A+ A-

Az új házban

A kerekek halkan surrogtak, ahogy a fekete szedán behajtott a murvás feljárón. Amikor megálltak a bejárat előtt, egy pillanatig semmi sem mozdult, áhitattal nézték a hatalmas, fehér házat. "Az új otthonuk" -gondolta - "még a gyerekek is lenyűgözve nézik!"
Andi és Miklós most négy éve voltak együtt, amikor megismerkedtek Andi 28, Miki 34 éves volt. Akkor a férfinak már két gyermeke volt, az 11 éves Áron és a 14 éves Niki; a régi történet: diákszerelem, házasság, gyerekek és a válás. Közös megegyezéssel váltak el, volt felesége is többet akart megismerni az életből és Miklós sem hagyott ki semmi jót azokban az időkben. Andi másfél évnyi együttjárás után ment hozzá, ma már a gyerekek is Anyának szólítják, és úgy is viselkednek vele.
Miklós már megismerkedésükkor jól menő üzletember volt, és most a közelgő kooperáció egy multival még inkább előrevitte a karrierjét. A férfi büszke volt és önbizalommal tele, és Andi vele örült.
Talán két- vagy három hónapja Miklós egy meglepetéssel érkezett haza.
-Még mielőtt beindulnak a tárgyalások, szeretném, ha vennénk egy házat! Már ki is néztem egyet...
És most itt állnak, a ház gyönyörű, majdnem a domb tetején épült, medence, garázsok és vendégház tartozik hozzá. A hatalmas előkerten át a kertkaputól kanyargós út vezet fel, amit mintha szikévelmetszettek volna a fák közé. A lakberendező két nap alatt rendezte be a házat a megbeszélt bútorokkal, a hűtőt feltöltötték, a pázsitot lenyírták, csak az apróbb csinosítgatás maradt Andira.
A ház csodás volt, emeletes és még egy tetőszobát is kialakítottak hozzá -Soha sem fogjuk használni! -gondolta Andi. Hatalmas konyha, még nagyobb nappali és étkező, vendégszobák és dolgozó, elég hely mindenkinek.
Miután újra bejárták a házat megvacsoráztak és mosogatás közben beszélgettek. Nem mindig volt ez így, de az első este az új házban, és a vihar előtti csend -ahogy Miklós nevezte a fúziós tárgyalások kezdetét- összehozta őket, jó volt a meghitt együttlét.
-Holnap reggel bemegyek a városba, gyerekek velem jöttök és elhozzátok Anyu kocsiját; ha akartok csavarogjatok egyet, de hívjátok fel Anyut, hogy mikor jöttök! Most pedig lefekvés, 11 óra is elmúlt! -mondta Miklós -Tévézni még nem lehet és az Internet is csak akkor működik, ha feldolgozzák az újraindított kábel előfizetést. Bár ez most mindegy, a gépeitek úgyis még a dobozokban vannak a ruhákkal együtt!
Ahogy mentek fel a lépcsőn, a gyerekek viháncolni kezdtek és ugratták egymást, Andi is alig tudta leplezni izgatottságát. A lépcső tetején Miklós jobbra indult, felesége pedig elkísérte a gyerekeket saját lakrészükbe; a két hálóhoz egy-egy gardrób és egy közös fürdő tartozott, ami közvetlenül a szobákból nyílt. Segített megágyazni és megszámoltatta a szoba sarkait, majd elindult a szülői háló felé.
Mire visszaért a hálóba Miklós már megzuhanyozott a hozzátartozó fürdőben és éppen borotválkozott a hatalmas tükör előtt. Andi gyomra összeszorult, tudta hogy mindez neki szól és a gondolattól hiheteltenül felizgult. Kényszerítette magát, hogy gyorasan levetkőzve ellépjen a férje mögött és becsukja a zuhanyzó opálüveg ajtaját.
-Ma aztán nagy hancúr lesz!
