A+ A-

Forró szombati ebéd

Hát eljött a várva várt nap. Szombat.
Erre a napra várok már két hete. Ugyanis két hete voltam utoljára együtt kedvesemmel, különböző problémák miatt... először nálam jött közbe némi női gond, majd nála a vizsgaidőszak, így a kellemes estékről (délutánokról, reggelekről) igencsak lemondhattunk. Persze minden nap találkoztunk, de vagy csak sétálgattunk egy kicsit, vagy közösen tanultunk. Lassan egy éve vagyok vele, de még mindig ugyanúgy megdobban a szívem, ha meglátom, lüktet bennem a vágy, ha hozzám ér. Tehát nemhogy halványultak volna az érzéseim, de még erősebbek lettek. És a legeslegjobb, hogy ezt nála is éreztem.
Csütörtök óta szinte végig lázban égtem a szombat miatt. Ahogy elképzeltem mit fogok vele művelni, rögtön izgalomba jöttem.
Anyámék még múlt héten bejelentették, hogy leutaznak a rokonokhoz Szolnokra, tesómék meg (valószínű, hogy vették a lapot segélykérő pillantásomból) még péntek este lementek Siófokra a haverjaikkal. Így az enyém, illetve miénk volt az egész lakás... egészen vasárnap délutánig... huh... megint egy borzongás.
Kedvesemet délután kettőre vártam. Készítettem kaját, nem sok gondot fordítottam rá, mert úgy véltem lehet nem is lesz rá igazán szükség... majd jóllakunk a másikkal. Miután mindent szépen elpakoltam, és megterítettem, elmentem letusolni, és rendbe szedtem magam. Már fél kettő volt, mikor rájöttem, hogy alig maradt némi időm, hisz párom mindig pontos volt, talán egyszer ha előfordult vele hogy elkésett... Gyorsan elrendeztem a maradék tennivalót, (ruhák elpakolása, zene előkészítése, stb.) majd felvettem az újonnan szerzett szexi fekete bordó együttesemet, rávettem egy köntöst, leültem, és bekapcsoltam a tv-t, igaz feleslegesen, mert rá 20 másodpercre már csöngött is a kaputelefon, jelezve hogy megjött. Beengedtem, majd mikor végre újra levegőt kaptam, kinyitottam a bejárati ajtót, és beálltam amolyan "gyere és falj fel állásba".
Ahogy felért a lift, és kilépett a szívem a torkomban dobogott, de ezt láttam rajta is. Mikor meglátott, csak végigmért tekintetével, és láttam rajta, hogy elképzeli mi van a lepel alatt. Odalépett, finom csókot lehet az ajkamra, és bement a lakásba. Először mozdulni sem tudtam a döbbenettől. MICSODA?! Egy csók??? Ennyi??? Őszintén szólva azt hittem lerángatja rólam a ruhát, és még a folyosón vadul a magáévá tesz. Ehhez képest...
Bementem utána és figyeltem mit csinál. Letette a kabátját, majd végignézett a szobán. Mikor kiszúrta az ebédet végre megszólalt:
- Huh, csináltál mirelit pulykamellet? Nem kellett volna fáradnod, annyira nem vagyok éhes.(Remek, nem elég hogy nem csinál semmi hasznosat, még cinikus megjegyzéseket is tesz!)
- Igen, én is azt hittem felesleges, de ha már itt van, megehetjük.
Azzal leültünk és... most kapaszkodjatok meg: ettünk. KÉT HÉT UTÁN képes volt enni. Én aludni sem tudtam már, nemhogy enni.
Aztán történt valami, ami megváltoztatta az álláspontom. Mikor a szájához emelte a poharat, mélyen a szemembe nézett és lassú, de alig látható mozdulattal végignyalta a szélét. Végre leesett. JÁTSZIK. A kis huncut. Megszokhattam volna. Hát akkor legyen, játszunk.
Miután befejeztük az evést, kipakoltam és elkezdtem mosogatni (persze, mivel én mindig nyerni akarok, levettem a köntöst, és így álltam neki a munkának)
Ő odaállt a konyhaajtóba és összefont karral mért végig újra és újra. Majd elindult felém. Beállt mögém, szorosan hozzámsimult, és gyengéden simogatta a karom... na most légy erős, gondoltam magamban, de nem mertem megszólalni, mert tudtam hogy nem bírnék határozottan beszélni, és akkor vesztek.
- Őrülten kívánatos vagy ma - suttogta, sőt inkább lihegte a fülembe, miközben ágyékát szorosan fenekemhez nyomta, csak hogy érezzem, azért még mindig ugyanazt váltom ki benne mint régen.
- Ennek örülök. - több nem jött ki a számon.
Keze elkezdett kalandozni, először csak a hátamat cirógatta, majd a nyakam, de aztán előre csúszott melleimre. Közben éreztem nyelvét nyakamon, ahogy apró kis nyelves csókokat lehel rá. Annyira felizgatott hogy elég lett volna egy kis előjáték, hogy elmenjek. Szerettem volna ezt tudatni vele, de mozdulni sem bírtam. Közben azért befejeztem a mosogatást, és elzártam a csapot.
Nagy nehezen megfordultam, és mélyen belenéztem gyönyörű mélybarna szemeibe.
-Mért csinálod ezt? Megőrjítesz.
- Tudom.
Kész, eddig bírtam. Ez a nemtörődöm hanyagság, annyira feltüzelt hogy nem bírtam tovább játszani.(nem mintha egyáltalán játszottam volna) Megfogtam tarkóját és magamhoz rántottam. Olyan erővel csókoltam meg, hogy szinte már fájt, de ez a kéj mellett mind észrevétlen maradt. Annyira belefeledkeztem a csókba, hogy észre sem vettem és már a konyhaasztalon ültem. Időközben ugyanis sikeresen felrakott. Ajkaink elváltak, és egy pillanatig csak bámult rám. Végignézett rajtam, ahogy ott ültem előtte, széttárt lábbakkal, vágytól elhomályosult szemekkel, és elmosolyodott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2014. 11. 25. kedd 07:34
Jó.
#2 listike 2014. 02. 11. kedd 17:28
Szerintem jó volt.
#1 Törté-Net 2006. 03. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?