A+ A-

Kötődés

Már akkor tetszett nekem az a nő, amikor odakerültem programozónak arra a helyre. Először a folyosón láttam meg, és nem csak a telt keblei és a szép kerek feneke fogott meg, hanem a stílusa is, ahogyan tett vett, rohant és dolgozott. Nagyon energikus jelenségnek tűnt már akkor is. Az alakja is éppen nekem való volt. Sosem szerettem a rezgőcsontú nőket, akiken nincs mit fogni. Ez persze alkati kérdés is, mert őt sem mondanám kövérnek, hiszen csípője vonala szépen különválasztható és feltűnő volt az övénél.
Amikor megláttam a már említett dolgokon kívül az is szerepet kapott gondolataim között, hogy ezt a nőt meg kell hogy hívjam vacsorázni.
Majd összeismerkedtünk, és sokminden kiderült. Volt közte jó meg rossz is. A legrosszabb sajnos az volt, hogy ő már férjezett volt. "A szerencsés gazfickó" - gondoltam magamban, és belenyugodtam, hogy mi csak barátok lehetünk.
Az összeismerkedés után össze is barátkoztunk, lévén hogy eléggé hasonlítanak a gondolataink. Idővel egyre több közös tulajdonságunkra derült fény. Olyannyira őszinték voltunk egymáshoz, hogy ő azt is elmondta nekem, ha most nem lenne a férje, akkor biztos hogy járna velem. Én pedig ezek után töredelmesen bevallottam neki, hogy már első találkozásunkkor is feljegyeztem magamnak, hogy el kell hívnom valahova.
Dehát nem volt mit tenni. A férj megvolt, és azon kívül, hogy néha amikor éppen tetszetősen volt öltözve elgondolkodtam azon milyen lenne vele a sex, semmi egyéb nem történt. Egy idő után eléggé kínzott a dolog, mert azt kezdtem érezni a beszélgetések után, hogy szerelmes is vagyok belé, és hogy hiányzik. Így elhatároztam, hogy ha egy mód van rá, és a munka nem kötelez, akkor elkerülöm őt. Tudtam, hogy eléggé hasznavehetetlen ötlet, és hogy szóvá fogja tenni, de semmi más nem jutott eszembe. És ahogyan gondoltam is, egy hét után szóvá is tette. Írt nekem egy email-t, amelyben megkérdezi hogy megbántott-e engem valamivel, ha igen elnézést kér érte. És hogy menjek be hozzá. Én röviden és udvariasan ezt küldtem vissza neki:
"Szia
Nem bántottál meg semmivel sem. De ha lenne ilyesmi ezt biztosan megbeszélném veled. Sok a munkám, ennyi az egész. Ígérem benézek amint tudok"
Ócska kifogás volt tudom. De tudtam, hogy a barátságunknak is vége, ha elmondom neki miért kerülöm. Gondoltam hogy elmúlik az érzés pár hét alatt, és akkor megint bemehetek hozzá.
Majd kb. két hét multán lefelé bandukoltam a lépcsőn a második emeletről a munkaidő végén. Elég nehéz napot tudhattam magam mögött, és alig vártam, hogy odaérjek az újságárushoz, megvegyem a havi GameStar-t, és egy jó meleg fürdőben otthon olvasgassak kicsit.
Leértem, és indultam volna a bejárathoz, amikor egy női kéz megfogta a kezem, és a folyosó felé ráncigált. Kinyitotta az irodaajtót, betaszigált, és mielőtt magyarázkodhattam volna valamit átölelt és azt mondta:
"Olyan rég láttalak már"
Leírhatatlanul finom és puha ölelés volt. Éreztem a haja csiklandozását, és a bőre illatát. Miután én is átöleltem azon kaptam magam, hogy apró csókokat adok a nyakára a füle alá. Amikor valóban feleszméltem mit csinálok, addigra már túl voltam legalább a harmadik ilyen puszin. Ő nem szólt semmit, így folytattam. Amikor először megmozdult, azt hittem most vége mindennek, de kellemesen csalódtam. Még jobban hozzám simult, és kicsiket sóhajtott a fülembe. Már nem bírtam visszafogni magam. Elkezdtem simogatni a hátát, egészen addig, amíg mindkét tenyerem levándorolt a fenekére, és a két szép gömbölyded domborulatot szorította. A puszikkal áttértem az arcára, a nyaka másik oldalára, majd megint az arcára. Majd már ő sem bírta tovább, és hevesen szájon csókolt. Csodálatos volt ahogy a puha ajkai hozzám értek, és a forró sima nyelve elkezdte kényeztetni az enyémet. Már semmi sem érdekelt, csak az hogy ő itt legyen velem.
A feneke simogatását azzal hálálta meg, hogy az ágyékát nekiszorította a farkamhoz, és a csípőjével ütemes mozgásba kezdett. Én gyorsan félbeszakítottam a csókot addig, míg sikerült a fölsőjétől, majd a sajátomtól is megszabadulni.
Leírhatatlan érzés volt ahogyan meztelen felsőtestem találkozott az övével. Puha finom melleit szorosan hozzám nyomta, miközben alig levegőt véve hevesen csókoltuk egymást. A finom heves csókok között kikapcsoltuk egymás nadrágján az öveket, majd lerángattuk egymásról a farmert.
Nagyon kívántam őt, de nem bírtam a csókjai nélkül sem. Amint elég nagy nehézségek árán ugyan, de lekerült róla is a farmer, megfogtam a már csak vékonyka bugyi által takart szép kerek fenekét, és magamhoz szorítottam.
Ő megremegett és még akaratosabban és hevesebben csókolt. Én azonban már nem nagyon bírtam. Kibontakoztam ölelő karjaiból és a nyakától kezdődően elindultam lefelé a testén. Rengetegszer elképzeltem, hogyan csókolom és játszom a szép kerek melleivel. A valóság azonban a gondolatoknál százszor jobb és édesebb volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 10. 12. szerda 08:32
Ez egy jó történet volt.
#3 listike 2014. 01. 8. szerda 19:21
Ez igen. Sok ilyen történet kéne.
#2 v-ir-a 2013. 04. 17. szerda 22:04
nem rossz, sőt smile
#1 Törté-Net 2004. 06. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?