miután szétpakoltunk, kicsit elhelyezkedtünk, azonnal leültünk beszélgetni. Láttam rajta, hogy én is hiányoztam neki. Azonban már tudtam olyan, ártatlanul nézni rá, mint az elmúlt években. Bár születésemtől kezdve sokat volt mellettem, szinte a legszűkebb családba tartozott, most mégsem tudtam levenni róla a szemem. Tekintetem végigjárta testének mindent domborulatát, minden porcikáját. Egyértelműen csak, mint nőre tudtam már rágondolni, minden igyekezetem ellenére az ártatlan barátságunk eltűnni látszott. Ezek az első pillanatok magukban hordozták a különleges nyaralás kibontakozását.
Első estétől kezdve mindig meglestem zuhanyozás, fürdés közben. Sokat voltunk kettesben esténként is a házban. Lelekiismeretemet és jólneveltségemet félretéve osontam az ajtóhoz és néztem csodás idomait. Rettenetesen kívántam. Annyira vágytam megérinteni, átölelni, mint éhező egy falat kenyérre. Sőt sokkal jobban... Nem tudtam másra gondolni, csak az együtt töltött perceinkre. Bármire, amit együtt csináltunk. Valami kozmikus egyesülési vágy húzott felé. Teljesen eggyé akartam válni vele.
Egyébként mindig szemérmesen viselkedett előttem, máshogy nem láthattam volna ruha nélkül. Így ment ez az első két héten...
1.
Majd egy este - miután lezuhanyozott, amit szokás szerint végignéztem - , miután végeztem a fürdéssel én is, behívott magához.
Ahogy beléptem megcsapta az orromat a kellemes virágillatú parfümje. Hálóingben rendezgette a szekrényét, a tv hang nélkül sejtelmesen villódzó fényekkel töltötte meg a szobát. Leültem az ágy szélére, ő pedig mellém. Nagy levegőt vett, komoly arccal kezdte mondanivalóját:
- Mióta itt vagyunk mindig meglesel fürdés közben, igaz?
Hirtelen elállt a lélegzetem és ami kamasz - játéknak tűnt eddig mázsás sziklaként zuhant rám. Borzasztó zavarba jöttem és csak megadóan bólintottam
Örültem, hogy megtöri a csendet és tovább beszlélt:
- Gondolom többször elképzelted, hogy mit csinálhatnánk együtt.
Erre is csak némán bólintottam.
- Amit filmen láttál vagy könyvben olvastál... már nagyon kíváncsi vagy, hogy milyen lehetne velem, ugye?
Újabb csendszünet következett, én pedig lehajotott fejjel ültem mellette.
- Tetszem?
A kérdése annyira meglepett, hogy felnéztem és további meglepetésként láttam, hogy kedvesen mosolyog és a szeméből megértő melegség sugárzik.
- Nagyon tetszel. - válaszomat alig lehetett érteni, mert az izgalomtól elrekedtem. Megköszörültem a torkom és megismételetem: - Nagyon, nagyon tetszel. Igazi szépségistennő vagy.
Még szélesebbre húzódott a mosolya.
- Tényleg? - kérdezte a fejét egy kicsit félrebillentve. - Tudod, én már elgondolkoztam arról, hogy mi lenne, ha így történne. - még a mondat vége előtt egy elegáns mozdulattal kibújt a hálóingből, egy kis fehér bugyi maradt csak rajta. Hanyattfeküdt az ágyon, kis terpeszbe nyitotta a lábait és továbbra is kedvesen mosolyogva várakozó tekintettel nézett rám. A kicsike fehérnemű sokat sejtetően takarta formás telt, húsos nagyajkainak domborulatait. Ahogy végignéztem rajta egyszerre tűnt nagyon bujának és angyalian tisztának.
- Gyere! Érints meg! - súgta és kinyújtotta a kezét.
Közelebb ültem, nyeltem egy nagyont, megfogtam a kezét és elbűvölve újra és újra végignéztem rajta. Végül óvatosan fölé hajoltam és megpusziltam a mellét.
- Folytasd! - súgta az előbbi erotikus hangon és a vállamra tette a kezét.
Édes, forró melegség áradt szét bennem a teste közelsége, a régóta vágyott érintés, a felajánlkozása... Életem legboldogabb pillanatát hozta. Legszívesebben órákig ezt csináltam volna. Elég ügyetlenül, suta módon fogdostam, markolásztam a melleit, de ennek ellenére végtelen türemmel és odaadással fogadta. Gyengéden a vállaimra tette a kezét, de nem irányított, nem vezetett. Ruhástól odafeküdtem mellé és tovább csókolgattam a melleit. Halkan, egyenletesen sóhajtozva élvezte a puszikat.
Az édes együttlétnek telefoncsengés vetett véget. Az első után egyikünk se mozdult, de úgy tűnt nem akar abbamaradni, így felkeltem. A virágos volt, arra volt kíváncsi, hogy otthon vagyunk - e, mert hozni akarja a megrendelt árvácskát... Ezzel végetért az este.
2.
Másnap este, megint az ágyán fekve tévéztünk. Nem mertem közeledni hozzá, arra vártam, hogy ő bátorítson. Már pár órája heverésztünk, amikor felkelt, hogy átöltözzön hálóingbe.
- Megengeded, hogy egy kicsit... - itt elhallgattam, nem tudtam, hogyan is mondhatnám kedvesen, finom, amit akarok. Persze ő jól tudta, mit szeretnék.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 12. 30. kedd 09:13
Jó.
#5 papi 2014. 04. 11. péntek 08:13
Nagyon tetszik
#4 Carad 2007. 03. 16. péntek 16:55
Folytatni, mert nagyon jó!
#3 ati 2007. 03. 15. csütörtök 22:10
Kicsit lehetettvolna lassaban rátérni a lényegre.
#2 alttpg 2007. 03. 15. csütörtök 17:19
A kamaszkori szerelem diszkrét bája, a féltő remegő megkívánás és a beteljesülés varázslata. Nagyon tetszik!
#1 Törté-Net 2007. 03. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?