Az énektanárnő

Szavazás átlaga: 6.75 pont (125 szavazat)
Megjelenés: 2005. november 10.
Hossz: 6 905 karakter
Elolvasva: 54 871 alkalommal
Ajánlom egy kedves beszélgető partneremnek a chat. hu erotika szobából, a szombathelyi énektanárnőnek Katalinnak.

Jó hely a cset. Lehet ismerkedni, és ha az ember elég perverz akkor társra is találhat, mint ahogyan én. Egy szombathelyi énektanárnő személyében. Aki rögtön az első beszélgetésünk alkalmával megindította a fantáziám.
Nagy odaadással írta le a vágyait, hogy mit élvezne. Hogyan aláztatná meg magát. Vagy hogy milyen nedves a pinája, amikor olvassa a történeteket.
Örülten jókat mesélt.

Katalin egyébként visszafogott külsejű, nem kirívó öltözködésű, szinte konzervatívnak mondható tanárnő. Az én fantáziámat már az felizgatta, hogy oboázni tanult. De jól állhat a szájában egy fasz, gondoltam:

Olyan képeket küldött magáról, hogy szinte szétdurrant a nadrágom. Terpesz, picsasimi, és nedves punciban ujjak.

Aztán kiderült a beszélgetés nem csak engem izgatott fel, hanem őt is.

Folyamatosan orgiákra gondolt. Sétálunk az utcán ö rajta csak egy lenge szoknya van, és már teljesen be van indulva mert a szellő a szoknyája alá fuj és csiklandozza a csupaszra borotvált nedves picsáját.
De nekem is azon járt a fejem, hogy megragadom azt a szoknyát, és ott mindenki előtt fellibbentem, hadd szégyenkezzen a tanárnő. Ráadásul az osztálya előtt... Jujj, de ciki lett volna.

Elmesélte, hogy mi történt vele. Egyszer estig tartott az énekkar. Vegyesen fiuk lányok. A Szokásos módon ment a próba. Már amikor a erembe lépett érezte a
t
alf
öm
alf
én
alf
y
tesztoszteron szagot, azt ami a tornateremben fogadja ha néha lopva oda megy masztizni.
A próba alatt folyton csak a fiuk nadrágjának dudorját nézte. Nem bírt magával, a víz is kiverte. Kicsit korábban végzett a próbával. Aztán mindenkit gyorsan hazaküldött, és kihúzta a fiókját, amiben egy vibrátor lapult.
Azt gondolta hogy nem normális de muszáj kielégítenie magát.
A vibrátor a kedvenc játékszere. Imádja érezni magában ahogy kitölti a szűk kis picsáját, és azt ahogy rezeg a vaginájában, vagy a popsijában. Imádja megérinteni. És simogatni, és szájába venni. Lassan remegő kézzel húzta ki a fiókot, és a mélyére túrt, ahol megérintette az ismerős tapintású eszközt. A bugyija már szinte teljesen átázott. A kezében rezgő műfaszt a bimbójához érintette, és izgatta, amíg majdnem elélvezett. Közben terpeszben ült a tnári széken és a pinanedve mind ráfolyt.
Azonban óvatlan volt. Nem zárta be az ajtót. És az önkívületi állapotában, a vibrátor okozta élvezetek közben észre sem vette hogy nyílik az ajtó és egy kamasz fiú dugja be a fejét...
Kicsit meglepődött amikor a tanárnő élvező arcát vette észre. De rögtön tudta hogy mit kell tennie.
Visszahajtotta az ajtót, és kiosont.
Pár perc múlva visszatért de már nem egyedül. Öt társával együtt. Öt ágaskodó farkú "hiénával", akik a nedves pina szagától, egyre hevesebb hangulatba kerültek.
A tanárnő, ezt már észre vette és azonnal felugrott, de a picsájában még benne volt a vibrátor. El is felejtette. Ott állt a fiuk előtt, akik kérdően néztek rá.
– nem akarjuk zavarni a tanárnőt. mondta az egyikük – de szeretnénk ha kicsit "korrepetálna minket".
Meglepődött Katalin. Nagyon meglepődött, és leginkább azon, hogy valami lassan kezd kicsúszni a pinájából... És kicsúszott. Katalin és a diákok is meredten nézték a földre eső rezgő eszközt, aminek a hangja betöltötte az egész termet.
A fiuk nem sokat teketóriáztak. Négyen lefogták a tanárnőt, és az asztalra dobták, az ötödik bezárta az ajtót.
Katalint a tanári asztalra fektették hasal úgy, hogy a lábát és a karjait a nadrágszijjaikkal az asztal lábához kötötték...
Feltépték a blúzát, a meredő mellbimbói az asztal hideg lapjához értek. A történtek hatására egyre nedvesebb lett Katalin pinája. A combját teljesen összekente a pinanedve.
Tudta, hogy az öt csődör rendesen végig megy rajta, és
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolják
. Élvezte rettenetesen élvezte. Végre beteljesülnek állmai és szét kefélik életében előszőr rendesen. Úgy hogy fájjon, és úgy hogy teljesen
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ott
legyen utána.
Még kicsit tiltakozott a teste, még kicsit kapálózott, hogy a fiuk még jobban felizguljanak, de már csak távolról hallotta a beszédüket:
– Gyerünk kis picsa, ne kapálózz! Úgy is szétbaszunk megértetted...

