A+ A-

Erika

Ez a történet egy tizenhat éves lányról, Erikáról szól.
Ő egy kb. 165 cm magas, szőkés-barna hajú, mogyoróbarna szemű lány. Az alkata sportos, tehát felesleg egyáltalán nincs rajta, de nem is túl sovány: pont ideális. Az arca nagyon szép, szinte mesébe illő. Olyan, mint egy tündéré: teljesen tiszta, fehér bőr; és csak úgy süt róla az ártatlanság. Mellei formásak, nem nagyok, de nem is túl kicsik, pont tenyérbe illőek. Igaz kicsit megereszkedtek. Feneke is nagyon szép gömbölyű, kifejezetten vonzó. Olyan szép, hogy egyszer a saját tanára sem tudta megállni, meg ne markolja. Erika ezen jogosan fel is háborodott, a tanár pedig rögtön bocsánatot kért, és kárpótolta valamivel, de ez egy másik történet.
Szóval egyik este Erika szokásos fürdéshez készülődött. A vizet már kiengedte a fürdőkádba. Bezárta a fürdőszoba ajtaját, majd elkezdett vetkőzni. Egy vajszínű póló és egy fehér, kissé átlátszó csípőnadrág volt rajta. Ez utóbbi látni engedte a szintén fehér bugyiját. Elég egy-hangúan öltözött fel a mai nap (így melltartója is fehér volt), mivel csak misére kellett mennie, ahová "nem járnak helyes srácok."- mondta. Amint levette a pólóját és a gatyáját, megborzongott a hidegtől. Tiszta libabőr lett a teste. Ám ahogy a melltartóját vette le, észrevette, hogy mellbimbói előre merednek. Ilyet eddig még csak ritkán vett észre magán. Most először jutott eszébe: Bizonyára a hidegtől van. Levette a bugyiját is, s így szabaddá vált borotvált, teljesen csupasz szeméremdombja is. Beleült a jó meleg vízbe. Szerette magát áztatni. Úgy tíz perc elteltével rájött, el kéne kezdeni, mosakodni. Megmosta a haját, majd el kezdte beszappanozni a testét. Amikor a melleihez ért, újra megborzongott, és jóleső érzés töltötte el. Megint végigsimította mellbimbóit habos kezével. Ismét ez a kellemes érzés futott végig rajta. Szépen, lassan elkezdte melleit simogatni. Az izgató ingerek hatására mellbimbói kipirosodtak, teljesen felforrósodtak, és annyira megduzzadtak, amilyet Erika még sohasem látott.
Ahogy kezeivel újra és újra áthaladt mellbimbóin, érezte, hogy azok már teljesen kemények. Egyszerre megszűnt érzékelni a világot. Alig látott, hallott vagy érzett valamit, kivéve azt a jó érzést, ahogy tenyere melleit simogatják. Ujjai egyre kisebb köröket rajzoltak bimbói körül. Végül már csak a mellbimbóin köröztek. Ám ekkor eszébe jutott, hogy mosakodni kéne tovább, mert mások is várnak a fürdőszobára. Folytatta tehát a szappanozást. Lemosta a hasát, köldökén kicsit elidőzve, majd lábainál folytatta. Először bal lábát mosta végig a lábfejétől egészen a combja tövéig. Itt egy kicsit megállt. Elkezdte szeméremdombja tövét simogatni, majd visszatért a fürdéshez. Most másik lábát mosta végig lábujjaitól kezdve a bokáját, végigsimítva kemény, izmos vádliját, combját. Ekkor leguggolt a kádban, és elkezdte fenekét szappanozni. Először az egyik feszes félgömbön siklott át habos keze, majd a másik vonzó domborulatot is alaposan bekente. Mindig is szeretett a fenekével foglalkozni. Azok közé a lányok közé tartozott, akit nem zavart, ha csókolózás közben a fiú a hátsóját masszírozza, markolássza; sőt kifejezetten szerette. Így minden egyes alkalommal külön időt szentelt popsija megmosásának.
Most, hogy mindkét gyönyörűséget rendesen megtisztította, jöhetett a kedvence: az-az apró, pici lyuk a két gömböcske között. Jobb kezével, amivel eddig fenekét simogatta, most benyúlt a fenekén lévő vájatba és elkezdte a lyukat masszírozni. Ennek hatására záróizmai hamarosan ellazultak. Így szappanos középső ujja akadálytalanul siklott be tövig popsijába. Ez ismét kellemes érzéssel töltötte el. De még izgatóbban hatott rá, amikor ujját teljesen kihúzta. Teljesen felajzotta ez a két mozdulat. Teste tűzben égett, mellbimbói ismét vörösen meredtek előre. Bal kezével megkapaszkodott a kád szélében, hátát nekivette a falnak, s szemét becsukta. Középső ujját lassan újra fenekéhez közelítette, ám ahogy megérezte ujja hegyét a bejáratnál, nem bírta tovább türtőztetni magát, annyira fel volt izgatva, hogy másra sem tudott gondolni, csak hogy ujját újra magában érezze. A vágy irányította kezét, amikor egy határozott döféssel középső ujja ismét tövig merült popsijában. Ekkor egy kicsit felnyögött. Nem a fájdalomtól, hanem a kéjtől. Habár már nagyon akarta, hogy újra érezze a gyönyört, ekkora érzelem-hullámra nem volt felkészülve. Így bármennyire is próbált koncentrálni, nehogy egy hang is elhagyja érzéki, telt, piros ajkait, mégse sikerült eléggé odafigyelnie. Nem akart hangos lenni, mert félt, hogy valaki meghallhatja odakint. Igaz félelme alaptalan volt, mivel az egész család egy emelettel följebb tévézett. Ujja megint ki-, és újra besiklott, egyre gyorsabban. Már csak félig húzta ki, mivel az ismétlődő ki- és behatolás lassította volna a mozgást. A tempó fokozatosan gyorsult, a kéjhullámok egyre inkább elárasztották, ám érezte, egy ujja nem elég. Egy pillanatra megállt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 14. szombat 07:39
Szerezhetne a továbbiakhoz egy fiút, mert ez így kevés
#5 FeketeDani13 2014. 01. 5. vasárnap 17:56
Klassz történet!
Jöhetne egy folytatás!
#4 A57L 2013. 10. 27. vasárnap 05:38
Elmegy.
#3 papi 2013. 10. 17. csütörtök 09:23
Nem nagy durranás
#2 faszari 2006. 01. 25. szerda 15:09
Uncsi
#1 Törté-Net 2006. 01. 24. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?