A+ A-

Tanárnéni

Éva egyre határozottabban érezte, hogy a fiú unja. A harmincöt éves tanárnő és a tizenhét éves fiú románca csaknem egy éve kezdődött. Éva egy osztálykiránduláson vette észre a másodikos srácot. Egyszerűen rátapadt a tekintete, amikor nézte, ahogy a termálstrand sekély vizű medencéjében birkózott a haverjaival. Aztán kijött a partra, és Éva alig tudta elszakítani pillantását a srác fürdőnadrágjáról. Soha azelőtt eszébe sem jutott, hogy nála fiatalabb fiúval kezdjen, tanítvány pedig szóba sem jöhetett. Most viszont magára kellett csavarnia a törülközőt, mert ahogy Péter ránézett - érezte az elismerést a kamasz tekintetében - kőkeménnyé váltak a mellbimbói. Azt hitte megbolondul, amikor hetek múlva is forróság futott végig a testén, ha bárhol meglátta a gyereket, amikor pedig először maszturbált a fiúra gondolva komolyan megijedt. Volt barátja sohasem tudja meg, hogy azért hívta föl egyik este, mert vele próbálta lehűteni vágyát, sosem fogja megérteni, hogy a vad éjszaka után miért tették ki kérlelhetetlen szigorral a szűrét egyszer s mindenkorra. Amikor Péter korrepetálásra jelentkezett, Éva tudta, hogy elveszett. Otthon tartotta magánóráit. Péter már az első délután megérezte, hogy közte és a kívánatos, érett asszony között forr a levegő. Aztán valahogy megtörtént az első érintés, Éva ajkai végigsúrolták az arcát, telt mellei a vállához nyomultak, majd amikor "véletlenül" kézzel is megérintette azokat, a nő nem csattant föl, csak állt, nézte, és megkérdezte: mit akarsz kisfiú. -Semmit tanárnő, elnézést - válaszolta, de nem húzta el a kezét. Mikor a nő sem mozdult, megszorította a mellét, majd simogatni kezdte. Éva magához rántotta és a melléhez szorította a fejét, majd eltolta magától, és föltépte magán a blúzt. Ezután Péter úgy érezte magát, mintha forgószélbe került volna - kezei markolászták a nő testét, miközben az szinte rávetette magát. Lecibálta róla a trikóját, majd szinte letépte a nadrágját, elé térdelt, és már a szájában is volt a fiú farka. A fiú érzete, hogy pár másodperc és elsül, visszakozott volna, de a nő szinte magába tolta, és ahogy megérezte a szájába spriccelő spermát hangosan nyögve nyelni kezdett, kezével maga felé húzva a fiú fenekét.
Éva nem tudott betelni Péter testével, a fiú pedig kamaszkorának minden fölös energiáját kiélhette a szeretkezéseikben. Négyszer, ötször is elévezett, a legkülönféle módokon, közben gyönyörhöz juttatva az egyre szerelmesebb asszonyt. Éva életében először volt olyan helyzetben, amikor neki volt fontosabb a férfi. Mióta elvált férjétől több futó kalandja is adódott, de néhány alkalom után mindig kidobta a pasikat. Utánpótlásból sohasem volt hiány, hiszen az egykori műugró lány pompás alakja, érzéki arca, és fölényes intellektusa a legtöbb férfiban azonnal fölébresztette a vadászösztönt. Most viszont belőle lett vadász, ám minél jobban vágyott arra, hogy magához láncolja a fiút, az annál kevésbé ragaszkodott hozzá. Szinte könyörögni kellett minden érintésért, szeretkezéseik során is közönyös, szinte hideg volt. Az utóbbi hetekben egyre ritkábban jött föl Évához, hosszas könyörgések után, és akkor is legföljebb arra volt kapható, hogy miután megmarkolászta párszor, hagyja, hogy a nő a szájával kielégítse.
- Nem szeretsz már? - Fakadt ki a kérdés Évából, de azonnal megbánta, mert a srác könyörtelenül vágta rá a választ: unlak. Éva üvölteni kezdett, elmondta mindenféle kis szarosnak, puhapöcsű buzinak, fasszopó köcsögnek, minden kétségbeesését belefröcsögve a fiú képébe, aki komolyan megijedt, majd amikor a nő rángatni kezdte, megütötte. - Fejezd be, te rohadt ribanc, mocskod vén kurva, mert szétütöm az agyad! - Éva arcára szorította a kezét, majd a fiú elé térdelve könyörögni kezdett: ne haragudj, hülye állat vagyok, bocsáss meg. Üss meg inkább, de bocsáss meg! A fiú ösztönösen újra az arcába sújtott, amikor a nő megpróbálta lefogni a kezét. Éva összroskadt, és zokogni kezdett:kérlek, ne hagyj el, büntess meg, csináj velem , amit akarsz, csak ne hagyj el. Büntess akármivel, csak azzal ne, hogy elmész. - Mi a faszt bbünteseek rajtad? Kédezte felgmán a fiú, de Éva belekapaszkodott ebbe a mondatába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.55 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2018. 10. 9. kedd 20:34
gyenge és rövid
#8 papi 2015. 07. 17. péntek 15:30
Nagyon durva
#7 pakesz 2008. 09. 11. csütörtök 14:19
elég szar!!!
#6 valaki 2004. 12. 28. kedd 15:13
klassz :)
#5 Krisz 2004. 12. 9. csütörtök 23:41
Kiábrándító.Ez a történet mivel s/m akkor lenne élvezhető, ha a fiú "finomabb" lenne lelkileg és nem csak lesajnálná a nőt, hanem játék lenne közöttük. Egy újfajta szex felfedezése, de így... csak kapni? Hm.
#4 Masin 2004. 12. 9. csütörtök 12:21
Ez szar....
#3 anyád 2004. 12. 9. csütörtök 07:43
gyenge és rövid
#2 Scully 2004. 12. 9. csütörtök 07:41
Lehet ennel melyebb pont egy no
buszkesegeben?!
#1 Törté-Net 2004. 12. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?