A+ A-

BitchyB

Másnap reggel arra ébredtem, hogy a combjaimat csókolgatja, a többit el tudjátok képzelni. Megreggeliztünk (rajta egy trikó és egy boxeralsó, mindkettőt az én dobozaimból vadászta) és már készültem indulni, amikor elcsente a kulcsom. 'Mielőtt elmész, róla még mondanod kell valamit' - és egy fényképet tolt az arcomba. A képen egy barna hajú és barna szemű lány állt, halványan mosolygott. Semmi különös nem volt benne, így első látásra. Ha beszélgettél vele, akkor sem. Azonban nekem jó okom volt rá, hogy ne dobjam ki a képét. 'Benne mi fogott meg? - hangzott sürgetően - el fogsz késni, ha nem mondod meg' - és játékosan a nyitott szája fölé emelte a kulcscsomómat. Tényleg késésben voltam, úgyhogy belefogtam: - 'Volt egy különös hóbortja. Az volt a mániája, hogy csak akkor tud nagyot élvezni, ha a szabadban szeretkezünk, ahol bárki megláthat. Persze csak sötétedés után.' Azzal kikaptam a kezéből a kulcsot és kiléptem a lakásból. Neki még tartott a szabadsága, úgyhogy aznap is otthon maradt pakolni (és turkálni a dobozaimban).
Ebédszünet előtt pár perccel kaptam tőle egy sms-t, hogy szaladjak ki és találkozzunk, mert talált valamit, de nélkülem nem akarja megvenni. Oda is mentem, ahol mondta, hogy találkozzunk, ott állt a zebra túloldalán. Az a fajta tavaszi nap volt, ami egy melegebb nyári napnak is becsületére válhatott volna - csak egy kis virágos, nyári ruha volt rajta, aranyos kis kalappal a fején, tiszta mosoly volt az egész lány. Piros volt a lámpánk, úgyhogy csak álltunk ott és néztük egymást. Integetett, visszaintegettem. Most a másik kezével is intett, én is. Ránézett a lámpára, még mindig piros volt. Gyűlt a tömeg. Hirtelen jobb lábát a bal mögé tette, megfogta a ruhája szegélyét és pukedlizett. Vettem a lapot. Meghajoltam és úgy tettem, mint aki leveszi a cilinderét. Most már kezdtünk kis feltűnést kelteni, de általában csak mosolyogtak rajtunk. Most én voltam kezdeményező: úgy tettem, mint aki meglazítja a nyakkendőjét. Erre ő lecsúsztatta a ruhája pántját a válláról és kihívóan rámnézett. Erre én gyorsan kigomboltam két gombot az ingemen és a sliccem felé nyúltam.
Ekkor zöldre váltott a lámpa, de mindenki minket nézett, hogy mit művelünk és alig pár ember mozdult. A műsor végére az én Drágám tett pontot. Megfogta a ruhája két oldalát, felcsapta a füle mellé és átfutott hozzám, mint egy menekülő tulipán. Bugyiban sem lett volna szokványos, de nem volt rajta semmi, kivéve azt a szívecskét, amit a Vénusz-dombjára rajzolt vörös rúzzsal. Úgy száguldott át a zebrán senki által nem takarva, hogy nekem tátva maradt a szám. Amikor a karomba zártam sokan tapsoltak, két futár srác nagyokat kurjantott, pár nyugdíjas meg hátra-hátrafordulva, morogva átcammogott a másik oldalra. Amikor kibontakozott a karjaimból, még láttam, hogy égő vörös az arca, gyorsan megfogta a kezem és sietve elhúzott a helyszínről. Úgy döntöttem nem reagálom le a helyzetet, inkább egy mosolyba menekültem.
'Hova is megyünk?' - próbáltam fürkészni az arcát. Még mindig kicsit izgatott volt, de nekem is hevesen vert a szívem. 'Mindjárt ott vagyunk, a következő sarkon van'- mondta és elkezdett matatni a kistáskájában. Amikor befordultunk, akkor egy idétlen baseballsapkát nyújtott át nekem: 'Ezt vedd föl'. 'Miért?' 'Most érd be annyival, hogy azért veszed föl, mert megkértelek rá. Hidd el, jobban jársz, ha engedelmeskedsz, sőt, ha rám hallgatsz, akkor jól be is húzod a szemedbe.'- és kajánul vigyorgott. Éreztem, hogy csapdába csalnak, de nem tudtam, hogy milyenbe, így felkészülni sem tudtam rá. Már rég nem arról volt szó, hogy venni akar valamit.
Egyszer csak megragadta a galléromat és hosszan megcsókolt. Mindig is imádtam, ahogy csókol. Most rögtön a számba dugta a nyelvét, kezével a tarkómat simogatta. A combját egészen a csípőmig felhúzta és simogatott vele. Közben egyre hevesebb lett, nem tudtam, hogy meddig akar elmenni, de nagyon felhúzott, az biztos. Nekidőltünk egy vasrácsos kapunak és úgy csókolóztunk. Körülöttünk pár járókelő lézenghetett, de én már rég megfeledkeztem róluk. Egyszer csak a nadrágomban kezdett matatni és az ingemet is tovább gombolta. Teljesen kiszabadította a farkam és finoman elkezdte masszírozni, ehhez is nagyon értett.
Nem volt ijedős az biztos, és én sem akartam ott állni, mint egy bábu, ezért határozottan a ruhája alá nyúltam és belemarkoltam a fenekébe. A vaskapu megint megrezzent mögöttünk, reméltem, hogy a tulajdonosa nem veszi kopogásnak. A hátam mögül, mintha vidám autódudálást hallottam volna, de ezt betudtam annak, hogy piros lámpát kapott és unalmában drukkol nekünk. 'Még kb egy percünk van - lihegte a Kedvesem - ha meg akarsz kapni, akkor hajrá' - nézett rám bíztatóan és nekem persze most már nem is hiányzott sok. Megfordítottam, rányomtam a kapura, felhúztam a kis ruháját. Közben elgondolkoztam: 'Meddig van még egy percünk?' 'Amíg kiérnek' - mondta és rátolta magát a farkamra. Rámzárta a hüvelyét és veszett tempóban elkezdett mozogni. Erre felkaptam a fejem és leesett az állam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.36 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2013. 12. 29. vasárnap 06:11
Csak így tovább.
#3 papi 2013. 10. 23. szerda 08:06
Egész jó.
#2 sihupapa 2008. 12. 19. péntek 03:51
kurva bizar
#1 Törté-Net 2004. 05. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?