A+ A-

A kukkoló

Fordítás
Eredeti történet
Hosszú nap volt, úgy emlékszem. Feleségemmel épp befejeztük a vacsora utáni pakolást, majd Sheryl szokása szerint a hálószobába ment megágyazni. Levezetésképpen közben én ittam valamit. Ilyenkor általában TV-t szoktam nézni, de most annyira szép nyári este volt, hogy kiültem a csillagos ég alá elfogyasztani az italomat. Mikor kiléptem a lakásajtón észrevettem, hogy a kertkapu nyitva van. Nem értettem hogy lehet, hiszen mindig zárva tartjuk, sőt pár órája magam zártam be. Odamentem megnézni, hogy mi történhetett. A hold még nem kelt fel, úgyhogy hamar koromsötét lett. A hálószobánk a ház hátsó oldalán van, a függönyön át elég jól átszűrődik a fény. Ahogy odanéztem, egy alak körvonalait fedeztem fel, amint leskelődik az ablakon. Az első gondolatom az volt, hogy rákiáltok, ám úgy döntöttem, hogy inkább közelebb lopózok. Keresztülvágtam a kerten, és az alak mögé kerültem. Jól be lehetett látni az ablakon, láttam a feleségemet a széthúzott függönyök rése között. Az öltözőtükre előtt ült meztelenül, éppen a haját fésülte. Ahogy közelebb léptem felismertem, hogy a kukkoló nem más, mint a szomszéd 18 éves fia, Tommy. Csak egy póló volt rajta, a sortja bokáig letolva, jobb kezével lassan verte a farkát. A haragom ebben a pillanatban elszállt, és azt kell mondjam, élvezni kezdtem a helyzetet. Végül is, nem hiszem, hogy van olyan 18 éves srác, aki ne szeretné meztelenül látni a feleségemet, aki harmincas nőként is gyönyörű. Világos a bőre, hosszú vörös a haja, kicsi, de hetyke mellei vannak, és gömbölyű, feszes a popsija. Alkatilag vékony, de ahol kell gömbölyű. Miközben lestem a srácot, ahogy meztelen feleségem látványára kielégíti magát, magam is felizgultam, éreztem, hogy keményedni kezd a farkam. Gondoltam, hagyom hadd fejezze be, és menjen a dolgára, de ebből így nekünk semmilyen élvezetünk nem lett volna. Úgyhogy inkább mögé léptem, és elkaptam a nyakánál fogva. Ijedtében majd' kiugrott a bőréből. "Hát te mit művelsz itt Tommy?" kérdeztem. Nem igazán tudott megszólalni, először olyasmit hebegett, hogy a macskájukért jött át, bocsássak meg neki. Mulatságos volt, ahogy még mindig letolt gatyával, és álló farokkal próbálja kivágni magát a kínos helyzetből.
- Akkor hát Tommy, most menjünk a szüleidhez, ezt mondd el nekik is, jó? - mondtam neki.
- Ne, kérem, ne! Kérem, ne mondja el a szüleimnek!- könyörgött. - Soha többé nem csinálok ilyet! Bármit megteszek, csak kérem, ne szóljon apáméknak!
Természetesen eszem ágában sem volt elárulni őt a szüleinek, de gondoltam kihasználom a kínálkozó lehetőséget másra.
- Rendben, Thomas, esetleg nem szólok a szüleidnek. - mondtam - De csak úgy ezt nem úszhatod meg. Először is bejössz, és Sheryltől bocsánatot kell kérned.
Beleegyezett, és kezdte volna a nadrágját felhúzni.
- Nana!" állítottam le - A nadrág marad, azt akarom, hogy így lásson.
Szegény fiú remegett a félelemtől, össze volt zavarodva, a pénisze egyből lankadni kezdett. Beengedtem a lakásba, átmentünk a nappalin keresztül a hálóba. Sheryl már ágyban volt és olvasott. Nagyon mulatságos képet vágott, mikor a félig meztelen sráccal beléptem.
- Nézd csak, Drágám kit találtam leskelődni az ablakod előtt!
Sheryl először megdöbbent, és zavarba jött.
- Hol van a nadrágod? - kérdezte.
Elmondtam neki, hogy letolta, mivel így könnyebb volt maszturbálnia, miközben nézte őt meztelenül. Erre Sheryl megpróbálta eljátszani, hogy mérges, de láttam a kis mosolyt a szája szélén.
- Tommy, birtokháborítást követtél el, megsértetted az otthonunkat!
Szegény fiú próbált volna bocsánatot kérni, de annyira ideges volt, hogy csak azt tudta kinyögni: "sajnálom".
Kisvártatva megszólaltam:
- Tommy, tetszik neked a feleségem?
- Igen, akarom mondani nem, nem tudom. - hebegett.
Sheryl vette a lapot, és felcsattant.
- De csak szeretnél újra meztelenül látni, nem Tommy?
Erre már nem bírt válaszolni, összeomlott, leroskadt az ágy szélére, és sírni kezdett. Sheryl felkelt, kibújt a takaró alól, ismét meztelen volt, leült a fiú mellé, és átkarolta a vállát. Próbálta nyugtatni, mondta neki, hogy nem haragszik rá, sőt nagyon hízelgő neki, hogy egy ilyen helyes fiatal srác felizgul a látványától. Én sem vagyok fából, ettől már kőkeményen állt a farkam, ahogy a nejem anyaszült meztelenül babusgatja ezt a kölyköt, kinek mellesleg kezdett visszatérni az önbizalma. Ennek szemmel látható bizonyítéka volt, mégpedig az, hogy újra erekciója lett. Látván, hogy Tommy jobban érzi magát, elmondtam neki, hogy az nem rossz, ha egy szép meztelen nő láttán az ember kiveri a farkát, de egy idegen ablaka előtt kukkolni, és élvezkedni beteges. Megértette, és kérte, hogy ne szóljunk a szüleinek.
- Bármit kérhetnek tőlem - mondta.
Sheryllel soha nem voltak gátlásaink, és többször voltunk már többesben. Egy pillantás egymásra elég volt ahhoz, hogy tudjuk, mit akarunk. A fiú kezével próbálta meg eltakarni meredező férfiasságát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2013. 11. 2. szombat 04:58
Egész jó
#7 A57L 2013. 09. 16. hétfő 04:28
Nem rossz.
#6 boax 2009. 09. 26. szombat 09:49
izgató!!!
#5 róka 2007. 03. 27. kedd 10:59
ez jo
#4 bif 2004. 10. 26. kedd 12:21
Nagyon jó!
#3 Kandn 2004. 10. 12. kedd 16:20
Hát ez egy kicsit beteges.
Lehet hogy azért mert nem vagyok Buzi ?
#2 cloe 2004. 10. 12. kedd 00:44
jópofa
#1 Törté-Net 2004. 10. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?