A+ A-

Mónika

Magamhoz húztam a lányt. Karcsú, izmos teste szorosan hozzám simult, miközben hosszú csókban forrtunk össze. Kezemmel benyúltam szétnyíló combjai közé, fölálló fütykösömet becsúsztattam izgalomtól nedvező hüvelyébe. Csípőjét előrelökve húzta rá magát vesszőmre, lüktetve szorított. Éreztem, hogy csak másodperceim vannak a teljes elélvezésig...
...Hirtelen ébredtem föl. A lány eltűnt, mellettem a falon a betűző reggeli napsugár világított. De maradt az érzés, hogy mindjárt elélvezek. Csak lassan eszméltem, hogy amit érzek, az a valóság. A másik oldalamon ugyanis Mónika térdelt mellettem az ágyban, ölem fölé hajolva. Két ujjával fölmeredő hímvesszőm tövét fogta, a többi a szájában. Nyelvével valami félelmetesen érzéki módon izgatta a makkomat. Megsemmisítő orgazmus kerített a hatalmába, összeránduló testtel hatalmas mennyiségű ondót lövelltem a lány szájába.
A kéj csak lassan csillapodott bennem. Mónika tett róla, hogy a rángatózó fütykös mindvégig megkapja a kellő ingerlést; nem is engedte ki a szájából, csak amikor újra egészen kicsi lett. Akkor odabújt hozzám, és én hálatelt szívvel csókoltam végig a testét.
- Mindig ilyen ébresztőről álmodoztam - mormoltam, miközben hasát csókolgattam.
- Hát, szemmel láthatóan érdekes álmod lehetett - szólt Mónika, de elakadt a szava, ahogy nyelvem célba ért ölének fekete bozontjában...
Mónika akkor már két hónapja lakott nálam.
Egy barátom, számomra elég érthetetlen módon, elhatározta, hogy lakásszentelőt tart egyik este. Igaz ugyan, hogy már egy éve lakott abban a lakásban, de valahogyan csak most jutott el odáig, hogy lakásavatót tartson. Mivel nagyon hívott, én is elmentem. A társaság - már ahogy lenni szokott - hamarosan kisebb csoportokra oszlott, és fölöttébb érdekfeszítő eszmecserébe mélyedt egy - egy nagyhangú személy köré gyűlve.
Már akkor föltűnt nekem a két lány, amikor ide - oda ődöngtem a lakásban, valamiféle érdekesebb társaságot keresve. Egy alacsony, feketehajú, miniszoknyás, szép alakú lány, és egy középmagas, göndörített világosbarna hajú, kívánatos másik, akik szinte csak egymással beszélgettek. A világos hajú lány mélyen kigombolt blúzt viselt, melltartó nélkül, ahogy azt rögtön észrevettem. Mellbimbói szinte kiszúrták vékony blúzát. Hófehér, áttetsző nadrágja egészen a fenekére feszült, kiemelve bugyija körvonalait.
Egyre növekvő érdeklődéssel figyeltem a két lányt, de közben lecsapott rám néhány szintén unatkozó vendég, így aztán szem elől vesztettem mindkettőjüket. Amikor végre sikerült megszabadulnom a semmitmondó társalgásból, kétségbeesve kerestem őket, de sehol sem láttam egyiküket sem. Gyorsan végigfutottam a lakást, széttaszigálva a pohárral a kezükben ácsorgó, beszélgető vendégeket, eredménytelenül. Végső elkeseredésemben az erkélyre menekültem. Nagyot dobbant a szívem, ahogy észrevettem a göndör hajú lányt a korlátnak támaszkodva.
- Nem zavarok? - tettem föl a szinte kötelező ismerkedő kérdést.
Végigmért, de nem szólt semmit, csak intett, hogy maradhatok. Szomorúnak látszott, ahogyan bámult kifelé a sötét éjszakába. Igyekeztem vidámra venni a stílust, így aztán lassanként kezdett egy kicsit fölengedni.
Nemsokára már egészen jól elbeszélgettünk. Elmondta, hogy Mónikának hívják, egyetemista, albérletben lakik néhány évfolyamtársával.
