A+ A-

Balázs az operatőr

- azaz ahogy levideózta novére és barátja szexelését
Ágnes mindig is szeretett minden újat kipróbálni, különösen, ha a szexrol volt szó. 11 éves korában vesztette el szüzességét, 21 éves korára pedig már sok mindent kipróbált. Monogámnak egyáltalán nem volt mondható, ha volt is olyan idoszak, amíg csak egy pasival járt, az nem tartott tovább egy-két hónapnál. Persze nem volt sok nehézsége felszedni a pasikat középtermetu vékony - de nem deszka jellegu - nagymellu lány volt o, akit úton-útfélen megnéztek, leszólítottak a férfiak. Fekete közepesen hosszú haja, óriási szempillái és kékes árnyalatú szeme vonzották a pasikat.
Ágnes azon lányok közé tartozott, aki nem csak csinálni szerette a szexet, hanem nézni is. Sot legjobban azt szerette, ha saját dugásait nézheti meg újra és újra. Volt olyan, hogy egy pasijának megmutatta a fotókat, amiket egy korábbi pasival készített szex közben. Próbálkozott videóval is, de nem sok sikerrel, általában az aktus fele hiányzott a felvételrol, vagy nem volt látható, ráadásul mindig a legizgalmasabb része.
Az utóbb idoben egy 28 éves pasival - Andrással - kefélt, aki nagyon bírta a szexet, napjában és egymás után is többször, de Ágnes egyre nehezebben élvezett el, ezért gondolta ki, hogy fel kell vennie legalább néhány dugást, hátha azt nézegetve nagyobbakat fog élvezni, mert azért így 21 évesen még nem érezte kielégítve magát. András magas, kisportolt, eros testalkatú, barna hajú férfi volt.
Ágnesnek volt egy 3 évvel fiatalabb öccse - Balázs, amolyan igazi kis-öcsi, nagyon félénk, és szinte mindenben Ágnes ellentéte. Úgy tunik hatott Ágnes nevelése. Ágnes már 5-6 éve mindig elmesélte öccsének, hogy milyen kalandjai voltak, össze is hozta Balázst kétszer is egy-egy barátnojével, de Balázs inkább beszélgetett velük, mint sem dugott volna, így Ágnesnek kezdett ciki lenni barátnoi felé, azok Ágneshez hasonló vérmérsékletuek voltak. Pedig Balázs sem volt csúnya, Ágnesnél kicsit magasabb, kisportolt fekete rövid hajú srác volt o, és szoros pólói jól elohozták széles, izmos mellkasát
Júliusban Balázs és Ágnes szülei elutaztak 2 hétre Ibizára, Balázst Ágnesre, Ágnest pedig Balázsra bízták. Ágnesnek ekkor jutott eszébe, hogy itt az alkalom, hogy nagyszeru keféléseit Andrással videóra rögzítse - és ehhez adódott egy alapos, és nem túl szex-éhes operator Balázs személyében. Ágnes sosem tétovázott kimondani mit gondolt, így már másnap délelott felvetette Balázsnak, aki szokásos félénkségével reagált: se igent, se nemet nem mondott. Ágnes tudta, hogy ha o kéri, Balázs úgyis megteszi ezt neki, ráadásul Balázsnak volt egy új digitális kamerája, és nagyon értett hozzá. András sem jelentett problémát Ágnes számára, mert ot leginkább a dugások száma érdekelte, és az nem, hogy felveszik-e vagy sem.
Másnap délutánra sikerült összeszervezni a filmfelvételt. Balázs valószínuleg át sem gondolta mi fog történni - egy laza boxerben és trikóban volt. Ágnes egy enyhén átlátszó bordó fehérnemu bodyban volt, de ez tole teljesen megszokott volt, pasijai örömére otthon mindig is igen lengén és szexisen öltözött. András farmerben és trikóban jött.
Ágnes már várta, hogy elkezdjék... Nem kínálta ülohellyel Andrást, inkább letérdelt elé, és lehúzta a zipzárt a farmernadrágon, kicsit lejjebb húzta azt, és kivette András farkát az alsójából, ami az érintések hatására már kezdett duzzadni. Ágnes odaszólt Balázsnak, hogy vegye, majd szájába vette András egyre keményedo farkát. Miután három-négyszer jól körbenyalta, kivette szájából, megnézte, de közben kezével nem engedte el, és egyre gyorsuló ütemben elore-hátra húzogatta a bort András farkán. András halkan, de mégis jól hallhatóan egyenletesen szuszogott.
Mindenközben Balázs hol közelebb hajolva, hol távolabbról - mint egy profi operator - készítette a felvételt a kis kézi-kamerával. Ágnes gyengéd, de határozott mozdulatai rá sem voltak hatástalanok, Balázs farka is lüktetett és gatyáján óriási domborulat keletkezett. Ágnes persze észrevette ezt, de nem reagált rá, inkább a kamerába mosolygott, majd újból szájába vette András farkát, aki erre eroteljesen felnyögött. Ezt Balázs már nem bírta tettek nélkül, a nadrágját elölrol kicsit megdörzsölte, pont ahol a domborulat csúcsosodott, majd úja és újra, míg másik kezével továbbra is a kamerát fogta, bár már nem olyan biztos mozdulatokkal készült a felvétel, mint néhány perccel ezelott. Ágnes valószínuleg ezt is látta, de o most András farkával volt elfoglalva, és láthatóan élvezte a kezében és szájában mozgó farok ízét, látványát - mellbimbói annyira megduzzadtak, hogy fehérnemuje alól elovillantak, ahogy feje elore-hátra mozgott. Halkan o is elkezdett nyöszörögni, bár inkább Andrást bátorítandó.
András csak néha nyitotta ki szemét hunyorítva, és felülrol nézett rá Ágnes fejére amint kokeménnyé meredt farkát szopta, de annyira élvezte az érzést, hogy pár percnél nem tudta hosszabb ideig nyitva tartani szemét - becsukta és fejét a plafon felé fordítva nyögött most már folyamatosan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 sztbali 2017. 12. 3. vasárnap 13:22
Jó történet.
#3 A57L 2016. 09. 23. péntek 05:48
Érdekes olvasmány.
#2 Sasha 2005. 04. 30. szombat 11:47
nekem jobban bejönnek az olyan sztorik, amit az egyik résztvevő mesél és nemilyen dokumentlista stílusban van írva. A sztori jó, de gyenge a fogalmazás
#1 Törté-Net 2005. 04. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?