A+ A-

Julia tanulmányútja

Juliának szokatlan megbízást kapott. Az Állami Javítóintézeteket Felügyelő Osztály elhatározta: a jövő évtől náluk is bevezetik a törvény által lehetővé tett Testi Fenyítési Rendszert nőknél is. Ez idáig csak férfiaknál alkalmazták. Itt dolgozott Julia már néhány éve tekintélye egyre nőtt, gyorsan emelkedett a lánglétrán. A fegyencek tartottak tőle: nagyon szigorú volt, de elismerték, hogy igazságos.
Olyasmiről azonban nála szó sem lehetett, ami több kolléganőjével is előfordult, hogy egy egy csinos fiúval kivételezzenek.
Természetes volt: ő a legalkalmasabb, hogy áttanulmányozza a már működő hasonló női intézményeket és ennek alapján az államban is megszervezzen egy hasonlót.
A nőkkel kapcsolatban még nem sok tapasztalat volt, kevés helyen létezett ilyen a férfiak számára nagyszerűen bevált intézmények. A férfi javítóintézetek személyzetének több mint a fele ugyan nő volt, de sokan úgy vélekedtek, a nők verése komplikáltabb dolog: érzékenyebbek, talán sérülékenyebbek is célszerű ezért e célra egy fiatal energikus hölgy tapasztalatait, véleményét felhasználni.
Először Alabamában tanulmányozott egy női farm szerű munkatábort, ahol a gárdista hölgyek mindegyike vastag nehéz bőrszíjat hordott az övén. Minden gárdista a munkaszolgálatos nők farmerbe bujtatott fenekét kénye kedve szerint üthette munkájuk alatt. E ténykedésüket senki nem ellenőrizte.
A heti büntetések nyilvánosan az ebédlőben történtek. Itt a lányok 10-20 ütést kaptak az alsónadrágjukra (ha a durva gyapjúszövetből készült rövidnadrág féle egyáltalában bugyinak volt tekinthető), a fenyítés alatt 2 női gárdista fogta le őket. Problémás, nehézkes zűrös módon történt: nagy üvöltözés, az erőszakos birkózásos jellegű jelenetekkel kisért büntetés nagyon civilizálatlannak hatott.
A lányok egy része ugyanis nem akarta, vagy nem tudta elviselni nyugodtan a büntetést, ami természetesen újbóli fenyítést vont maga után. Többnyire az újoncokkal volt baj, akik csak több büntetés után jöttek rá, hogy jobb nyugodtan elviselni a két gárdista lefogását, mint az ellenállás miatti hosszabbítást. Julia rosszul sikerült eljárásként értékelte az intézetben látottakat. Szó sem lehet náluk ilyen primitívitásról!
Ezután egy bentlakásos női javító intézetet nézett meg. A ház úrnője pinpong ütő nagyságú eszközzel verte a pellengére kötözött lányok meztelen fenekét, amíg az vörössé nem vált. Eléggé megalázó büntetési forma, de kétségesnek találta a fiatal delikvensek verésének kellően fájdalmas voltát. Itt sem volt megelégedett.
Nagyon jól tudta tapasztalatból a férfiak is szégyellik magukat, de a legfontosabb mégis az intenzív fájdalom! Erre valóban a fenék esetleg a talp a legmegfelelőbb testrész, - máshol ütni nem tanácsos, komoly kárt lehet vele csinálni, nem egyezik a büntető törvény céljaival - ő kutyakorbácsot használ. A legagresszívebbet is gyorsan le lehet vele csendesíteni, néhány korbácsolás után nagyon igyekeznek "javulni"! A testhelyzeten mindig viták vannak: az álló, a fekvő, vagy a meghajlított testhelyzet közül melyik a célszerűbb? Szerinte ez a pszichológiai probléma kevésbé lényeges, a döntő büntető eszköz! Nem helyesli ugyan a "kilencágú macskát", nagyon sokáig vannak utána kórházban, de a fonott kutyakorbács 1 tucat ütése is már nagyon hatásos, néhányszor kell csak megismételni, egyik sem akarja ismét megtapasztalni. Már az első ütés után üvöltenek - nevetett magában - teljesen mindegy hogy milyen a testhelyzet vagy a testrész a talpon ép olyan eredményes, mint a seggen.
A szex, meg a kábítószer okozza a legtöbb problémát a börtönökben. Bandákba szerveződnek. Pl. legutóbb az a jóképű fiú, igazán nem bűnöző típus, karambolozott, abból akartak szex-rabszolgát csinálni. Résen volt, észrevette, hogy a kölyök viselkedése megváltozott, megvizsgáltatta az orvossal és az jelentette, hogy sérülései vannak a végbelén, persze nem mert beszélni.
Kíméletlenül kellett fellépni!. A kutyakorbács eredményes volt: gyorsan kiverte az igazságot a bandából. Kis kémszervezetet tart fenn a bűnözők közt. Igaz vallotta be magának kelletlenül, néhány ártatlant is jól kikésztett, de a főbűnöst kinyomozta! Azt nyilvánosan vagy hatszor korbácsolták véresre. Azóta rend van! Rettegnek, látja a szemükön, mikor megsuhogtatja valamelyik előtt a korbácsot. Csak nevet magában mindig amint látja félelemtől reszkető ábrázatukat: neki nem mernek hazudni.
Amíg visszaemlékeznek bandavezér sorsára így is lesz, az most "minta fogoly", az a legmaflább rá sem mer nézni, de a többi is retteg, nem a pluszban kapott öt év a döntő, hanem a kutyakorbács! Már kiismerte a férfiakat igaza volt a római császárnak "ám gyűlöljenek csak féljenek", bár talán nem is gyűlölik igyekszik igazságos lenni és amennyire lehet humánusnak maradni. A marhák valószínűleg azt hiszik, hogy élvezi a verésüket, szamarak még ha nők lennének mélázott el...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 24. hétfő 07:19
Élvezetes jó írás.
#4 Span King 2006. 12. 12. kedd 16:53
Nekem is tetszett.:))))
#3 A Hegylakó 2004. 10. 29. péntek 02:03
Én inkább kínszenvedésnek nevezném..
#2 xess 2004. 10. 26. kedd 07:55
Kimondottan jó történet. Nagyon tetszik és még sok ilyet olvasnék mikor a végrehajó intézetben ténykedik a két főhős:))))))))
#1 Törté-Net 2004. 10. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?