A+ A-

Robi + Én

Már három éve ismertem a srácot. Robinak hívják. Első pillanattól kívántam, de nem tudtam neki mi a véleménye rólam. Nem volt igazán önbizalmam hosszú ideig a kezdeményezéshez, mert egy kicsit molett nő vagyok, ja és harminc éves. (Bár szerintem a kor lényegtelen) Egyébként Robi szintén harminc. Tudtam, hogy nőtlen, sőt most egy nő sincs az életében. Összeszedtem minden bátorságomat és megtettem az első lépést. Megkérdeztem nincs-e kedve este találkozni
velem. Ciki hogy nő létemre ilyesmit tetem de nagyon kíváncsi voltam milyen lehet az ágyban. Meg volt az esélye hogy kinevet de, vállaltam a kockázatott. És ha igent mond minden oké. Igent mondott. Ő jött értem autóval. Nagyon izgatott voltam hogyan tovább? De Robi mintha érezte volna indított és a város utcáin feltűnően lassan elkezdtünk autókázni.
-Nem vagy éhes? -tette fel a mentőövként szolgálókérdést. "Úr Isten mibe fogtam, mi lesz ebből?
-De. Valami egyszerűt és gyorsat, ha lehet.
A város egyik legfelkapottabb gyorsbüféjéhez mentünk, ahol egy óriási melegszendvicsen osztoztunk meg. Ja és a fagyi az nem maradhat ki! Már egymásét kóstolgattuk. Nem is voltunk igazán éhesek, csak kellet valami, ami megtöri a furcsa csendet köztünk. Hamarosan előkerült egy lakáskulcs.
-Hozzád vagy hozzám? -tette fel a rég várt kérdést.
-Hozzám. -alig léptünk be a lakásba egymásnak estünk, mint két szexre kiéhezett ember. Azokat a csókokat soha nem felejtem el! Minden porcikámat elhalmozta. Nem tudom miért vártam eddig? Már tudtam Ő is akart engem csak nem mert kezdeményezni mint ahogy eddig én sem. Tudta nem rég váltam el ezért nem mert még közeledni. Szinte szikrázott a levegő körülöttünk. A nyakamat csókolgatta ettől én még jobban begerjedtem. A melleimet kezdte kényeztetni.
-Imádom a melleidet! /egyébként nagy és feszes melleim vannak/ Elhalmozta őket a csókjaival. A hasammal folytatta. Már a husos puncimnál tartott. Éreztem azonnal végem.
-Élvezdd! Azt akarom, hogy jó legyen neked. -Mit művel ez velem? Mit hagytam ki eddig? Miért vártunk eddig? Szinte már szégyeltem, hogy mennyire nedves vagyok. Most én vettem kezelésbe az ő farkát. Kényeztetésre termett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.38 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 deajk2008 2016. 11. 29. kedd 11:02
nekem tetszik és érdekes lett... folytasd
#2 A57L 2014. 10. 2. csütörtök 07:14
Gyenge írás.
#1 Törté-Net 2004. 02. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?