A+ A-

Erika 1. rész

Az érettségi már régen volt. Az iskola ajánlotta be annak idején jelenlegi munkahelyére - ahol adminisztrátor volt - ahol tegnap közölték, hogy a cég tönkrement, egy hónap mulva az utcára kerül. Kellene egy jól fizető, aránylag könnyű munka. De nem olyan, mint amilyeneket már egyszer megpróbált, hogy az adminisztrációtól megszabaduljon.
Csinos, jó alakú most már 22 éves lány volt, aki után a férfiak mindig megfordultak az utcán. Nem hiába, hiszen magassarkú cipőben járt, ami amúgy is igen formás lábait még kívánatosabbá tette, a karcsú derekán feszülő szoknya olyan kívánatos félgömböket takart, amiket még a nagykabát sem tudott eltüntetni. Általában nem hordott melltartót - nem is volta rá szüksége - így a blúzok alatt illegő-billegő mellecskéi izgató táncot jártak járás közben. középhosszú szőke haja szépen koronázta be elegáns arcocskáját. Volt már néhány barátja, de ezekkel nem volt szerencséje, mindegyik csak az "új husit" kereste benne, és nem az embert és a nőt együtt - neki pedig ez kellett volna...
Elment egy meghallgatásra
"Fiatal lányokat keresünk erotikától nem teljesen mentes filmek forgatásához - kitűnő fizetés - "nem pornó" jeligével"
hirdetés alapján.
Az egész azzal kezdődött, hogy 4 férfi ült egy hosszú asztal előtt, ahová betessékelték, miután a ruhatárban levettették a kabátját. Egy nagy darab férfi - olyan testőr kinézetű férfi - bekísérte a szobába odavezette a szoba közepére az asztal elé majd rászólt:
- És most vetkőzz!
- De hogy képzelik ezt? Képedt el.
Erre a kísérője egy óriási pofonnal válaszolt.
- Na gyerünk! Vetkőzz! Ha ellenkezel kaphatsz még!
Erika elkezdett sírni, de látta hogy kísérője nem viccel, meg kell tennie, amit parancsolt. Elkezdett vetkőzni. Először a blúzát gombolta ki, ezzel előtünt két csodálatos kis mellecskéje. Az izgalomtól - hogy itt öt férfi szeme előtt kénytelen feltárni magát - és nem utolsó sorban a kapott pofontól, mellbimbói úgy ágaskodtak, mintha már egy hosszú szexuális előjáték után lennének... Érezte, hogy a puncija is nedvesedik. Kigombolta a szoknyáját, és levette magáról, ledobta a blúz mellé a földre. Ezután megállt, és kérdően nézett az asztal mögött ülő férfiakra.
- Eddig jó. Mondta röhögve az egyik. Gyerünk tovább!
Erika hüppögve fogta meg bugyija két szélét és lehajolva tolta le a bokájáig. Közben rengő mellecskéit próbálta takarni, de ez nem sikerült: azok igen igézően szépen álltak előre a hegyes mellbimbókkal. Bugyiját is félredobva mondta:
- Most már jó?
- Még nem mondta nevetve az egyik férfi. Nem vagy meztelen, a harisnyáid még rajtad vannak!
Erika engedelmesen elkezdte letekerni a bal combjáról a harisnyát, de ahhoz hogy levegye, fel kellett emelnie a lábát. Ezzel kitárta rózsaszín pinusát a férfiak előtt.
Még az ág is húzta: a harisnya vége beleakadt a hüvelykujjába, ettől megbillent és szétvetett lábakkal a fenekére esett, a férfiak az asztal mögött nevetve nagyon élvezték kínlódását.
Úgy döntött, most már mindegy, és a földön ülve - persze még mindig teljesen szétvetett lábakkal - húzta le a másik harisnyáját, majd felállt - eközben ismét igézően mozogtak a mellecskéi - és combjait teljesen összezárva megállt, most már anyaszült meztelenül.
Ekkor felállt az első férfi, odament hozzá, megtapogatta megsímogatta a melleit, mindkét mellbimbót hüvelyk és mutatóujja közé fogva enyhén megcsavarta őket.
A művelet hatására - Erika felszisszent - a mellbimbók olyan hegyesek lettek, mint egy tű, majd tovább ment megsimogatta egymás után Erika csodálatos félgömbjeit, majd ismét a lány elé állt és durván rászólt:
- Állj terpeszbe!
- De hogy képzelik ezt?
A kísérő előre lépett: Akarsz még?
Erika megszeppent és megtette amit a férfi kért. Erre a férfi a lába közé nyúlt és elkezdte a kezét fel - le húzogatni a szeméremajkán, majd középső ujjával betolakodott Erika nagyajkai közé, és elkezdte simogatni a punciját.
Ő csodálkozott a legjobban, amikor kiderült, hogy igen erősen nedvesedik - a férfi kihúzta az ujját és odadörzsölte Erika melléhez a nedvességet röhögve kérdezte:
- Élvezed? Pedig hogy fel voltál háborodva...
Ő meg sem mert szólalni, de a férfi abbahagyta a símogatást, és visszament a helyére. Ezután a második férfi jött oda hozzá, ő is megsímogatta a melleit, ő is nagy élvezettel símogatta meg Erika mellbimbóit, elégedetten csettintve és az egyiket még meg is nyalintotta, majd ő is Erika mögé ment és elkezdte símogatni a popsikat.
Erika nem tudta hová tenni, de azt érezte, hogy egyre inkább felizgul annak ellenére, hogy az egészet a pokolba kívánta volna. Amikor a férfi előre jött és elkezdte símogatni a punciját, már nem is törődött vele, hogy igen nedves, becsukta a szemét és élvezte a símogatást. Ez a férfi ügyesebb volt mint az előző, mert néhány símogatás után megkereste Erika csiklóját és azt kezdte el símogatni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.15 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 12. 29. vasárnap 12:11
Nem rossz
#2 Chris 2004. 05. 26. szerda 13:29
"Még Erika is látta, hogy Olga erősen sóhajtozik és annyira élvezi a kényeztetést, hogy csukva vannak a szemei. Olgának kicsit nagyobb melle volt mint Editnek..."
#1 Törté-Net 2004. 05. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?