A+ A-

Születés

Becky és én már régóta vártunk erre az estére. A szülei vidéki háza üresen áll, én el tudtam szakadni a melóból, ő végzett a vizsgáival, már csak egymással kellett törődnünk. Péntek este kikocsiztunk a házhoz, vittünk magunkkal egy kis kaját, gyertyákat, vörösbort, pezsgőt, szóval mindent, ami egy romantikus hétvégéhez kellhet. A ház egy dombos környéken állt, egy kis tó partján (már azon is agyaltam megérkezésünkkor, hogy vajon lehet - e abban is huncutkodni), távol a világ, legfőképp a város zajától, még a szomszédok is jó másfél kilométerre voltak. Senki sem zavarhatott meg minket.
Még aznap kiültünk a verandára, és végignéztük a naplementét. Aztán az esti szelek elől behúzódtunk a kandalló elé. Egy kis asztalon megvacsoráztunk, csak a pattogó tűz fénye világította be a helységet. Nagyon jót beszélgettünk, és ahogy fogyott a bor (később már a pezsgő is) egyre felszabadultabbak lettünk, egyre jobban levetkőztük a város nyomását és előítéleteit. És bizony Becky is egyre kihívóbb lett. Mintha melege lenne, kigombolta a blúzát, és kivillantak a tökéletes mellei. Ezen okot használtam fel én is, hogy levessem az ingem. Nem voltam egy Schwartzi, de azért a heti két konditerem jót tett a felsőtestemnek. Nem hiúságból csináltam, hanem, mert tudtam, Becky mennyire meg tud vadulni egy izmos férfitest látványától. Ezt vetettem be most is ellene. Láttam Becky szemében fellobbanni a tüzet. Ő is kijjebb gombolta a blúzát, és kiakasztotta az elől kapcsos melltartóját. Azt hiszem, ugyanaz a láng lobbant fel az én szememben is, mert Becky félreérthetetlen mosolyt villantott rám. Imádtam ezt a lányt, amellett, hogy nagyon jó esze volt, bomba teste és kacér viselkedése megbolondította a férfiakat. Felálltam, és odamentem hozzá. Lehajoltam, és egy hosszú, vad csókot adtam neki. Amint végeztem, emeltem volna fel a fejem, de ő elkapta a tarkóm, visszahúzott, és egy még szenvedélyesebb csókkal válaszolt. A kezem végigsiklott feszes hasán, és megállapodott kerek mellén. Már épp vettem volna le róla a blúzt, és a melltartót, amikor száját eltépte a csókomtól.
- Ne itt! - mondta, aztán felpattant, karon fogott, és felvitt az emeleti szobába. Az ágy előtt vetkőztettük le egymást, a másik bőrét simogatva, csókolgatva. Becky imádni való illattal rendelkezett. Nem a parfümje, vagy valami más piperecucc, a bőre, és kicsit tán az izzadtságszagát is szerettem, szerelemmel, mert Becky minden porcikájába szerelmesnek kell lenni. Ma valahogy még erősebbek voltak ezek a bódító illatok, teljesen bezsongtam. Nyaltam, haraptam, simogattam, amerre csak értem - persze gondosan kerülve az erogén zónáit, a nő imádja, ha váratják. Persze, ő sem tétlenkedett, de kb. pont azt csinálta, amit én. Amikor már meguntam a cicózást, megfogtam a hóna alatt, és amolyan macsósan felemeltem kissé, és az ágyra dobtam. Az ajtóval szembeni falon volt egy nagy ablak, amin nem volt sem függöny, sem semmi más sötétlő, így hát a Hold ezüstjében úszhatott a szoba, kedvére, még az ágy egyik fele is erősen megvilágítottnak tűnt az amúgy vaksötét éjszakában. Becky testén az apró izzadtságcseppek prizmaként törték meg az ezüst fényt. Csak álltam ott felette, és bámultam ahogy a gyönyörű melleken játszadozik a Hold. Éreztem, ez életem legboldogabb éjszakája. Aztán hirtelen, minden átmenet nélkül, mintegy ijesztve ugrottam a lányra. Szám végigjárta minden testtáját, a lábától kezdve, a vagináján és a mellein át a szájáig. Amint újra egy szenvedélyes, és vad csókban egyesültünk, belé helyeztem a péniszem.
Egy ideig lassan mozgattam a csípőm, rajta fekve teljes hosszomban, aztán felegyenesedtem, megfordítottam és négykézláb állítottam. Kezeit az ágy végén lévő vízszintesen futó deszkára tette, úgy támaszkodott. Mögé térdeltem és így egyesültünk újra. Megfogtam a csípőjét és egyre gyorsulva adtam át magam az élvezetnek. Közben magunkat néztem a szemben lévő fali tükörben. Csak Becky - t láttam, a jobbról ránk sütő holdsugár elvakítóan fehér ereje kiemelte őt a sötétségből, ami engem körbeölelt, és így nem látszottam. Az ágyékom egyre gyorsabb ütemben csattant a lány tökéletes fenekéhez. A sötétből előrenyúltam, a melleit masszírozni. Ekkor éreztem, ahogy égetően megfájdul a harapás - nyom, ami a múltheti nagy kóbor kutyától származott. Kicsit megálltam, és néztem, ahogy a holdsugártól hófehér ezüstként izzik fel a sötét bőrömön.
- Mi a baj, drágám? - kérdezte lihegve Becky.
- S - semmi - feleltem, és újra nekikezdtem a gyönyör apró szemcséinek gyűjtéséhez. Minden "döfés" a mámort hozta magával, és ez egyre csak fokozódott. Az orrom betöltötte vaginája bódító illata, félhangos kéjsikolyai a fülemben dübörögtek, a vér, mint egy óriásfolyam dobolt az ereimben, a bőre tapintása megvadította érzékeim. Ahogy a csúcs közeledett, behunytam a szemem, és teljes elmémmel a beteljesedésre koncentráltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.96 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 mighty 2006. 06. 30. péntek 12:01
Ez undorító!
#3 Rendező 2006. 05. 24. szerda 22:21
Ez beteg! Aki ezt írta, annak el kéne menni valami orvoshoz vagy írjon egy forgatókönyvet! 5-6 száz liter disznóvért tuti felhasználnak majd a filmjébe
#2 Backakall 2006. 05. 17. szerda 12:30
Aki ezt írta, az nem teljesen normális...
#1 Törté-Net 2006. 05. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?