A+ A-

Most először... 1. rész

Nicol csendben lépett be a szobába, kedvese csendben aludt még az ágyban. Leült mellé, és csak nézte... Apró mosoly futott át arcán, amikor Georg haján az apró fények táncát meglátta. Ebben a percben olyan boldognak, nyugodtnak és angyalinak látszott, mint még soha. Óvatosan odabújt a fiúhoz, és lassan ő is elaludt... Délután, a pajkos napsugarak ébresztették fel. Georg pedig az ágy mellett várta, egy finom ebéddel.
- Szervusz kedvesem.
- Szia. Mikor keltél fel?
- Öt perce, anyum szólt, hogy még reggel jöttél... Ne haragudj, csak nagyon fáradt voltam.
- Semmi baj... Mint látod, én is elaludtam.
Az ebéd és a lustálkodás megtette hatását, mert pár perc múlva, már vidáman párnacsatáztak és nevetgéltek.
- Megyek zuhanyzom egyet, ha nem bánod - mondta Nicol, és pajkosan párjára kacsintott.
- Rendben van, de akkor én is jövök ám... - mosolygott Georg, majd átölelte a lányt és hosszú forró csókkal nyomatékosította az iménti kijelentést. Nicol fülig pirult.
- Na jó... Sipirc! - nevetett a fiú.
A lány mosolyogva ment fürdeni, majd 20 perc elteltével drága párja nyitott be hozzá.
- Oh, ne haragudj, azt hittem, már végeztél. - mentegetőzött.
- Semmi gond, gyere nyugodtan, azért még nem futok ki a világból, mert törölközőben látsz...
- Ehhe, szívesebben látnálak nélküle, de szerintem, ezt te is tudod... - nevetett, majd biztosította a lányt, hogy semmit sem fognak elsietni, és csak akkor közeledik komolyan felé, ha megengedi. Nicol felvett egy könnyű nyári szoknyát és egy ujjatlan pólót, majd kiment kedvese után a teraszra.
- Csodálatos idő van, nem? Nincs kedved sétálni egyet?
- Részemről mehetünk, egy pillanat és hozom a kulcsot.
Elindultak sétálni, vagyis, inkább "az orruk után"... mert igazán célja nem volt a sétának, csak viccelődtek és élvezték a nyári napsütést. Estefelé mentek csak vissza haza, megnéztek egy-két aranyos filmet, aztán lefeküdtek aludni... legalábbis, míg a paplan alá nem kerültek, azt hitték, hogy aludni fognak...
A férfi átölelte Nicolt, gyengéden, de úgy, hogy a lány érezze, mennyire felizgatta a jelenléte. Ekkor megfordult, odabújt Georg-hoz és szenvedélyesen megcsókolta. Lassan, elbűvölve vetkőztették egymást... Mikor már semmi sem maradt rajtuk, a puha paplanon kívül, a férfi megkérdezte a lánytól:
- Biztos vagy benne, hogy ezt akarod?
- Igen. Ennél biztosabb nem is lehetnék. - felelte, majd elkezdte harapdálni Georg fülcimpáját.
A férfi ekkor végigcsókolta Nicol nyakát, vállát, majd elidőzött melleinél, amelynek hatására a lány fülig vörösödve kijelentette, hogy sajna messze nem néz ki olyan jól, mint szeretne. Barna bőrén látszott, hogy imádja a napsütést és a bikiniben való napozást... Viszonylag nagy körte alakú mellei, mint két sértődött gyerek, elfordultak egymástól, de a férfit ez egyáltalán nem zavarta, sőt... ő egyenesen gyönyörűnek találta őket. Mellesleg ő maga is szerette volna, ha jobban nézett volna ki, de Nicol nagyon sokszor tréfálkozott, hogy ha ennél is jobban nézne ki, nem tudná levakarni róla a csajokat.
Georg szép lassan visszafektette a lányt és egy gyengéd csókkal jelezte, hogy számára ő így tökéletes. Majd kezével is birtokba véve a lány hasát és fenekét, ajkával elkalandozott a lány combja, majd a meredező csiklója felé. Nicol a hirtelen rátörő gyönyörtől felnyögött, simogatni kezdte kedvese tarkóját, kezét. A férfi óvatosan először csak ez, majd két ujjával kényeztette a lányt, majd pár perc múlva, Nicol lézése hirtelen felgyorsult, teste megfeszült, és a gyönyör csúcsáig repült. Mindketten tudták, hogy ez a gyorsaság részben azért volt, mert Nicol még soha nem volt férfival, részben mindkettejük - érthető - idegessége, nehogy elrontsanak valamit.
Georg átölelte kedvesét, gondolván neki még időre van szüksége ahhoz, hogy megnyugodjon, ám ekkor a lány rámosolygott, hátradöntötte, és érzéki csókkal jelezte: most ő jön. Harapdálni kezdte a szeretett férfi fülcimpáját, nyakát, végigcsókolta a hasát, mellyel szinte őrületesen felizgatta, majd kőkemény férfiasságát kezdte először csak óvatosan csókolgatni, azután a szájába vette és ajkaival, nyelvével,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2013. 12. 16. hétfő 12:06
Az előzőrészben már együtt voltak, ebben még szűz Nicol. Ez érdekes.
#1 Törté-Net 2005. 09. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?