A+ A-

Születésnap

Születésnapodra egy nagy meglepetést szerveztem. Már rég terveztük ugyan, de mindig csak elméleti síkon maradt meg, így neki láttam gyakorlati síkon is megszervezni egy négyest. A másik pár kiválasztása nem volt nehéz, sőt pofon egyszerű volt. Mindkét féllel megbeszéltem mindent, s bele is egyeztek. A nap adott volt, már csak Téged kellett beszerveznem.
A nagy nap minden készen állt. Reggel ébredésem előtt elmentél dolgozni. Délelőtt kitakarítottam, hogy tisztaság várja a vendégeket, majd neki álltam valami finomságot összeütni, illetve születésnap nem lehet szülinapi torta nélkül. 4 körül minden a helyére került, az eszközöket is előkészítettem. Már csak magam kellett rendbe tenni. Zuhany, borotválkozás. Minden eddiginél simábbra sikerült borotválni a puncim. Azt akartam, hogy büszke lehess rám. Jobb akartam lenni, mint a másik sub. A vendégeket 6-ra vártam, s azt ígérted, hogy Te is haza jössz addigra, mert úgy tudtad moziba megyünk együtt.
5-kor csörög a telefonom. Végeztél. Ajjaj! Hamarabb nem jöhetsz haza, pláne ennyivel. Megkérlek, hogy vegyél ezt-azt a boltba. Igyekszem olyan dolgokat kitalálni, ami elég időt vesz el, ahhoz, hogy később érj haza. Kicsit furcsállod a dolgot, de nem ellenkezel.
A vendégek pontosak. Betessékelem őket, fesztelenül beszélgetünk. Csakhamar megérkezel Te is, kezedben egy halom holmi, amit én kértem, hogy vegyél meg. Megörülsz a régi ismerősök láttán, nem is sejtvén még, hogy miért vannak nálunk. A másik lánnyal mi hamar lelépünk átöltözni a tálaláshoz. Felkerülnek a bőrbilincsek a kezeinkre, lábainkra, majd a nyakörv is, rajta biléta jelzi az Uraink nevét. Büszkén viselem.
A konyhából kikiabálok, hogy gyertek enni. Udvariasan előre tessékeled a vendéget. Helyet foglaltok, közben erről-arról cseverésztek. A szavad csak akkor áll el, mikor bilincsekben kezdjük el feltálalni a vacsorát. Miután a tányérokat letettük az asztalra, mellétek térdelünk, várjuk a parancsot. Nem merek rád se nézni. Nagyon félek, hogy nem örülsz. A másik mester megsimogatja a sub fejét. Nagyon irigylem most. A hajamba markolsz, s felemelsz. Nagyon fáj, ahogy húzod a hajam, fel is szisszenek. Szemmagasságban vagyok Veled. "Köszönöm" suttogod, majd megcsókolsz, majd a földre nyomsz, s a férfiasságodhoz irányítasz. A vendégek is felbátorodnak. Gitta is bemászik az asztal alá, s kényezteti mesterét. Első fogás végeztével felállítasz, s megkérded, hogy milyen meglepetést tartogatok még a számodra. Tetszik a huncut mosolyod. -Engedelmeddel Uram, felszolgálnánk a születésnapi tortád! - válaszolom alázatosan, s egyben valamiféle boldogság érződik a hangomban. -Rendben, hozzad, de 4 tányért hozz! - parancsolod. Szinte repülök kifelé.
Gitta megy elől, az ő kezében vannak a tányérok. A szobába belépve lekapcsolja a villanyt, s oldalt áll, utat engedve nekem. Hatalmas torta, gyertyákkal csakhamar az asztalra kerül. Magad mellé rendelsz, négykézláb kell lennem. Nem értem, mi a baj. Nem váratsz meg túlságosan, érzem a fenekemre cseppeni a viaszt. Te kis gonosz, a szülinapi gyertya nem erre való. Nekem eszembe sem jutott, különben nem tettem volna rá, vagy lehet, hogy akkor még többet teszek rá? : Gitta is hamar az én sorsomra jut. Mikor a pici gyertyák mindegyik rajtunk olvadt meg, felkapcsoltatja Mester a villanyt. Felvághatod a tortát. Mi is kapunk egy-egy szeletet, s megehetjük veletek. Közben beszélgetünk, persze a kellő alázat nem marad el.
A torta után engedélyt kérünk elmosogatni, addig ti kávézgattok, s valószínűleg az estét tervezgetitek. Dolgunk végeztével engedélyt kérünk leszedni a viasz maradékát egymásról. Nagyon engedékenyek vagytok, mert megengeditek. Újult erővel térdelünk mellétek. Sok-sok simogatást kapunk, úgy érzem nagyon meg vagy elégedve, aminek szívből örülök.
- Uram! Engedelmeddel a hálószoba elő van készítve, ott is vár rád egy kis meglepetés! - jegyzem meg halkan. Nagyon meglepődsz, nem vártál ennél többet. Elindultok megnézni mit rejt a háló. Mi csak mögöttetek lépkedünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.21 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 03. 30. vasárnap 09:37
Nem rossz.
#2 Krisz 2004. 12. 9. csütörtök 23:42
Utálom azokat a történeteket, amelyek megszólítanak. I. szám 3. személyben szóló történetek a történetek.
#1 Törté-Net 2004. 11. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?