A+ A-

Kosárlabda után

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Gyulával, és Ottóval és még néhány emberrel rendszeresen szoktunk kosárlabdázunk egy zuglói iskolában. Már többször elhatároztuk, hogy elindulunk valamilyen eseményen. Gyula olyan magas mint én, és bár jó öt kilóval nehezebb, sajnos az mind izom, és kicsivel rugalmasabb is mint én. Többször játszottunk egy az egy elleni mecset egymással, és persze hol én győzök, hol ő, de be kell vallanom általában az ő két nyert meccsére csak eggyel tudok válaszolni. Viszont ha egy csapatban vagyunk valami szédületesen kombinatív játékot tudunk produkálni, és ilyenkor mindig egy emberrel több játékost engedünk meg az ellenfél csapatában. Ottó alacsonyabb nálunk, gyors, és ügyes, de a keze nem olyan biztos, mint a miénk ráadásul mikor elkapja a hév sokszor elszórja a labdákat.
Ez a történet télen játszódott. Az iskolák diákjai jól megérdemelt téli szünetüket töltötték. Talán éppen ezért tette a Rákosborzasztói iskolában működő kosárlabda klub a streetball sportnapját épp erre az időre. Az elődöntőig simán eljutottunk, de itt egy nagyon jó csapatot fogtunk ki ellenfélnek. (A későbbi bajnokot.) A játék izgalmas az eredmény kiélezett volt. Húsz húsz, aki a következőt bedobja az a győztes, és bent van a döntőben. Szerencsére sikerült megszerezni a lepattanó labdát, passz Ottónak, és ha elég gyorsan adja Gyula be tudja fejezni. Nem adta, maga próbálkozott, és persze kihagyta. Ráadásul nem volt időnk visszazárni a védelmet, és ezt az ellenfél kihasználta. Kész. Mehetünk fürdeni.
Az utánunk következő meccs, a nők döntö találkozója volt amelyet a férfi nagy döntő követett. Gyula felesége egy kolleganőjével játszott itt, a harmadik hölgy egy tanítónő akinek mint később megtudtam Nóra volt a neve.
Mire lezuhanyoztunk és felöltöztünk a rosszkedvünk is eltűnt és szurkoltunk a lányoknak, akik ezt meg is hálálták, simán begyűjtötték az elsőséget. Mindenki nagyon örült, és a díjkiosztáskor, - amikor is kis érmet, és kozmetikai csomagot kaptak a győztesek - gratuláltunk, és persze ilyenkor jár a puszi is. Az ismerős lányokkal gyorsan végeztem, és jött Nóra. Hosszú vörös haját hátul egy copfba összefogva viselte, picit még lihegett, de amikor a szemébe néztem, hirtelen mintha elhallgatott volna a zsibongás, és csak ketten álltunk volna az egész csarnokban. Nem tudom ő mit érzett, de abból, hogy egy pillanattal, tovább, és egy árnyalattal közelebb simult hozzám az ilyenkor szokásosnál, rosszra nem lehet következtetni. Vagy csak én érzem úgy mert megcsalnak az érzékeim? Nem tudom.
A lányok elvonultak az öltözőbe, mi pedig kitaláltuk, hogy erre pezsgőt kell bontani. A csapattól leginkább függetlenként én szaladtam ki a közeli éjjel - nappali boltba egy üveg pezsgőért, műanyag pohárért. Visszafelé menet, a friss szűz hóból jókorát kanyarítottam, hogy legyen mivel behűteni az italt.
A folyosón senkit sem láttam a társaságból, ezért nagy bátran beléptem a női öltözőbe. Mint kiderült a "kolleganő", és Ottó is már régebb óta együtt jártak, és meglehetős viháncolás volt az öltözőpadokon a két pár közt. Kitöltöttem a italt, a havat, kis köszöntőt mondtam, de közben Nórát kerestem aki nem volt sehol. Amíg ittunk, és kis csend lett, meghallottam, a zuhogó víz hangját a zuhanyzóból. a korty pezsgő megadta a maradék lökést, nyakon ragadtam az üveget, és beléptem a fürdőbe.
Tudom mit érezhet a medve amikor betéved egy málnásba. Ez olyan volt. Hüvelykujjammal befogtam az üveg száját, picit felráztam, és jókedvű," - Éljenek a győztesek !" felkiáltással ráspricceltem egy jókora adagot az üvegből. Apró sikítás volt a válasz, és láttam, hogy megborzong ahogy a hideg ital végigfolyik a testén. Első pillanatban dühösnek látszó mozdulattal, kétkézzel elkapta a pulóverem a mellkasomon, és erősen megmarkolta. arra gondoltam volna, hogy na most jön a pofon, de megláttam, hogy a szeme mosolyog. Aztán a szája is titokzatos mosolyra húzódott. Aztán még mielőtt nyeregben éreztem volna magam, két kezével egyszerűen berántott a zuhany alá. Most én lepődtem meg. De nem sokat bánkódtam. Számmal az ő száját kerestem, és meg is találtam. Nagyon jó volt megcsókolni. Ő is élvezhette, mert ajkaink elég vad táncba kezdtek. Utálok felöltözve zuhanyozni ezért, bár kezeim kiváncsian kezdték felfedezni a testét, néha besegítettek, az így kissé akadozóra sikeredet vetkőztetésbe. szerencsére ő sokat segített.
Végre ott álltunk egymással szemben, teljesen meztelenül, és egy pillanatra megállva végignéztem rajta. (Ő is így tett) Elégedettek voltunk a látvánnyal és folytattuk a csókolódzást, de közben belőlem előbújt a kisördög. Felnyúltam a zuhanyozófal tetejére biztonságba helyezett üvegért, és ismét egy adagot csurgattam a nyakába. Most felsóhajtott és nagy levegőt véve megmerevedett néhány pillanatra. Ezt ki kellett használni.
Lassan érzékien csókoltam, felittam, a kívánatos testről a kívánatos italt. Először a mellekről, majd ezek völgyéről. Még lejjeb a köldökében megült pár csepp, innen jóízűen kicsókoltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 09. 4. hétfő 14:10
Nagyon tetszett! (volt egy kabarétréfa sorozat, ahol állandó visszatérő szöveg volt: Én, a Gyula, meg az Ottó... a Tóth Ottó! A közönség mindig röhögött, csak én nem értettem, hogy ebben mi volt a humor. Mindegy. Csak asszociáció)
Bocsi a félreszövegelésért.
#3 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 16:56
10 Pont!
#2 A57L 2013. 12. 10. kedd 06:33
Elmegy.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?