És ebben a pillanatban egy kemény meredező faszt látott, amint a szája felé hatolt. Nem akarta előszőr a szájába venni, de az egyik fiu megszorította az arcát
És kénytelen volt kinyitni a száját. És becsusszant rajta a kemény vaskos dákó. A fiu abban a percben egészen mélyen a torkára nyomta. Katalin kicsit öklendezett, de utána nyelte a hosszú faszt. Imádta amikor a szájában ki be jár egy kemény tárgy. Sokkal jobb érzés volt mint egy rideg vibrátort szopni. Imádta. Szinte el is élvezett attól hogy egy kemény geciízű fasz keféli a száját. Arra gondolt, hogy milyen szerencsés ez a nap. A tanítványai kefélik, és még előtte ki is verték, hogy jobb íze legyen a farkának. Elképzelte amint a tornaöltözöben a fiuk közösen előveszik a lábuk között himbálózó kéjrudat...
De a fiuk tovább dolgoztak a testén
Az egyik keményen a nedves picsájába vezette a rendesen megtermett szerszámát. Majd szétfeszítette a pináját. A másik srác az egyik ujjával tágitani kezdte a fenekét és a vibrátort akarta belenyomni, de elsőre nem ment. Katalin tiltakozott. Na nem nagyon
Szerette amikor a hatalmas vibri benyomódik a szűk picsájába. Szerette hogy fáj amikor teljesen benne van... Szerette amikor rezeg benne. Imádta amint ki be mozog az a tárgy a valagában, és a pinanedvei nedvesítik össze...

Közben a másik három fiú ott állt és verte a termetes faszát... Itt az ideje hogy megmutassa Katalin néni, hogy mit tud. Könyörögve érte a fiukat hogy oldozzák el, és ő mindannyiukat egyszerre részesíti örömben.
A fiuk elengedték. Ő leguggolt a tere közepén, és széttárta a lábait
Mondta a fiuknak hogy állják körbe. Ők úgy is tettek. Ott guggolt körbe véve öt duzzadt dákóval. És körbe szopta mindegyiket. Mindegyiket mélyen benyelte. Nyálasan, ugy szopott mint egy kismalac.
A fiuk már alig várták hogy eldurranjanak. És sorban egymásután Katalnira engedték meleg gecijüket
Az egyik az arcára, a másik a mellére. Fürdött a férfitejben, és élvezte. A haja összeragadt a gecitől. Aztán megfogta az egyik keményfaszút és a hátára döntötte
És meglovagolta
Ott guggolt fölötte és a fasz keményen a pinájába hatolt, és élvezte keményedtek a mellbimbói
És a csiklója ágaskodott ki a pinájából. Teljesen nedves volt és már alig bírta amikor elélvezett a szét kefélt pinája. Lihegve hörögve ugrált a faszon és nem bírta abba hagyni annyira jól esett neki hogy valaki kitölti teljesen.

Aztán vége lett a fiuk felhúzták a nadrágjukat és úgy ahogy jöttek elmentek. És Katalni ot feküdt aléltan az egyik padon, hassal lefelé, kikötve, mert még távozáskor oda kötötték...

Nem tudja mennyit feküdt, amikor kinyílt az ajtó...

Folyt köv.

Katalinnak szombathelyről, a perverz énektanárnőnek, hogy legyen mire maszturbálni esténként.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.75 pont (125 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. február 3. 11:49
#23
Ezt valaki élvezi?
1
z
zoltan611230
2020. október 31. 06:56
#22
Nem tetszik..
1
cscsu50
2019. március 10. 06:27
#21
gyenge, elnagyolt mese
1
t
t.555
2017. november 20. 09:32
#20
Valóban mesébe illő történet!
1
C
Clown85
2014. július 25. 11:00
#18
🙂
1
l
listike
2014. május 3. 06:47
#17
Nagyon rossz.
1
a
A57L
2013. október 4. 04:16
#16
Nem rossz.
1
zsuzsika
2008. február 26. 09:41
#15
Sajna ritka az igényes történet. Te csak írod a hülyeségeket, aminek semmi alapja nincs.
1
pölös
2007. november 29. 10:32
#14
A történetet olvasva nagyon megkívántam az énektanárnőt! A farkam felállt tőle!
1
tiborg
2007. november 29. 04:01
#13
Eleg kozonseges es durva,igy
izgato az egyszeru szatyrnak.
Mikor jon a kovetkezo???
meg 2 ev ??!!
1
.
2007. november 27. 14:36
#12
COOL
1
Shyguy
2007. július 9. 17:38
#11
Utálom az erőszakot! -A szexben is....
1
KurdaM
2007. június 27. 04:35
#10
Nem rossz szerintem
1
KurdaM
2007. június 27. 04:34
#9
Nem rossz szerintem
1
Kelly
2007. május 27. 22:55
#8
Ez KAMUUUUUUU! Gagyi kivitalezés. A sztorit is unalmassá teszi. Még csak nem is nedves a pinám.
1
sopranos
2006. május 3. 23:39
#7
Ez egy nagy ribanc... Imádja, ha többen élvezkednek a vörös picsájában :-)
Nah..., majd én is adok neki a haverjaimmal...
1
gibsonmell
2006. február 20. 12:10
#6
Hol lehet fellelni ezt a kis tanárnénit? Én is meglepném vibrizés közben 1-2 haverommal... :-)
A történet jó, csak kicsit valóban elnagyolt...
1
sprexx
2006. január 31. 16:44
#5
szerintem nem rossz!
1
Hegylakó
2005. november 11. 01:30
#4
Az ötlet jó, a kivitelezés nem tökéletes. 3 p
1