A+ A-

Egy hét boldogság

A lány, Gabriella, 17 éves volt. Szülei születése után árvaházba adták, Gabi ott nevelkedett. Az életről semmit se tudott, nem tudta, mi van az intézet falain kívül. Nem vágyott másra, csak őszinte szeretetre. A fiú, Ákos, 21 éves, borzasztóan felelőtlen volt. Az utca nevelte, hiszen otthonról a pénzen kívül mást sem kapott.
Gabi gondosan összehajtva rakta holmijait az utazótáskába. Másnap korán reggel indulnak az intézettel a Balatonra. A kislány mérhetetlenül boldog volt, egy hét szabadság, vízpart és gondtalan sütkérezés állt előtte. Azt is tudta, hogy jövőre betölti a 18-at, így ez az utolsó ilyen nyara. Minden olyan csodálatosnak indult. Gabi már az első nap megpillantotta a strandon Ákost. Persze Ákos is észrevette Gabit, ami nem csoda, hisz kevés férfi volt, kinek ne akadt volna meg a szeme a formás combokon, gyönyörű melleken és a kerek popsin. Emellett szőke göndör haja és tengerkék szeme még vonzóbbá tette a lányt. Másnap Gabriella a délelőtti szabadidejét sétálással töltötte. Visszahúzódó természetéből adódóan szívesen sétált egyedül. Ilyenkor sokat gondolt arra, hogy egyszer majd családja lesz, két szép gyerekkel, akiknek mindent meg fog majd adni. Gabi leült a mólóra, lábait a vízbe lógatta. Csodálta a víz tükrén táncoló napsugarakat.
Hirtelen valaki megszólította:
- Szia! Leülhetek? - Ákos volt az. - Szia...persze - felelte a lány. Megfordult. Fürtjei pajkosan omlottak arcába, elmosolyodott, majd elkapta tekintetét.
- Köszönöm! Amúgy Ákos vagyok, tudod itt van nyaralónk.
- Én Gabriella vagyok, az intézettel jöttünk egy hétre.
- Intézet? - Kérdezte a fiú csodálkozva. És elkezdtek beszélgetni. Gabinak jól esett, hogy valaki megérti. Még soha nem érezte, hogy odafigyelnek rá. Az egész olyan hihetetlennek tűnt. Az aznapi kimenő véget ért. Gabinak indulnia kellett vissza a szállásra. Nem tudta, mi volt az az új furcsa érzés, amit érzet, csak azt tudta, fontos számára a fiú, és nem tud másra gondolni. Gabi a nyaralás során összes szabadidejét Ákossal töltötte. Jól érezte magát, mert végre volt valaki, akinek fontos volt. Ákos pedig szeretett végigvonulni az utcán Gabival az oldalán. Nem csoda, a gyönyörű lányra mindenki elismerően pillantott. Ahogy az idő múlt, egyre közelebb kerültek egymáshoz. A fiú megölelte a lányt, megsimogatta, majd meg is csókolta a száját. Másnak talán ez természetes dolog, de Gabi számára ezek csodálatos, mindezidáig ismeretlen dolgok voltak.
Utolsó este az intézet búcsúvacsorát szervezett, tábortűzzel. Gabriella tudta, hogy ha ezen az estén elmegy, majd azt mondja, korán lefeküdt, és az senkinek sem fog feltűnni. Így megbeszélte Ákossal, hogy ezt az estét együtt töltik. Gabi ki is szökött a táborból, Ákos már várt rá. Lementek a tópartra. A Hold fénye ezüstösen csillogott a víz tükrén. Ültek a fűben, és gyönyörködtek benne. Ákos hanyatt feküdt, és gyengéden a mellkasára fektette a lányt. Szorosan átölelte, most már a csillagokat nézték. Ákos gyengéden simogatta Gabit, lassan eljutott a melleihez. Először csak ruhán keresztül cirógatta őket, majd kigombolta a blúzát, és elkezdett játszani az izgalomtól megkeményedett bimbókkal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2018. 09. 8. szombat 03:59
A vége nagyon szomorú lett.
#8 Andreas6 2017. 11. 16. csütörtök 05:20
Sok ilyen eset van. Ákos egy szemét állat. Remélem, hogy csak kitalált történetről van szó.
#7 vakon53 2016. 04. 25. hétfő 16:12
Patkány volt azaz ákos.
#6 zsuzsika 2015. 01. 20. kedd 08:20
Csak kihasználta szegény lányt.
#5 listike 2013. 12. 13. péntek 08:40
Döbbenetes, de sajnos sok a valóság alapja.
#4 Chris 2004. 02. 5. csütörtök 10:27
Könyörgöm, élvezni akarom a történeteket és nem szomorkodni rajtuk.
#3 Bakter 2004. 01. 18. vasárnap 07:31
Szép, de szomorú
#2 Chuckes 2004. 01. 13. kedd 01:35
Szomorú
#1 Törté-Net 2004. 01. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?