A+ A-

Német óra

Mint a legtöbb gimnazista diák, én is hajtottam egy nyelvvizsgára. Sokakhoz hasonlóan, külön órákkal, magán tanár segítségével tanultam. Anyu egyik fiatal kolléganőjéhez jártam, Gabihoz, aki 9 évvel volt idősebb nálam. Gabi elég magas, vékony alakú lány volt. Különösebben nem szép arccal megáldva (igazából ki sem nézte volna az ember belőle, hogy 3 nyelven perfekt, s most kezdi a hébert a barátja miatt), de mégis valami miatt elég sokat gondoltam rá nőként is. Meglehet bomba alakja, átlagnál nagyobb, formás mellei és szép hosszú szőke haja indította be a fantáziámat.
Minden kedd és péntek délután jártam a belvárosi lakásába órára, ahol egyik barátnőjével, Vikivel lakott. Szinte állandóan melegítőben, kinyúlt pólóban fogadott (és mindig konstatáltam, melltartót nem hordott). Ha Viki is otthon volt, ő mindig elvonult a külön szobájába, nem sokat zavart, így nem ismertem őt. Viki is meglehetősen trampli öltözékben volt ilyenkor otthon. Jól kiegészítette Gabit, ő is szőke volt, szintén tanárnő, ellenben kicsit szebb arccal áldotta meg a sors, cserébe kicsit nagyobb fenékkel és kisebb mellekkel, mint Gabit.
Egyik nyár eleji pénteki órára érkezve meglepődve láttam, Gabi kiöltözött. Szép fehér feszülős felsőt (szigorúan melltartó nélkül), kék farmer mini szoknyát és fekete, nyitott orrú magas sarkú papucsot viselt. Lehet kicsit jobban megbámultam, mert kicsit elmosolyodott, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, igazából semmi olyan nem jutott eszembe, igencsak kezdő voltam a csajozásban, a testbeszéd értelmezésében.
Az óra elkezdődött, teszteket oldottunk meg, beszédgyakorlatokat tartottunk. Én a pamlagon, ő a fotelban ült és a dohányzó asztalon oldottuk meg a példákat. Gabi ilyenkor mindig játszott valamivel, tollal, füzettel, bármivel. Most a fülbevalóját választotta (szerencsémre). Lehet unalmas voltam, nehezen pörgött a nyelvem (talán érthető), de ő egyre intenzívebben babrált a fülbevalójával, ami végül kiesett, pont a lábam elé. Lehajoltunk mindketten, de gyorsabb volt nálam, egész közel ért a fejünk, mind a ketten megálltunk. Gabi valósággal belefújtatott, belelihegett az arcomba. Éreztem a parfümje illatát. Kezdtem magam úgy érezni, mint aki ivott. Elhagyott az erőm és az önkontrollom, lábaim remegtek, s olyat tettem, amit előtte soha, mindenféle előjel nélkül megcsókoltam. Mind a ketten megijedtünk, az biztos. Persze nekem egyből eszembe jutott, mi lesz, ha beárul anyámnak, ez elég cikis lett volna.
Még mielőtt tudatosult volna ez bennem, már felengedett és visszacsókolt, majdnem a torkomon dugta le a nyelvét. Átült mellém, még mindig csókolóztunk. Gondolom, láthatta teljesen kezdő vagyok, így átvette az irányítást. Félig rámfordulva a mellkasomat simogatta, miközben kezeimet szigorúan magam mellé szorítva ültem ott. Lassacskán azért én is feltaláltam magam, óvatosan megfogtam a mellét. Mióta vártam erre! Nagyon szép mellei voltak, kemények, rugalmasak, közepesen nagy bimbóval (ruhán keresztül is látszottak), kicsit eljátszogattam az "ismeretlen" testrésszel, közben egyre bátrabb lettem, egyre lejjebb vittem a kezemet. Rá a combjára. Gabi lefordult rólam, tulajdonképpen mellém ült, és magára húzott, közben adta magát a helyzet, hogy végre a combja belső felét simogassam. Itt egy picit kijózanodtam.
Természetesen ezt is kiszúrta, óvatosan elkezdte a farkamat simogatni a nadrágomon keresztül. Mit mondjak, igencsak delet mutatott a napórám. Felbátorodtam és amennyire lehetett combja közé nyúltam. Milyen meglepetés ért! Nem volt rajta bugyi, szinte beleütköztem borotvált puncijába. Itt már minden gátlásom feloldódott, szépen a hüvelyébe csúsztattam a középső ujjamat, igencsak nedves volt a kislány barlangja. Gabi sem tétlenkedett, kiszabadította farkamat a nadrág okozta szorításból. Nálam is megjelentek a cseppek. Gabi először csak marokra fogta a szerszámot, miközben a nyakamba lihegett kéjesen, élvezte, hogy kezemmel kényeztetem. Rövid idő után ő is beindult, elkezdte verni a brét. Aztán hirtelen felugrott mellőlem, azt hittem eszébe jutott a barátja és most el fog zavarni (aki simán keresztbe lenyel engem). De nem. Szépen lassan elém térdelt, és IGEN!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 05. 1. csütörtök 12:22
Gyenge fantázia, semmi alapja.
#3 papi 2013. 09. 16. hétfő 13:07
Te még életedben nem láttál nőt.
#2 Sanya 2004. 10. 18. hétfő 14:09
Miután felébredtél, kiderült, hogy a büdös életben nem tanultál semmilyen idegennyelvet.
#1 Törté-Net 2004. 10. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?