A+ A-

Egyszemélyes társasjáték

Unatkozva kapcsolgatom a TV-t. Tipikus, péntek este van, és sehol egy normális film. Ilyenkor, ha veled vagyok, általában semmiségekről beszélgetünk, és összebújunk. Azt nagyon szeretem. De most, hogy 300 km-re vagy tőlem, valahogy nem jó ez az emlék, magányosnak és szomorúnak érzem magam tőle. Végre az egyik csatornán egy film kezdődik. Már láttam, de mivel nincs jobb dolgom és még nem is vagyok álmos, így nézni kezdem.
Már nem láttalak három hete. Valahogy úgy alakult, hogy nem tudtam menni hozzád. Amikor pedig legutóbb nálad voltam, épp menstruáltam, úgyhogy ha mindet összeadok, öt hete nem szeretkeztem. Ez azért már elég hosszú idő arra, hogy a szokásosnál jobban hiányozzon a szex, és hogy még egy bugyuta romantikus filmen is felizguljak.
Pitty-pitty. Sms-t kaptam tőled. "Szia cica! Mit csinálsz? Én most értem haza. Később majd gondolok rád. Szeretlek." "Jellemző" - mondom magamnak, - "még véletlenül sem fogalmaznál úgy, hogy maszturbálni fogsz." "Gondolok rád", milyen furcsa. Nyilván nem (csak) rám gondolsz (mint ahogy hasonló esetben én sem csak rád gondolok), miközben vered magadnak egy pornófilmet nézve, és őszintén szólva nem is örülnék, ha rám asszociálnál egy felpumpált, kiégett, szétkefélt és megalázott színésznőt látva. Válaszolok: "Én épp egy filmet nézek a TV-ben. Már láttad velem, és neked nem tetszett. Én is szeretlek, nagyon hiányzol, és álmodj velem!" Pitty-pitty, szinte rögtön jön a válasz. "Én is azt nézem, most akkor olyan, mintha együtt lennénk. Képzeld azt, hogy ott fekszem melletted, és átölellek." Erre nem válaszolok. "Mintha ott lennék" - röhej. Haragszom rád, mert hiányzol, és haragszom magamra, mert milliószor megfogadtam, hogy nem megyek bele többet egy távkapcsolatba. Haragszom rád azért is, mert kielégítetlen vagyok, mert te nem tudsz (vagy nem akarsz?) jönni, hogy az olthatatlan vágyaimat kiélvezd. Mindegy, nem gondolok erre, mert ma este nem akarok sírni.
A film sablonos, csöpögős, de nagyon erotikus. Emlékszem, amikor kijöttünk a moziból, mérges voltál rám, hogy minek cipeltelek el egy ennyire romantikus filmre, én meg váltig bizonygattam, hogy nekem nagyon tetszett (pedig dehogy), csak azért, mert én választottam aznap. Most sem tetszik, de felizgat. Szinte önkéntelenül csúszik a kezem a takaró alá. Elképzellek téged, ahogy ülsz most az ágyadon, törökülésben (mindig így csinálod) és "rám gondolsz". Valószínűleg felhevül a tested, kidudorodnak az erek a nyakadon, az izmaid megfeszülnek, és te egy nagy koncentráció vagy - egyetlen testrész. Szép vagy, ahogy maszturbálsz. Ha veled vagyok, nem engedem, hogy sokáig törődj magaddal, kivéve, ha én is magamat izgatom.
A kezem a bugyim bejáratánál pihen. Nem mozgok, bambán nézem a képernyőt. A mutatóujjam a szeméremdombomhoz ér. Nem sietek: most a saját tempóm a fontos. Még egy ujjamat csúsztatom le, aztán újabbat, míg végül az egész tenyerem a dombon fekszik. A csiklómon kezdek zongorázni, de csak finoman, úgy, az anyagon keresztül: én érzem, mire van szükségem, mi izgat fel, és én tudom, hogyan csináljam, hogy a legjobb lehessen.
Hirtelen abbahagyom. Eszembe jut valami. Felállok, a szekrényhez megyek. Az ajtó kis nyikorgással nyílik ki, és én egy halom lim-lomot arrébb lökve mélyen benyúlok hátra. Kis dobozt veszek elő. Kinyitom és elmosolyodom. A bugyirózsaszín műpénisz szinte vigyorog rám. Kicsit hülyén érzem magam, de úgy gondolom, ma este ez a legjobb segédeszköz számomra. Emlékszem rá, amikor megvetted. Felhívtál kora délután, hogy a városban vagy a haverokkal, és poénból elmentetek a szexshop-ba. Én megkérdeztem, hogy vettél-e valamit, de te nemmel feleltél. Este aztán, amikor átmentem hozzád, te pont tusoltál, úgyhogy a lakótársad engedett be. A szobádban rá akartam gyújtani, de nem volt tüzem, ezért kinyitottam az egyik fiókot, ahol a gyufát is tartod. Akkor akadt a kezembe a doboz. Még sosem láttam nálad, pedig minden tárgyadat ismerem, úgyhogy belenéztem. A vibrátor volt benne. Nem szóltam neked, hogy tudok róla, nem akartam, hogy elrontsam a meglepetésemet, úgyhogy kicsit hazudtam, amikor megmutattad. Még eljátszottam a haragot is, hogy a többiek előtt vetted meg, de azt felelted, hogy később visszamentél érte. Láttam, hogy nagyon felizgat a gondolat, úgyhogy este, amikor szeretkeztünk, megengedtem, hogy kipróbáljad rajtam. Nagyon élveztem a játékot, perverz volt és vicces.
Kilépek a bugyimból, így alul meztelenül fekszem vissza a paplan alá. A műpéniszt még nem kapcsolom be, inkább csak a kezemmel játszadozom. Két ujjammal széthúzom a nagy szeméremajkakat és egy harmadikkal a csiklómat kezdem izgatni. Ez jó, de nem elég erős, intenzív érzés, így inkább három ujjamat teszem a szeméremajkakra, és gyors, körkörös mozgásokkal juttatom magam egy magasabb izgalmi szintre. Most már elég nedves vagyok ahhoz, hogy a vibrátort is igénybe vegyem. Végignyalom a műanyagot, hogy jobban csússzon, bekapcsolom a motort: a rúd halk, finom vibrálásba kezd.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2018. 02. 18. vasárnap 14:41
10 pont
#4 deajk2008 2016. 11. 9. szerda 10:54
szerintem is szép mű lett... 9p
#3 A57L 2014. 04. 4. péntek 09:59
Jó kis írás.
#2 Gyula 2006. 10. 3. kedd 22:11
Szép ! Ez is egy minősítés, ha ritka is ebben a múfajban!
#1 Törté-Net 2004. 05. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?