A+ A-

Leskelődés a padláson

Fordítás
Eredeti történet
Caroline családjában a nyaralás egy külön rituálé volt. Amióta csak az eszét tudja, az augusztus első két hetét az egész család a tó melletti kis házban tölti. Minden nyáron ő, és a nővére (Anne) beül a Volvóba, Anyuka és Apuka mögé, és a széles sztrádán lekocsikáznak a tóhoz. Itt minden ismerős, és szinte már jó barát volt a számára: a kikötő, a csónakház, az öreg fenyőfák mind-mind a régi ceremónia szimbólumai voltak. A házikó tipikus vidéki faház volt: a falak és a mennyezet sötétre festett fagerendából készültek, belül mindez fehérre meszelt állapotban jelent meg. A szobák berendezése pedig mindenféle bolhapiacról összevásárolt holmival volt. Csak a nyári szünetben lakták, télen teljesen üresen állt. Habár minden szinte tökéletesen ugyanúgy zajlott le nyaralásról nyaralásra, az egyik nyáron mégis izgalmakkal teli élményeket hozott a vakáció. Anya és Apa megengedte az idősebb lánynak, Anne-nek, hogy a barátait is meghívja egy hétvégére.
Bettina és Malcolm az idősebbik lány osztálytársai voltak, és ezen a nyáron ők is csatlakoztak a családi nyaraláshoz. Caroline kissé gyanakodva mustrálgatta őket. Malcolm izmos testfelépítésű srác volt, a bőre szinte hófehér, a haja pedig ennek ellenére nagyon sötét színű volt. Teste különösen szőrtelennek tűnt. Caroline úgy látta, hogy a haja az egyetlen szőrzetféleség, ami a testén található. A fülbevalója és a bal karjára tetovált kicsi kék kígyó kicsit félelmetessé tette őt. Társa, Bettina sötét hajú, piciny lány, kissé kreolos bőrszíne volt. Hegyes cicik bökdöstek kifelé a pólója alól. Sárga baseball sapkát viselt, és páváskodva járkált fel-alá. Caroline nővére pedig pár szóval így jellemezhető: szőke, vékony és mindenki imádja.
Caroline megvetően szemlélte, hogy a két lány milyen különlegesen néz Malcolm szemébe, amikor beszélgettek. Látta, miként érintik meg a karját, amikor azt szerették volna, hogy rájuk figyeljen, és hogyan illegették magukat előtte, a fürdőruhájukban, napozás közben. Hülyék! Malcolm úgy tett, mintha mit sem észlelne az őt érő kitűntetett figyelemből, de Caroline szerint nagyon is tudta, mire megy ki a játék. Tudta, hogy ebből szex lesz (ha a lányokon múlik), és ő nagyon kíváncsi volt. Anyának és Apának halvány lila gőze sem volt semmiről. Caroline-nak pedig volt egy terve.
Tudta, hogy fel tud mászni a padlásra, a szülők szobájának falára erősített létrán. Majd ha eljön az alkalmas pillanat, felnyomja a csapóajtót, és felhúzza magát az egyik gerendába kapaszkodva. Ezután a gerendákon átosonva eljut pont a szobája fölé. Azért pont oda, mert Malcolm az ő szobájában lakott ezen a hétvégén, őt pedig máshol szállásolták el. Valamikor régen vágtak egy lyukat a mennyezetre, hogy egy kályhacsövet kivezethessenek ott. A kályhát már nagyon régen kidobták, de a mennyezet, Caroline szerencséjére, csupán részben lett kifoltozva egy darab ablaküveggel, amit befestettek, hogy a szoba felől ne legyen feltűnő. Ezen a lyukon keresztül nem látta ugyan az egész szobát, csak az ágyat, de ez volt az a hely, ahol történnie kellett valaminek.
Anya és Apa a délután folyamán nem lesznek otthon, mert elutaznak, hogy bevásárolják a hétvégére szükséges zöldségeket. Elég sokáig lesznek távol. Mindig sokáig maradtak, ha bevásárolni mentek. Bizonyára élvezték a kettesben töltött órákat... Valahogy az volt az érzése, hogy Malcolm és a lányok is inkább lemondanának más társaságáról... Ezért találta ki azt, hogy titokban felmászik a forró padlásra a bevásárlás idejére, hogy várjon, és adott esetben leskelődjön. Valami történhet ezen a délután. Vagy talán mégse. Remélte, hogy a hármas azt hisz majd, hogy ő is elment a városba a zöldségekért. Amúgy sem szenteltek neki túl sok figyelmet.
Kettőkor már a padláson volt. Kényelmes helye volt, még ki is tudott nyújtózni, ha úgy kívánta. Eleinte élvezte a poros meleg levegőt, de aztán elálmosodott, és el is szundított.
A szobából kiszűrődő zaj ébresztette fel. Caroline maga alatt Malcolmot látta, amint meztelenül fekszik az ágyon. Álló farka a bal kezében. Játszadozott magával - a hasához ütögette a kemény dorongot. Az ütögetés hangja ébresztette fel álmából. Caroline száján halk csodálkozás szüremlett ki: "Uram Isten! Ez hatalmas!" El sem tudott képzelni ekkora hímvesszőt korábban. Mintha kis fészekből emelkedne egy húsból épült felhőkarcoló, úgy állt ki a göndör fürtökből Malcolm szép, sötét makkú farka. Nem volt túl vastag, inkább vékony, de jó hosszú volt. Mi több, hatalmas volt. Úgy gondolta, minden lány puncija valami ilyesmiről álmodozhat. Az összes illegetés-billegetés, flörtölés arra az egy dologra ment ki, amit Malcolm a hasához ütögetett. Anne és Bettina valószínűleg tudta, mit rejt a srác gatyája! Nem véletlenül illegették magukat egész itt-tartózkodásuk alatt.
Caroline szemei fennakadtak, amikor meztelenül, mezítláb bejött Bettina a szobába, és a világ legtermészetesebb módján lehuppant az ágyra, megragadta a kemény hústornyot, majd ügyes ujjaival húzogatta, és nemsokára a szájába vette.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 berher 2018. 02. 19. hétfő 06:35
Jól sikerült írás. Gratulálok!
#5 papi 2014. 01. 30. csütörtök 20:10
Nem rossz
#4 A57L 2013. 09. 28. szombat 04:21
Nagyon jó.
#3 Csapó András 2004. 09. 22. szerda 22:46
Köszönöm az elismerő szavakat!
#2 Pavlov 2004. 09. 22. szerda 16:28
Tiszteletem a fordítóé! Elég folyékony, és élvezhető lett
#1 Törté-Net 2004. 09. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?