-Áron, te akkora bunkó vagy! -mondta a lány, a közös fürdőben futottak össze a testvérével: "Majd emlékeznem kell, hogy bezárjam az ajtókat -gondolta Niki, -olyan ez a fürdő akár egy átjáróház!"
Most a sarokkád szélén ült, és az öccsét nézte, ahogy fogat mos. Rövid sort volt a fiún, ami rátapadt vékony combjára, keskeny derék és csípő, a válla azonban széles és megizmosodik majd idővel." Na, micsoda gondolatok!?" -azonban tovább nézegette a fiút.
-Miért, nem láttad hogyan nézett Apu Anyura?! Nem lehetett nem észrevenni! -mondta Áron.
-Igen, és akkor Apu belemarkolt a fenekébe, de nagyon! Azért is löktelek meg a lépcsőn!
-Nocsak, mióta vagy ilyen ...szókimondó?! -kérdezte a fiú. A lány érezte, hogy igaza van, kettejük közül -fiatalabb létére, vagy éppen azért- mindig Áron volt a nyíltabb és lazább ilyen téren. Még nem olyan régen is ruha nélkül mászkált a nővére előtt, aki mikor nőiesedni kezdett, kicsit gátlásosabb és zárkózottabb lett. De most itt a nyári szünet és itt ez az új ház, minden olyan új és izgató! -gondolta.
-Mostantól!... -mondta, -most pedig húzzál, pisilnem kell!
-Csak tessék! -mondta a fiú és belevigyorgott a tükörbe.
-Szeretnéd! Na sipirc! -azért visszamosolygott a tükörképnek, és valami megmagyarázhatatlan izgalmat érzett, de nem akart belegondolni.
Andi gyorsan zuhanyozott, a haja is nedves lett a nagy sietségben. A férfi már majdnem végzett a borotválkozással, amikor kilépett a zuhanykabinból, gyorsam magára tekert egy fürdőlepedőt és Miklós mögé állt. A férfi egy pillanatra abbahagyta a borotva húzogatását, ahogy megérezte az asszony testét a hátán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.79 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Andreas6 2017. 10. 3. kedd 06:39
Elég jó, de kellett volna folytatni!
#17 feherfabia 2016. 02. 27. szombat 06:14
Kár,hogy nincs folytatás!
#16 A57L 2015. 06. 12. péntek 04:11
Közepes lett.
#15 Paja 2013. 12. 12. csütörtök 12:17
Kissé zavaros. Majd meglátjuk.
#14 zsuzsika 2013. 12. 9. hétfő 11:53
Hát igen csak ígéret.
#13 listike 2013. 12. 9. hétfő 07:30
A folytatás itt is csak ígéret maradt.
#12 sihupapa 2008. 12. 23. kedd 21:45
igéretes
#11 Vera 2006. 04. 25. kedd 10:06
Kérlek folytasd nagyon jól indul...
#10 Steve 2006. 02. 13. hétfő 05:53
Egyszer már írtam ide 10 pontot. Hova lett a beírásom?
#9 karesz 2006. 02. 12. vasárnap 12:45
Nagyon jó és igényes a történet eddig. Kiváncsi vagyok a folytatásra.
Ki az akivel írod a történetet?
#8 Warriorneo 2006. 02. 10. péntek 14:39
Nagyon jó történet!

Mindenképpen folytassátok!
#7 gabo 2006. 02. 5. vasárnap 15:57
Eddig tök jó! Igényesen van megírva, kiváncsi vagyok marad-e a hetero, vagy elmegy gruppen és/vagy családi irányba!? Egyik sem lenne rossz.
#6 soad 2006. 02. 4. szombat 15:50
"Andi és Miklós most négy éve voltak együtt..."
"Folyamatosan beszélt és Annát is beszéltette..."
Most akkor, hogy is hívják????
Amúgy nem rossz!9pont
#5 dante66 2006. 02. 3. péntek 22:58
hajrá! folytasd
#4 isti 2006. 02. 3. péntek 11:18
Igen !!!!
#3 Andreas 2006. 02. 2. csütörtök 19:08
Nagyon kérlek, folytasd!
#2 banurr 2006. 02. 2. csütörtök 18:44
YESSS! Folytathatod
#1 Törté-Net 2006. 02. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?