A+ A-

Hugival

Röviden arról szól a történetem, hogy megdugtam a 16 éves húgomat.
1998-ban történt, én akkor voltam 26 éves. Akkor már nyolc éve éltem Budapesten és kezdtem egész jól keresni. Autóval jártam és megengedhettem magamnak, hogy télen a hegyekhez, nyáron a tengerhez utazzam. Éppen túl voltam egy nehéz szakításon és arra gondoltam Vicát, a húgomat viszem magammal nyaralni. Akkor volt 16 éves. Abban a korban volt, mikor kezdett végtelenül elege lennie a kisvárosból ahol él, a barátiból és főleg a szüleinkből. Egy nyugat magyarországi kisvárosból származom, 18 évesen jöttem el onnan, azóta élek a fővárosban és tudtam, hogy mekkora élmény jelentene Vicának ha kicsit elszabadulhatna onnan és világot láthatna. Nem beszélve arról, hogy mikor hazajön hetekig ő lesz a nagyvilági nő a barátnői között.
Így hát elindultunk. Marokkóba utaztunk, egy tengerparti hotelban foglaltunk egy kétágyas szobát, kilátással, erkéllyel, ahogy illik.
A húgom csinos lány de nagyon visszafogott, még mai is. Ha nem ismerném eszembe sem jutna feltételezni, hogy ilyen szenvedéllyel képes kiszopni az utolsó csepp gecit is egy faszból. Emlékszem eleinte mikor kezdett belejönni igazán, hogy hogyan szeretem, ha egy lány a szájával kényeztet, olyan vadul szopott le le reggel ébredés után rögtön, hogy legszívesebben azonnal visszabújtam volna az ágyba, hogy magamhoz térjek. Egyébként külsőre nem egy kimondott szexbomba. Abban az időben még szőkésbarna volt a haja, és volt rajta pár kiló felesleg. Igazi 16 éves kis töltött galamb volt. Miután a tengerparton lebarnult egy kicsit, a kék szemei csak úgy világítottak az arcából. A feneke kicsit nagyobb volt a kelleténél, és amit sajnáltam akkoriban, hogy nem lehetett rávenni az anális szexre. A mellei a többi testrészéhez hasonlóan teltek voltak és gyönyörű nagy mellbimbói voltak. Imádtam szívni a rózsaszín mellbimbóit, körbenyalni a mellét, míg jó síkos lesz, aztán közé tenni a faszomat és addig baszni őket, míg az arcára nem engedem a forró spermámat.
A harmadik este diszkóba mentünk a hoteltől nem messzire, a tenger parton. Jó volt a hangulat, a hely tele volt turistákkal, mindenki táncolt és ivott. Vica is rendesen döntötte magába az italt, mégis láttam rajta, hogy nem érzi magát jól. Így aztán hajnali egy körül vettem egy üveg rumot és kiültünk a partra egy félreeső helyre beszélgetni.
Alig fogyott még a rumból, mikor Vica már rendesen el volt ázva, aminek örültem is. Szerettem volna, ha elmondja mi bántja, hogy utána 100%osan érezhessük magunkat.
-Mi a baj hugi, miért vagy feszült?
Próbáltam meg rögtön a tárgyra térni. Vica rám nézett, meghúzta az üveget és mesélni kezdett. Röviden az volt a baj, amire számítottam. Volt egy barátja otthon, aki már többet szeretne tőle, mint fognia a kezét és csókolózni vele. Viszont Vica félt a szextől, félt hogy felsül a barátja előtt.
-Azt akarja, hogy leszopjam, ha szeretkezni nem is akarok vele.
Kicsit fura volt ilyesmit hallani a húgom szájából, de úgy voltam vele, hogy inkább velem beszélje, meg mint senkivel és hülyeséget csináljon.
-És ezzel mi a baj?
-Az hogy nem tudom hogy kell...ok, hogy a számba veszem a farkát, de utána mit csináljak vele?
És akkor én, elkezdtem elmagyarázni az elmagyarázhatatlant. Azt, hogy milyen egy jó szopás. Elmondtam neki, hogy én azt szeretem , ha először csak finoman körbenyalják a makkomat, tövétől a hegyéig csókolgatják , aztán bekapni ami befér és szívni jó erősen és föl le, szopni.
Már jó pár perce magyaráztam, mikor ránéztem a húgomra, hát látom, hogy vigyorogva néz rám. Én is odanéztem, ahova ő. A nagy magyarázásban keményen ágaskodni kezdett a farkam. Csak egy vékony vászonnadrág volt rajtam, éreztem, hogy merevedésem van, de ahogy lenéztem magamra...A vékony gatyán át teljes kontúrjában kirajzolódott az ágaskodó farkam.
Vica hangosan röhögve hanyatt dőlt a homokban. Akkor már ordenáré részeg volt, úgy röhögött, mint egy kocsmárosné. Ha nem lettem volna én is rendesen berúgva, rég hazavittem volna aludni. Ráadásul egyre kanosabb lettem.
- Na és akkor a végén a gecit az utolsó cseppig lenyeled! A következő pillanatban mintha elvágták volna Vica jó kedvét. Felült és kimondta azt a kérdést ami eldöntötte az este és talán az életünk sorsát:
-Megpróbálhatom rajtad? A bátyám vagy és szeretlek, téged szívesen leszopnálak elsőre.
Először vadul tiltakoztam természetesen. Hiába voltam kanos, mint még talán soha, azért tudtam, hogy mit szabad és mit nem. Hosszú kiselőadást tartottam a vérfertőzésről és arról, hogy ha apámék megtudnák, akkor mit szólnának.
Annyira beleéltem magam az erkölcscsősz szerepébe, hogy észre sem vettem mennyire megbántottam Vicát. Mire befejeztem a szentbeszédet a jókedve elromlott, látszott rajta, hogy fáj neki, amiket mondtam. És mintha a farkamnak sem tetszene ami történik, csendben lekonyult. Úgy nézett ki vége az estének. Haza akartam indulni. De Vica megmakacsolta magát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.26 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 01. 20. hétfő 06:37
És mi történt a nyaralás után?
#10 A57L 2013. 11. 5. kedd 04:28
Nagyon jó.
#9 genius33 2013. 02. 6. szerda 22:25
Nagyon tetszett smile
#8 sztbali 2010. 01. 16. szombat 10:52
16 évesen ezt csinálta a húgod? 2 pont.
#7 fiesta14 2010. 01. 15. péntek 14:39
egész jó
#6 sihupapa 2008. 09. 30. kedd 22:05
hát nem is tudom?
#5 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 15:48
#4 géza 2008. 03. 18. kedd 04:34
Nagyon jóindulattal egy egész pont.
#3 janipapa 2006. 03. 26. vasárnap 21:22
Nagyon zagyva és gyenge a szöveg, különösen az elején. Nálam zeró.
#2 pinaimado 2006. 03. 26. vasárnap 14:44
Kár hogy Marokkoban a tengerparton nincs dizkó és üveg rumot sem lehet venni kivinni a tengerpartra , legalább írtál volna Spanyolországot
#1 Törté-Net 2006. 03. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?