- Az a kis fekete is évfolyamtársad? - kérdeztem ártatlanul.
- Semmi közöd hozzá! - fakadt ki és hátat fordított nekem.
- Jól van, na! Nem akartalak megbántani - próbáltam vigasztalni. - Ne légy már olyan! Csak láttam, hogy együtt vagytok. - Egy merész ötlettel átöleltem a vállát.
Hirtelen megfordult, magához ölelt, arcunk szinte összeért. Egymás szemébe bámultunk néhány pillanatig.
- Miért nem csókolsz meg? - suttogta.
Meglepődtem. Túl gyors volt a győzelem. Vagy talán korai még győzelemre gondolni? Kissé tétován érintettem ajkait, de ő hevesen magához vont.
Csókolóztunk. Hosszasan. Olyan szenvedéllyel csókolt, hogy egészen fölbátorodtam. Először csak óvatosan, majd egyre határozottabban simogattam a melleit. Erre még szorosabban hozzámbújt, légzése mélyebb lett, csípőjét az enyémhez szorította. Ekkor már megszűnt számunkra a külvilág. Kezemet lassan lefelé csúsztattam a hasán, kigomboltam a nadrágját, lassan, milliméterenként hatoltam a bugyija alá. Halk nyöszörgése jelezte, hogy jó helyen járok. Középső ujjamat a redők között megnedvesítve csiklójára helyeztem és finoman köröztem rajta. Elhaló sikkantását épp sikerült csókommal elfojtanom. Odabent láthatólag senki sem vett észre semmit nászunkból. Miközben ajkaira tapadt a szám, nyelveink egymást becézték, ujjammal feszülő csiklóján matattam, bal karommal szorosan tartva gyönyörtől vonagló testét.
Miután elélvezett, pihent még pár percig a karomban. Utána elköszöntünk a háziaktól, remélve, hogy Mónika átnedvesedett nadrágja nem tűnik föl senkinek, és hazavittem. A kocsiban a házuk előtt még újra csókolóztunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (235 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 vakon54 2018. 01. 15. hétfő 03:35
Nagyon de nagyon jó írás!
#14 listike 2014. 04. 13. vasárnap 11:43
Nagyon jó volt. Egy folytatást, megért volna.
#13 A57L 2013. 12. 23. hétfő 07:37
Jó írás.
#12 crixus 2011. 11. 1. kedd 17:09
Kb. 5 éve olvastam ezt a történetet, akkor is nagyon tetszett. Viszont nem találtam azóta, örülök, hogy végre ráleltem és 10 pont!
#11 alku 2004. 05. 22. szombat 12:47
Tuti a story! 10 pontot megér! :))
#10 Geriboy 2002. 12. 30. hétfő 18:56
Kiraly történet! 10-es!
#9 TheChronic 2002. 12. 30. hétfő 15:27
Vincent: mit akarsz még? ennél jobbat még nem olvastam,ehhez képest az egész Emanuelle-sorozatot tök fölösleges volt leforgatni!! Ez még álomnak is sok,és annyira filmszerüen írja az egészet,hogy szinte moziztam,nem is olvastam! bekezdésenként ér 10 pontot....
#8 LILiom 2002. 12. 21. szombat 14:05
tök dzsó... :))
#7 faszjani 2002. 12. 6. péntek 21:20
KÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚLLLLLLLLL
#6 Hoo 2002. 08. 21. szerda 11:56
Nagyon rendben van...
#5 Slash 2002. 06. 19. szerda 08:25
Kul
#4 Leone 2002. 06. 19. szerda 02:43
Mestermű, természetesen 10 pont!
#3 SkunkliX 2002. 06. 18. kedd 02:00
this is the best
#2 Vincent 2002. 06. 16. vasárnap 00:31
Hát ez nem semmi volt. Föleg ez a vége. Nem semmi szerencse kéne egy ilyen állapot kialakulásához.
Szerintem hasznos lett volna ezt a történetet egy három részes sorozatra felbontani kicsit jobban kifejtve az első két rész.
9 Pont!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?