A+ A-

Munka után

... alig vártam, hogy elteljen a nap. Már délután végeztem és a kertben ülve vártam, hogy teljen az idő. Persze nem telt, csak nagyon lassan. Tudtam, hogy ma csak későn tudsz eljönni hozzám és telefonon sem tudlak elérni. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha eléd mennék, akkor már a hazafelé vezető úton is együtt lehetnénk. Beültem a kocsiba és elindultam. Csak útközben vettem észre, hogy át sem öltöztem, csak egy rövidnadrág és egy vékony blúz volt rajtam. Még melltartót is elfelejtettem felvenni, de bíztam benne, hogy nem fogsz érte haragudni.
Mikor odaértem, akkor léptél ki az épületből. Egyből észrevetted az autómat és felém indultál. Átcsúsztam a másik ülésre, hogy Te tudjál vezetni. Beültél mellém, átöleltél és szájon csókoltál. Jó volt újra a számban érezni a nyelvedet. Mintha évek teltek volna el reggel óta, amikor utoljára éreztelek. Ahogy csókoltalak a blúzom alá nyúltál és finoman végigsimítottad a mellemet. Egyetlen érintésedtől megborzongtam és nedves lettem.
Elindultunk. Feléd fordultam és így beszélgettünk. Alig vártam, hogy otthon legyünk. Miután kiértünk az országútra az egyik kezeddel a combomat kezdted simogatni, egyre feljebb, míg végül a bugyimba nyúltál.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.43 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?