A+ A-

Egy balatoni nyár

Történetem egy júliusi hétvégén veszi kezdetét, amikor is a Balatonon nyaraltunk barátommal Gergővel, a keresztszüleim nyaralójában. Péntek délelőtt indultunk el Pestről, hogy minél hamarabb lent lehessünk a kedvenc helyemen. Nagyon szeretem azt a környéket, elmondhatatlan érzés kerít hatalmába, akárhányszor megpillantom a tavat. Iszonyatosan szépnek látom, egyszer oda fogok költözni, az biztos. A pénteki nap hamar elment, mire leértünk és kicsomagoltunk már kora délután volt, nem is volt más tervünk, csak megmártózni a vízben és kipihenni együtt az aznapi utazás és izgalom fáradalmait. Ez volt az első utazás amit kettesben töltöttünk el, mióta együtt vagyunk, ezért is volt nagy az izgalom.
Szombaton nagyon meleg, forró nyári napra ébredtünk. Már délelőtt lementünk megmártózni a hűs tóban és egész kora délutánig ott is voltunk, mikor inkább úgy döntöttünk visszamegyünk a nyaralóba és a hűvös szobánkba, hogy lepihenjünk egy kicsit. Mikor gyalogoltunk fel a lakásba megbeszéltünk Gergővel, hogy koraeste elmegyünk körülnézni a városban és sétálunk egy nagyot. Akkor jutott eszembe egy régi vágyam ami aznap estig ki sem derült. Nagyon szöget ütött a fejembe ez az álom, és alig vártam már, hogy este legyen. Mikor felértünk a házba, készítettem egy kis ennivalót, megettük, aztán Gergő az ágyba invitált, hogy pihenjünk végre egy kicsit. Szorosan átölelt, legalábbis annyira, hogy egyikünknek se legyen kellemetlen, hogy éppen baromi melegünk van. Párom lassan álomba is merült, de én egy cseppet sem tudtam aludni, egész délután az esti kalandon járt a fejem és mindent gondosan kiterveltem. Mikor már szunyókált egy ideje Gergő, kimásztam karjai közül és nekiláttam készülődni, nagyon sok mindent nem kellett előkészítenem, de a biztonság kedvéért lefürödtem és gondosan szőrtelenítettem magam mindenhol, különös figyelmet szentelve a középső részekre is.
Már régebben is elterveztem ezt a dolgot, de még csak most adódott rá lehetőség. Felvettem a tiszta fürdőruhámat és rávettem egy könnyű nyári átlapolós ruhát. Imádom azt a ruhát, főleg Gergő, mindig azt mondja, ha felveszem, hogy irtó szexisen áll rajtam. Nem véletlen szántam arra az estére:)
Mikor Gergő elkezdett ébredezni, gyorsan odabújtam hozzá, és mikor megérezte a parfümömet, nem szólt semmit, csak magához ölelt szorosan és a fülembe súgta azt a bizonyos szót, amit minden szerelmes megvall a párjának és amelyik szótól minden hallomásra végigfut a hideg a hátamon.
Egy forró csókkal viszonoztam és fülébe súgtam, hogy ébredezzen, mert már szeretnék menni, mielőtt sötét lenne.
Nem kellett könyörögnöm, pár perc múlva felket, megmosta az arcát és szépen felöltözött. Amíg a fürdőben tevékenykedett, gyorsan kivettem egy törülközőt a bőröndömből és gyorsan begyűrtem a táskámba, amit magammal akartam vinni a sétára. Már alig bírtam magammal, siettettem Gergőt, ő persze nem értette, hogy mire ez a nagy rohanás, előttünk az egész este, de én már mentem volna. Nagynehezen elindultunk a városba, ugyanis a telek fent volt a hegyen, nem kis séta onnan minden nap lejönni és visszamenni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 3. vasárnap 11:49
Netörődjél a fikázókkal írjálnyugottantovább.
#5 zsuzsika 2015. 02. 10. kedd 16:30
Rövid és összecsapott.
#4 listike 2014. 06. 24. kedd 07:20
Nagyon gyenge.
#3 szaki 2006. 06. 9. péntek 09:27
Ez nagyon gyelevész
#2 1234Józsi 2006. 06. 7. szerda 15:37
Szár
#1 Törté-Net 2006. 06. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?