A+ A-

A Vágy-erdejében

A fekete sötétség nehezen engedte el a kezedet. Fáradtan hánykolódtál, kispárnádat gyömöszölgetted, miközben lassan haladtál az alagút felé. De egyszer csak megláttad őt, hiszen várt már rád. Hatalmas köd-köntösébe bújva feléd nyújtotta az Álom kezeit, s te elindultál vele.
Egy virágos réten találtad magad. A fülledt meleg belemart bőrödbe. A réten millió színben pompázó virágtenger integet feléd. Rájuk pillantottál, de te nem ezért indultál el. A rét mögött hívogatóan csábított, a maga hatalmas tölgyeivel az Erdő. Elindultál felé, a réten keresztül. Talpad alatt sírva hajoltak meg a virágok, ahogy lassan haladva gyilkoltad meg őket. Odaértél a két testvér találkozásához. Eszedbe sem jutott visszafordulni. A hívogató ösvényen lépkedtél, a buja-bokrok tánca mellett. Magadban akartad érezni az erdő minden rezdülését, s ezért lépésről-lépésre szabadultál meg ruháidtól. Mire az ösvény végére értél, már meztelen voltál. Hirtelen egy tisztást láttál magad előtt. Lassan a közepére sétáltál, magad körül körbe jártál, úgy gyönyörködve a majdnem rádboruló fák beszédében. Majd leültél, lábaidat átkulcsoltad, fejedet térdedre pihentetted. Csak hallgattad az Erdő meséjét, saját gondolataidat elűzve.
Egyszer csak felpillantva, megláttad őt. Ott állt a tisztás szélén, a maga meztelen valóságában. Tudtad, hogy ő az, akiért mindenki sóvárog, a Vágy. Itt nem számít, hogy kinek a vágya. Most itt van, hozzád jött el. Mély barna szemeivel rád pillantott. Lassan elindult feléd. Ruganyos léptei, ahogy megmozgatták meztelen testének izmait megborzongtattak téged. A fák levelein átlopakodó napsugár érzéki játékot játszott bőrén. Odaért hozzád, leült melléd, majd lágyan hátradöntött. Ott feküdtetek egymás mellett, arcotok az eget kémlelve. Bárányfelhők haladtak el felettetek, a kisebbek huncut játékkal előzték meg az idősebb testvéreiket. Hirtelen megfogta kezedet, s te összerezzentél. Egymásra néztetek, szemeitekben tükörképe volt vágyaitoknak. Nagyon akartad őt érezni.
Hirtelen fölé kerekedtél, s arcát körbefonták kezeid. Simogatni kezdted magas homlokát. Ő szenvedélyesen nyelvével ajkaid közé bújt. Szorosan húzott magához, érzékivé váló mellbimbóid mellkasához szorultak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.1 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 05. 25. vasárnap 11:04
Nagyon rövid.
#1 Törté-Net 2006. 02. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?