A+ A-

Vallomás

19 éves, átlagos kinézetű lány vagyok, átlagos családi háttérrel, átlagos főiskolával, csak a szexuális érdeklődésem nem mondható hétköznapinak. Ugyanis a lányokhoz vonzódom...
Már kora gyermekkorom óta a család, az iskola, a délután szakkörök, tették ki a napjaimat. A korombeli lányok mindig odavoltak valami fiúért, vagy popsztárért. Az én szobámban is voltak poszterek, de leginkább nőkről. Nem tulajdonított neki senki semmilyen jelentőséget, és nem is volt semmi kifogásolható benne. Nem beszéltem erről senkinek, de nekem természetesnek tűnt, hogy egy női énekes fotójában gyönyörködöm.
Gimiben 16 éves voltam, amikor összejöttem egy fiúval. Péter, egy évvel felettem járt. Szimpatikus volt, de szerelmet nem éreztem iránta. Mivel én sem akartam lemaradni a tinédzser társaimtól, igent mondtam neki, és el kezdtünk "járni".
Nagyon udvarias volt, romantikus lelkületű, és csöppet sem volt tolakodó. Eljártunk moziba, cukrászdába, sétáltattuk a kutyáját, délutánonként volt, hogy együtt is tanultunk. Tulajdonképpen nagyon kedveltem, de mindig is volt valami megmagyarázhatatlan fal bennem, és ezt akkor érzetem legjobban, amikor megcsókolt. Viszonoztam a csókját, de éreztem legbelül, mégsem az igazi.
A leszbikus videók, mindig is nagyon tetszettek. Az internetről szánt szándékkal töltöttem le, mert valami megmagyarázhatatlan vonzódást éreztem. Élvezettel néztem a finom női vonalakat, a nyálas ajkakat, ahogy egymás mellét masszírozzák...
Éreztem, hogy nagyon tetszenek a nők, de nem tudatosult bennem akkor, hogy leszbikus lennék, és hogy közelednem kellene is feléjük.
Péterrel úgy kb. két hónapja jártunk együtt, mikor üres volt náluk a lakás, a szülőknek programjuk volt. Péter szeretett volna többet kapni belőlem. Én egy kicsit félszegen is, de igent mondtam. Mindkettőnknek ez volt az első együttléte.
Lefeküdtünk ruhástól az ágyra, és elkezdtük simogatni egymást. Egyfolytában csókolóztunk. Ő sokkal merészebb volt. Az egyik kezével alányúlt a blúzomnak, és a mellemet kezdte el simogatni. Péter egyre jobban belemelegedett. Kérte, fogjam meg a péniszét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 1. csütörtök 15:10
Nagyon gyenge.
#5 listike 2014. 11. 30. vasárnap 17:02
Meg tudom érteni a Hölgyet.
#4 A57L 2014. 04. 25. péntek 05:05
Nagyon gyenge.
#3 chris 2005. 02. 4. péntek 19:43
22 éves bixesz lány vagyok. ha ez tényleg valós történet és probléma, akkor írj!
chris.2@buli.net
#2 Karvel 2005. 01. 29. szombat 23:07
Pff.. Ugyan már kislány ezt minek írod ide, ez nem egy gyóntatószék...
#1 Törté-Net 2005. 01. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?