A+ A-

Hóesés a szobából

Felmentek végül hozzá egy kávéra. Szépen berendezett lakás, egy igazi nő jó ízléséről árulkodott. De a férfi figyelmét valójában nem ez kötötte le. Ahogy a konyhában háttal állt neki a nő, képtelen volt megállni, hogy mögéje lépjen. Már odalent a kocsiban világossá vált számára, hogy hozzá hasonlóan szabad préda, mégsem akarta lerohanni. Olyan valószínűtlenül szép volt, és olyan egyszerűen kínálkozott a helyzet...
Átnézett a nő válla felett és ahogy a haja illata az orrán keresztül az agyába hatolt, szinte már magától következett a mozdulat, hogy megcsókolja a nyakát. A nő finom bőre, és a halvány, izgató parfümillat a nyakszirten, mágnesként vonzotta oda az ajkát.
A nő összerándult, bár érezhetően számított Zsolt közeledésére. De ő is kivárt, nem fordult meg azonnal.
A férfi ajkai már a vállait simogatták, kezei lentebb jártak. Feltérképezték a nőies csípőt, feszes hasát a pulóver puhasága alatt.
Gabi hátranyúlt és megsimogatta a férfi haját, majd lassan megfordult.
Különös izzással meredtek egymásra néhány őrülten hosszú pillanatig, aztán a kezdők óvatos tapogatózásával találkozott össze ajkuk. Nyelvük játékosan simogatta egymást, karjaik ölelésbe fonódtak, és ahogy csípőjük is összeért, a nő világosan érezte a férfi vágyakozását. Nem is váratta tovább. Kihúzta az ing derekát és gyors mozdulatokkal kigombolta azt.
Zsolt válaszul a lány hátán a pulóver alá csúsztatta tenyerét, és lassan körkörösem kezdte lesimogatni róla a ruhadarabot. Gabi, miután kioldotta a férfi nadrágján a gombot, tekintetével kísérte azt a padlóig.
Amikor a nő szoknyája követte azt, Zsolt egy pillanatra eltolta magától, hogy jobban szemügyre vehesse kívánatos testét. A lány gyönyörű volt, telt keblei fehér selyemben ringatóztak, puha porcelánfehér bőre tündöklő volt, akár csak a pillantása.
Újra megölelte őt, és ekkor a lány megfogta a boxerje peremét és lassan lehúzta, úgy, hogy közben maga is leguggolt vele. Megcsodálta a férfi vágytól feszülő péniszét, és dédelgetőn a kezébe fogta. Lassan körbesimogatta, és élvezte a belőle sugárzó férfias erőt. Hosszú ujjait rákulcsolta és lassú ütemben simogatta fel, majd le. Néha aprókat sóhajtott mellé.
Nem tudott a kísértésnek ellenállni, körbecsókolgatta teljes hosszán Zsolt férfiasságát és ahogy a makk fényeskedett előtte, azt nyelvével simogatta meg. Ahogy puha és forró szájába vette, és aprókat szívott rajta, a férfi felnyögött a vágytól. Körbetáncoltatta nyelvét a tövétől a hegyéig, közben másik kezével a férfi heréit morzsolgatta. Mindezt sugárzó élvezettel tette, miközben érezte saját vágyakozását, hogy szirmai egyre nedvesebbek, de belefeledkezett a játékba.
Zsolt már nagyon közel járt a beteljesüléshez, így finoman megérintette a nő meztelen vállait, és felfelé húzta őt.
Puhán megcsókolta, és ahogy a nő nyálával keveredett saját íze a szájában, vágya egyre erősödött, hogy magáévá tegye ezt a csodát.
Most ő hajolt le, végigcsókolta a feszes hasat, a csípő domborulatát, a combok bársonyos puhaságát, aztán felültette a lányt a pultra. Gabi felszisszent, forró bőrét szinte megégette a kő hűvös keménysége. Zsolt finoman szétsimogatta a lány két combját, puha, hófehér bőrét és ajkával is elindult a hívogató, ősi illat irányába.
A látvány még izgatóbb volt. Diszkréten borotvált dombocskát rejtő apró fehérnemű fogadta. Finoman az anyag szegélye alá nyúlt és ahogy a nő megemelte a csípőjét, lehúzta azt. Ott térdelt a nő lábai előtt, reszketve a vágytól. Nyelvével megsimogatta a nagyajkakat, azután felkutatta a csiklóját is. Gabi összerándult, ahogy a férfi nyelve a csiklójához ért. Megkapaszkodott a pult szélében, kissé hátradőlt és átadta magát az érzésnek.
A férfi folytatta a kényeztetést, egyik ujját finoman bedugta a nő síkos hüvelyébe, majd lassan kihúzta onnan.
Ő felnyögött és ez Zsoltot a folytatásra bíztatta. Érezte, ahogy a nő szinte száguld a gyönyör felé, gyorsított mozdulatain, és ahogy felnézett, láthatta a lány arcán elömlő gyönyört.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.42 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2015. 04. 13. hétfő 08:50
Szép, csak rövid.
#2 feherfabia 2014. 12. 28. vasárnap 05:15
10P
#1 Törté-Net 2005. 01. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?