A+ A-

Szerelem érintése

Sokszor ült esténként a bárpultnál, válláraterített zakóban félrecsúszott nyakkendővel, aranykeretes szemüvege mögül messzire nézve, de befelé figyelve. Nemrég került a városunkba jóval túl a harmincon ez a vékony kis ember, valami értelmiségiféle, aki hihetetlen erőt sugárzott magából. Keveset és ritkán kortyolt a poharából és, ha épp engedte a vendégforgalom, komoly dolgokról beszélgetett velem, kiváncsian hallgatva véleményemet. Olyankor felnőttnek éreztem magam mellette, úgyéreztem, komolyan vesz engem. Ez nekem szokatlan, de jó érzés volt.
Egy éjjel megvárt zárás után, folytatni ugymond a félbehagyott beszélgetést. Együtt sétálgatva magától értetődően fogtuk meg egymás kezét és szótlanul mentünk tovább a parkon át, az ujjaink beszélgettek valami ismeretlen, de mégis ismerős nyelven. Átsugároztunk egymásba valami érzéki erőt, valami biztató bizonyosságot arról, hogy nekünk valami közünk van egymáshoz.
Szótlanul értünk a lakásához és nemkellett hívnia, hogy menjek vele. Lezuhanyozva vártam, meztelen testem eltakarva, mellémbújt és ölelő karjaiban aléltra olvadtam el. Arcom, testem, minden porcikám végigsímogatta és láttam a szemében a fényt, hogy ő most szépnek lát engem és én jónak érzem magamat vele. Megdajkált szinte, mint egy kisbabát, cirógatott, szeretgetett, szinte félájultan éreztem ahogyan a testemből elővarázsolja a vágyat, a soha még nemvolt megnyugvás érzését, ahogyan minden érzékével, nyelvével, szájával, kezei mozdulatával létrehozta bennem a vágyat, amely őrült ondósugárral a felszinre tört.
Az extázis határán tértem magamhoz és próbáltam testi viszonzással megszolgálni a kapott gyönyört, mit önző gyermekin csak fogadtam. Én a popósexet kívánnám belőled jelezték ujjai és marokra fogta soványra horpadt seggemet, ujjaival nyelvével a lukamba játszva. Féltem kicsit sok előző fájdalmas dugás miatt, de akartam is hogy a kedvére legyek. Nem vagy még készen Robi, mondta, majd máskor folytatjuk, nemakarnék fájdalmat okozni neked, átölelt lágyan, de erősen és így aludtunk el. Remegő hideg testtel ébredtem, Ő kint a kávéval motozott, bántotta a lelkemet, hogy e szép éjszakán élvezetlenül maradt, s önzőnek érez, pedig nagyon akartam, hogy_ mert szépen szeretett_ szeressem érte. Szemembe csókolt, majd szájon is, mit eddig fiukkal szinte sohasem szoktam és ebben a csókban benne volt_majd hívlak_ mondat és minden feloldozás.
Agyamtól a gerincvelőmig áradt az éjszaka emléke és rettegve vártam, hogy megint eljön-e, felhív-e és mi lesz velem, ha nem. Őrülten kívántam újra érezni a testét és megismételni az estét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2016. 12. 5. hétfő 07:13
Nekem tetszett... Bi vagyok 10 p
#2 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:19
Nem jött be.
#1 Törté-Net 2006. 04. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?