A+ A-

Egy asszony nem átlagos hétköznapja

38 éves két gyerekes asszony vagyok. Asszonyos alkat, nagy mellekkel, 120-as mellbőségem van, tudom igen nagy mellek. Szerencsére a szülés ellenére nem lógtak, bár nem álltak úgy mint egy tini cici, de azért a tornáknak hála aránylag keményen álltak. Nem voltam duci, de vékony sem, mint egy érett asszony. Férjem mellett szexuális kielégülésem sosem volt, ennek oka nem én voltam. Viszont néha félreléptem, mert szükségem volt a szexre. Persze egy 38 éves asszony nem élhet viharos életet, Pécsen ahol lakom nem is szabad.
Egy délelőtt egyedül voltam otthon, éppen a fürdőkádba akartam beállni zuhanyozni, mikor szólt a telefon, meztelen voltam, felvettem a kagylót, a szomszéd házból telefonált a sógornőm -, meghozta nekem amit kértem tőle, kérte most gyorsan ugorjak át érte, mert el kell mennie. Megígértem megyek és gyorsan leraktam a kagylót.
A sógornőm a szomszéd házban lakott, az egész dolog 5 perc maximum, gondoltam nem öltözök túl, elvégre zuhanyozni akarok, ha megjöttem. Semmi mást nem vettem így fel, csak egy otthonkát, ami úgy combközépig ért. Melltartót és bugyit sem vettem fel. Nyár volt nem fázok meg.
Kimentem, a barátnőm a negyedik emeleten lakott, a férje is otthon volt. Odaadta, amit kértem és elnézést kért, de a férjével menni készültek, most öltözik és már mennek is. Ezzel bezárkózott a fürdőszobába, férje Karcsi már kész volt. Vele beszélgettünk a konyhában, volt egy bárszéke arra ültem fel, Karcsi velem szembe ült egy széken. Pár perc múlva vettem észre, hogy Karcsi igencsak bámulja combjaim és ekkor észbekaptam, hiszen csak rövid otthonka van rajtam, alatta semmi. Mivel a bárszéken magasabban ültem Karcsi simán és teljesen belátott szoknyám alá csupasz puncimba, mivel combjaim ráadásul széjjel is raktam. Bámulta is rendesen. Gyorsan összezártam combjaim.
- Klassz a combod és a puncid is!
- Benéztél?
- Persze ilyen alkalmat nem hagyok ki, hogy egy klassz női punit élőben lássak. Tudod hogy régóta tetszel nekem?
- Hülye, a sógorom vagy!
- Na és nem akarlak feleségül venni!
- Hát mit akarsz?
- Már régóta szeretnélek megdugni!
- Van neked feleséged!
- De azért nem árt néha a változatosság, nem?
- ......
- Nagyon tetszik a nagy melled és a tested és most már a punid is! A férjed biztos nem elégít ki, hadd segítsek be! Neked is csak jó, ha rendesen kielégítenek, nem?
Teljesen ledöbbentem, hogy ilyen nyíltan közeledik. Valóban el voltam hanyagolva, de nem gondoltam Karcsira így.
Karcsi közben felállt és mellém állt. Kezét a combomra rakta és simogatni kezdte. Megfogtam és felemeltem combomról, de erre egyszerűen megmarkolta mellem. Mikor azt próbáltam elvenni másik kezével benyúlva szoknyám alá tenyerével megmarkolta puncim. Láttam nem szabadulok, felálltam és arrébbmentem, de erre hátulról fogott meg, erősen tartott. Szorosan hozzám simult hátulról, és előrenyúlva két kézzel markolta két mellem. Aztán egyszerűen felhúzta nyakamba otthonkám és immár csupasz mellem markolászta, közben nyakam csókolta. Most már hagytam magam, mert testem jelezte, hogy tetszik neki a dolog. Karcsi rögtön bátrabb lett és egyik kezével lejjebb nyúlva combjaim közé nyúlt és dörzsölni kezdte puncim. Csiklóm is megduzzadta, meg is cirógatta ujjával, aztán két ujjával lassan benyúlt nedves hüvelyembe és ujjazni kezdett. Pár percig melleimet markolta és ujjazott, amitől igencsak lángra gyúltam. Majd hirtelen előredöntött, ráhajoltam a konyhaasztalra, ő lehúzta gatyáját és hátulról beakasztott, kemény farkát tövig belém nyomta. Most már nem érdekelet semmi, csak azt akartam hogy megdugjon. Gyorsan dugott hátulról, közbe néhányszor előrenyúlva megmarkolta óriási melleim. Csendben voltunk, csak az ütemes csattogás hallatszott, ahogy golyói fenekemnek ütköztek hátulról.
Lassan éreztem, hogy nemsokára elélvezek, mikor hirtelen a felesége kiáltott: jössz Karcsi?
Karcsi gyorsan kihúzta farkát és felhúzta gatyáját, nekem persze könnyebb volt, csak felálltam és leeresztettem ruhám és már be is lépett a felesége. Menniük kellett, így együtt elmentünk, ők kocsiba ültek én maradtam.
Talán mondanom se kell, hogy éreztem magam. Hosszú szünet után végre ismét élő farok volt puncimban, nemcsak a megszokott vibrátorom. És nem kellett volna sok ahhoz, hogy elélvezzek. Persze meredek volt pont a sógorommal.
De mindenesetre most az utcán állva is mellbimbóm még keményen ágaskodott, és nedves volt puncim. Nem is tudtam hirtelen mit csináljak, kielégülésre vágytam, de nem akartam hazamenni az üres falak közé. Kefélni akartam, de hogy? Tanácstalanul álltam a házam előtt és céltalanul kezdtem mászkálni. Agyamban mindenféle vad dolog járt. Pécsen nincs szexmozi, nincs kukkoló, ahova elmehetnék ha más nem olyan légkörbe kerülni, amilyen hangulatom volt. Mégse szólíthatok le idegeneket és öreg vagyok már a discóhoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2016. 11. 13. vasárnap 17:07
nagyon jó
#10 feherfabia 2016. 05. 19. csütörtök 06:06
Egész jó!
#9 A57L 2013. 07. 13. szombat 04:54
Jó írás.
#8 sikamika 2012. 05. 18. péntek 03:07
elég részletes tetszett ez is smile
#7 banurr 2004. 08. 13. péntek 17:32
Beszállnék Én is...:))
#6 frankeee 2004. 04. 28. szerda 19:10
jó volt, kár hogy én nem voltam ott, 8
#5 levim 2004. 04. 1. csütörtök 10:50
Jó, csak kissé hihetetlen, de azért jó. 8
#4 András 2004. 03. 20. szombat 18:45
Jó volt
#3 András 2004. 03. 20. szombat 18:44
#2 Bratyó 2004. 03. 19. péntek 15:27
Nagyon-nagyon király.Remélem lesz még pár történet a háziasszonyunkkal.
#1 Törté-Net 2004. 03. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?