Út a tárgyalóig, vágyak ajtajáig, s azon túl...

Szavazás átlaga: 5.38 pont (16 szavazat)
Megjelenés: 2006. május 13.
Hossz: 7 728 karakter
Elolvasva: 1 143 alkalommal
A fiú a hajnali sötétségben lépett fel a vonatra. Örült, mert üres fülkét talált, kabátját, táskáját maga mellé lerakva az ablak mellé ült. Órájára pillantott, s elmosolyodott. A tegnap este jutott eszébe, amikor a lánnyal órákat beszélgettek. Mégis, amikor felállt számítógépétől, olyan hiányt érzett, hogy belesajdult. Akkor döntötte el, hogy reggel utazik, meglepi őt. Kényelmesen elhelyezkedett, majd kifelé bámult a sötétségbe. Álmosan figyelte az elsuhanó épületeket, otthonokat. Ő a szülői házban él, de már nagyon szeretne egy otthont, ahol minden nap hazaérve a melegség és a szerelem várja. Telefonját kezébe vette, s elkezdte írni az első, hajnali sms – t. Úgy fogalmazta, mintha munkába lenne, nem akarta, hogy gyanút fogjon a lány. Nem kellett sokáig várnia, a válasz is megérkezett. Kiérezte a mondatokból a munkába készülődő lány álmosságát. Elmosolyodott, s fejét megtámasztva, szemét behunyva szundikálni próbált.

A lány a rádió hangjára riadt fel. Leállította, még pár perc lustálkodást engedélyezett magának mielőtt felkelt. A zuhany alatt próbált feléledni, de egyre melegebb vizet engedett magára, ami inkább bágyasztó volt. A teáját kortyolgatta, amikor sms-e érkezett. Mosolygott a fiú hajnali kedvességén, majd rögtön választ fogalmazott. De jó lenne most vele, gondolta, az sem zavarná, ha elkésne a munkából. Eszébe jutott az első találkozás, amikor a fiú az ágy szélén ült, ő meg vele szemben a széken. Az ujjak játszottak egymással, miközben az ajkak lágy táncba kezdtek. Megborzongott, jajj indulnia kell, eszmélt fel. Táskába dobálta a joghurtokat, majd gyorsan kabátba bújt, s elindult otthonról.

Nagyot zökkenve állt meg a vonat a következő állomáson. A fiú hirtelen felriadt, s kezét a mellette lévő ülésbe ütötte. A francba, szisszent fel, rögtön az előző héten komolyan elvágott ujját nézve. Megkönnyebbülten látta, hogy nem szakadt fel a sebe. Hol járhatunk, nézett ki a már majdnem világosba. Siófok – olvasta, na már félúton vagyok. Tudta, hogy pár óra boldogságért háromszor annyi időt utazik. Nem érdekelte, látnia kellett. Akkor is elindult volna, ha csak messziről láthatná. Ahogy rágondolt, szinte érezte a kezei között a lány kezét. Telefonálnia kell neki, ilyenkor már mindig szokott.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.38 pont (16 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. január 4. 13:53
#6
A szerelemben nincs távolság.
1
én55
2022. április 5. 10:50
#5
Mik ezek az elírások?
1
a
A57L
2014. január 8. 04:53
#4
Nem rossz.
1
p
papi
2013. december 10. 05:46
#3
Ez tetszik
1
T
Törté-Net
2006. május 13. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1