A+ A-

Az Elfelejtett Vendég

Oldalt feküdt az ágyon, meztelenül a paplan alatt. Bebújtam mellé, könyökömre támaszkodva figyeltem, ahogy lélegzik. Megpusziltam kikandikáló vállát, miután csodás hajzuhatagát arrébb simítottam. Felém fordult, rágurult támaszkodó karomra, kézfejemmel pont tartani tudtam. Mélyen egymás szemébe néztünk, megpusziltam ajkait - röpke, gyengéd puszi volt csupán. Egyik kezével megkapaszkodott támaszkodó karomba, másikkal nyakamat ragadta meg, s a következő pillanatban már forró, buja csókjaink fűtötték testünk. Mohón faltuk egymást, közben simogatva a másikat.
Válláról indultam lassan ujjbegyekkel, végig ölelő karján, majd ugyanezen az úton vissza, édesen cirógatva bársonyos bőrét. Visszaérve hátán folytattam utam, egészen farcsontjáig, onnan tovább combjára, melyet Ő eközben felhúzott és átkarolt vele. Megfogtam feszes fenekét és simogatni, masszírozni kezdtem, míg Ő egyre csak ölelt és ölelt. Tenyerem bejárta popsijának mindkét gerezdjét, combját, hátát, de végülis farcsontjánál kötöttem ki, ezt a pontot kényeztettem ujjaimmal, a kéjes sóhajokból ítélve hatásosan.
Egy picit arrébb popsijának lyuka árválkodott, kiterjesztettem hát odáig simogatásom, majd belemélyesztettem ujjam.. felsikoltott a gyönyörtől. Közelebb húzta magát, és ha lehet, még forróbban csókolt, mint eddig. Oly erővel, hogy kibillentem egyensúlyomból és hanyatt fekve találtam magam. Ő ott feküdt rajtam, jottányit sem engedve az ölelésből. Meztelen testünk egymáshoz préselődött. Éreztem ahogy mellei mellkasomhoz nyomódnak, éreztem mellbimbóinak simogatását, ölének melegét, szája ízét... Megemeltem csípőm, hogy szorosan hasához nyomjam. Mindeközben szelíden, de ütemesen folytattam feneke ujjazását. Zihálva egyenesedett fel amint végigsöpört rajta az orgazmus.
Ezt kihasználva feljebb húztam, hogy hasamon üljön, és hozzáférjek kebleihez. Érzéki csókokat hintettem rájuk, majd megmarkoltam őket és masszírozni kezdtem. Közben be-be kaptam bimbóit, hogy ajkaim közt nyelvem hegye táncolja őket körbe. Mellkasomra támaszkodva sóhajtozott kéjesen, míg én egymás után számba vettem melleid, hogy nyelvem lassú, lapos mozgással simogassa őket körbe-körbe, párszor egy pillanatra meg-meg szakítva a kört, hogy mellét majdnem teljesen elengedve csak ajkaim szorítsák bimbóját. Búcsúzásképpen még egy érzéki csókot leheltem mellére.
Kezeim lesiklottak fenekéig és még feljebb húzták, számban akartam érezni puncijának zamatát. Ő azonban másképp gondolta: megfordult felettem, letámasztotta hátul, fejem mögött kezeit, és fenekét nyújtotta felém. Megpusziltam a feszes gerezdeket, majd nyelvemmel bejártam a farcsontja és popsi-lyuka közti vonalat, visszafele orrommal simítottam végig, beszívva közben mámorító illatát. Aztán számat popsi-lyuka köré tapasztottam, s pár buja nyelves puszi után a nyelvem vetettem be a nyílás meghódítására. Eközben egyik kezem tovább merészkedett: bekúszott combjai közé, és punciját, csiklóját kezdte dörzsölgetni...
Megtámasztottam fenekét, hogy fel tudjon térdepelni. Miközben Ő melleit masszírozta, én fenekét csókolgattam. Aztán előre dőlt, lassan számra eresztette magát, közben szerszámomhoz hajolt. Megmarkolta, lassan visszahúzta rajta a bőrt, megpuszilta tövét és érzéki csókjaival beterítette az egész rudat. A makkhoz érve különleges bujasággal csókolta, bekapta és nyelvével simogatta bent, aztán ütemesen szopni kezdett. Eközben széthúztam picit szeméremajkait, belenyaltam, bejártam nyelvemmel minden apró felületet, de mindig csiklójánál kötöttem ki, fürgén nyaldosva, néha be-be kapva és megszívogatva. Eltávolodva tőle, a szűk járatba is bekukkantottam nyelvemmel, olyan mélyre tolva, amennyire csak lehetett. Közben a kezem csiklóját dörzsölgette, s egy óvatlan pillanatban, mikor nyelvem éppen nem figyelt oda, bemászott a forró alagútba. Ujjaztam, s közben fenekét csókoltam s harapdáltam gyengéden.
Lecsusszant számról, egy szempillantás alatt ölemben termett, megmarkolta szerszámom, és magába irányította amint ereszkedett lefelé. Mintha felnyársalták volna, úgy ült egy pillanatig, megvárva míg a behatolás keltette mámorító remegés szétárad testében. Lassan mozogni kezdett, előre-hátra csúszkált ölemben, alig-alig emelkedve. Egyre gyorsuló ütemben mozgatni kezdtem a csípőm, beljebb és beljebb lökve dákóm. Fenekébe kapaszkodtam, benne is ki-be járt egyik ujjam.
Valami hangot hallottam.. mintha halk sikoly lett volna? A szemközti ágyról jött, de túl sötét volt ahhoz, hogy lássam, ki van ott. Óvatosan lelassítottam, feltámaszkodtam, és fél kézzel átölelve barátnőm, átszóltam: "Ki van ott?". Csend. Semmi válasz...
A sötétben egy félénk lány-alak rajzolódott ki... Szentséges ég! Teljesen megfeledkeztem róla, hogy vacsorára vendéget vártunk! Barátnőm is hátra nézett, meglátván hüledező arcomat. "Gyere csak ide, hadd nézzelek!" - parancsolta. A lány odajött, barátnőm megragadta kezét, és felrántotta az ágyra, majd farkamról le sem szállva rávetette magát vendégünk melleire.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 09. 14. csütörtök 11:43
Részletes, jó leírása egy édes hármasnak, ahol szívesen cseréltem volna az íróval. Nekem sajnos, hiányzik egy épkézláb kerettörténet.
#7 listike 2014. 05. 1. csütörtök 15:06
Tetszett.
#6 Tattissa 2014. 03. 22. szombat 20:39
Szeretnék én is ott vendég lenni!
#5 A57L 2013. 10. 3. csütörtök 04:36
Elmegy.
#4 papi 2013. 05. 26. vasárnap 19:05
Egész jó
#3 genius33 2013. 02. 15. péntek 07:59
Szerintem elmegy smile
#2 tompika 2004. 11. 22. hétfő 08:40
hát ez elég gatyán megírt történet
#1 Törté-Net 2004. 11. 20. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?