A+ A-

Csak egy kis történet

Na végre... Alig vártam, hogy bekapcsolódjon a számítógép... ráadásul még a biztosítékot is kiverte...
Olyan hirtelen ragadott magával az ihlet, hogy úgy éreztem azonnal billentyűzetet kell ragadnom, és leírni a gondolataimat.
Épp zenét hallgattam, és szembe jutott, a mai kis kaland azzal a néhány novellával, amit barátnőm írt. A történet az volt, hogy nagyon megtetszett neki egy srác a suliban, és leírta vele kapcsolatban a gondolatait... hm... hát nem éppen szerelmes levél volt, sokkal több annál, leírta, hogy milyen erotikus gondolatok mászkálnak a fejében a fiúval kapcsolatban.
Persze a megtisztelő feladat nekem jutott, hogy oda is adjam a srácnak, hogy barátnőm kiléte titokban maradjon. Komolyan mondom, tisztara izgultam, és ott gondolkodtam rajta, hogy milyen szöveggel adjam át az ismeretlen fiúnak a novellafüzért, mivel nem is egy történetecskéről van szó. Igazából nem is a barátnőm sztorijáról akartam írna, hanem lényeg a lényeg, hogy megkívántam a novellaírást, és gondoltam, meglepem páromat egy izgalmas kis történettel, úgyis elég sok minden történik velünk mostanában, ráadásul régen írtam már bármit is, pedig annak idején még volt néhány irományom. Azóta azért úgy érzem, sokat fejlődtem minden téren, és talán ezért ki kellene próbálni, hogy megy mostanában az írás.
Történt a minap, hogy a párommal Pesten voltunk szétnézni, aztán vonattal jöttünk haza, és első utunk hozzájuk vezetett. Elég fáradtak voltunk mind a ketten, ráadásul sikerült egy esős napot is kifogni, és jól megázni. Még a vonaton mondta, hogy ha haza érünk szeretne lezuhanyozni, erre én kedvesen felajánlottam, hogy megmosom a hátát...sőt, nem csak azt...
Nem is gondoltam volna, hogy ez a mondatom ilyen hatással lesz rá...
Amint haza értünk, rögtön mentünk a fürdőszobába, és elkezdett vetkőzni... egész meglepődtem, de így utólag nem is tudom min... Végtelenül izgató volt izmos teste látványa, és még most is magam elé tudom idézni... Ahogy zokni nélkül eszi le magáról a pólóját... amikor megláttam először a kibukkanó kocka hasát, majd izmos mellkasát... ahh... még most is teljesen nedves leszek, ha visszagondolok rá... Úgy beszélek erről a mozzanatról, mintha életemben először láttam volna így, teljesen meztelenül, pedig nem is...
Tátott szájjal álltam előtte, amíg egyszer csak egész közel jött hozzám, és engem is elkezdett vetkőztetni...
- Te meg mit tervezel? - kérdeztem meglepődve - én is szeretnék még zuhanyozni...
- Gondoltam játszhatnánk egy kicsit, vagy nem szeretnéd?
Pillanatra elgondolkodtam magamban, hogy miért is ne, hiszen már úgyis nedves vagyok. Már akkor éreztem, hogy elönt a forróság, amikor behúzott a fürdőszobába.
- De, szeretném - és rámosolyogtam.
Nem is kellett több biztatás neki, hevesen megcsókolt, ami már akkor magában rejtette, hogy most igenis szeretkezni fogunk, és most rendesen megkapod a magadét... és én alig vártam, hogy olyan rendesen megkapjam a magamét, mert mindig is izgatta a fantáziámat egy huszáros szeretkezés... valami extrémebb helyen... gyorsan... hevesen... ami csak arra jó, hogy azt a pillanatnyi vágyat kicsit csillapítsa.
Csók közben már kezdte is felhúzni a felsőmet, és ahhoz, hogy le tudja venni, egy pillanatra abba kellett hagynunk a csókcsatát. Amint levette rólam a vékony kis pulóvert, el is hajította valahová, aztán gyorsan a melltartóm következett. Ügyesen, tapasztaltan kikapcsolta hátul, és azt is ledobta valahová. Amint kiesett a kezéből, máris megmarkolta a mellemet, és az egyik ágaskodó bimbót be is kapta. Erre jó mélyen sóhajtottam, és éreztem, hogy a torkomban dobog a szívem, és minden porcikám azt kívánta, hogy vetkőztess le gyorsan... kérlek, ne várass tovább, és tegyél a magadévá. Mintha csak meghallotta volna könyörgésemet, és miközben még a mellbimbóm a szájában volt, már az övemet kezdte kicsatolni, aztán a nadrágomat gondolta ki, amint lerángatta rólam, el is hajította valamelyik sarokba.
Végül egy apró tangában, és zokniban álltam előtte. Hamar végzett a zoknival is, és letérdelt elém. Először lassan masszírozni kezdett "ott", bugyin keresztül. Éreztem, ahogy megdagad a csiklóm, és átnedvesedik a bugyim. Szinte most is érzem, ahogy simogatott, aztán egyszer csak félre húzta a tangát, és hirtelen belém hatolt egy ujjával, és elkezdte mozgatni bennem. Ekkora halkan felnyögtem, hiszen mások is voltak rajtunk kívül a házban, ezért nem lehettem túl hangos...
Ahogy mozgatta bennem az ujját, éreztem, hogy ez kevés, és a testem még többet akar... mintha ezt is meghallotta volna, és még egy ujját belém csúsztatta. Máris kielégítőbb volt az érzés, de még mindig nem elég...
Ezzel ő is tisztában volt, abbahagyta az izgatást, és egy mozdulattal lehúzta rólam a parányi anyagot. Amint felegyenesedett, én ereszkedtem térdre. Izgatni már nem kellett, hiszen a hatalmas szerszám már ott ágaskodott előttem. Kinyújtottam a nyelvem, és először óvatosan végighúztam a nyelvem a farka oldalán... tövétől a makkig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 09. 22. hétfő 06:40
Aranyos.
#2 genius33 2013. 02. 28. csütörtök 08:19
Remek történet.
#1 Törté-Net 2004. 05. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?