A+ A-

Életem legnagyobb hibája

Középiskolába járok, idén érettségizem (sajnos). Ez egy külker suli, úgyhogy arányaiban nézve a tanulók 80%-a lány. A mi osztályunkban is hasonló a helyzet, 23 lány és 6 fiú van az osztályban. Az osztályban a fiuk közül mindenkinek van barátnője, kettőnek már több, mint egy éve. Én is ismertem a barátnőiket, Henit és Nikit. Elég helyesek, és a sok történetből, amit az osztálytársaim meséltek(dicsekedtek), abból azt is tudom hogy mindkettő elég bevállalós, bár Niki azért több mindent kipróbált már, mint Heni. A történethez hozzá tartozik, hogy amióta van netem, rendszeresen chatelek mindkettővel és kölcsönösen bírjuk egymást...
Mindketten szeretnek pörögni, bulizni, táncolni, ami a barátaikról nem mondható el. Ezért jött az ötlet, hogy menjünk el mi hárman egyik este táncolni. Ez a nap egy szombat esti napra esett, amikor mindhárman ráértünk. Sok hely szóba jött, de végül a Homeban kötöttünk ki... Nagyon jó este volt, sokat táncoltunk nevettünk, koktélokat és pezsgőt ittunk - amitől eléggé feloldódtunk mind hárman - és közben elég sokat hülyültünk, flörtöltünk. Tánc közben azt vettem észre, hogy Niki figyel engem, keresi a pillantásomat, és próbál simulni hozzám. Nem igazán foglalkoztam vele, mert - minthogy haverom barátnője - még sosem néztem meg úgy, mint nőt. Ám ahogy telt az idő, egyre jobban "észrevettem", hogy nem csak az arca helyes, hanem a teste is nagyon formás.
Mikor meguntuk, lementünk a Margit-szigetre sétálni, dumálni, plusz vittünk le még egy üveg pezsgőt. Már 4 körül járhatott, amikor egy padon ültünk - jobbomon Niki, balomon Heni - és elfogyott a pezsgő. Heni eléggé kikészült, szinte már aludt a padon, Niki a vállamon tartva a fejét beszélt hozzám. Odafordultam Henihez, hogy megnézzem tényleg alszik-e, amikor éreztem, hogy Niki megpuszilja a nyakam. Odakaptam a fejem, ő nagyon megijedt és mondta, hogy ne haragudjak, ez csak úgy jött neki... Nem tudom, mi vezetett, de én - életem egyik legnagyobb hibájaként - odahajoltam hozzá, és megcsókoltam.
Elkezdtünk hevesen csókolózni, nagyon élvezetes volt. Közben kezem ráhelyeztem a combjára, nagyon kellemes puha bőre volt. Egy farmer miniszoknya volt rajta és egy kék felső. A kezem elkezdtem feljebb vinni a combján, éreztem a biztatását, mert egyre erősebben csókolt. Már éreztem a tangájának anyagát, és amikor egy gyors pillantásig odanéztem Henire, aki tényleg aludt mellettünk. Ekkor gondoltam egyet és egy időben indítottam az ajkam lefelé és az ujjam befelé. Miközben a számmal a megduzzadt mellbimbóját ízleltem harapdáltam, a kezemmel tangát próbáltam lejjebb tolni, hogy mindent kellemesen elérjek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.82 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2017. 06. 14. szerda 07:03
elnagyolt
#8 papi 2014. 12. 12. péntek 12:59
Nem megfelelően kidolgozott.
#7 listike 2014. 05. 1. csütörtök 15:22
Pocsék fantázia.
#6 A57L 2013. 10. 21. hétfő 04:28
Elmegy.
#5 István 2009. 01. 4. vasárnap 15:04
Álmodott a nyomor - te még közelről se láttál pinát -talán valami pornó-magazinban!
#4 seveled 2007. 06. 20. szerda 14:42
Ez gáz sztori!
Elnagyolt szöveg, gyenge felvezetés, Admirális...:))) Mint az oviban:)
#3 Chris 2005. 01. 4. kedd 13:00
gagyi
#2 abrakadabra 2005. 01. 3. hétfő 22:18
sux:=/
#1 Törté-Net 2005. 01. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?