Délutáni masszázs

Szavazás átlaga: 7 pont (25 szavazat)
Megjelenés: 2004. január 7.
Hossz: 13 871 karakter
Elolvasva: 2 265 alkalommal
Elegem volt a napból. Az éjszaka alig aludtam, bolondos álmok űzték el nyugalmam, és reggelre egy halom zűrös ügyet találtam az asztalomon. Nyugalomra, csendre és békére vágytam. Szerettem volna, ha valaki kimasszírozza testemből a feszültséget. A liftbe szállva lehunytam szemem és elképzeltem, ahogy meztelenül fekszem egy masszázságyon, halk zene simogatja fülem, és az illóolajos mécses kényezteti orrom, miközben egy erős kéz átgyúrja testem. Mélyet sóhajtottam és kissé csalódottan tértem vissza a valóságba, mikor megállt a lift a földszinten. Sóvárogva az imént elképzelt jelenet után, eszembe jutott Patrik, akivel tavaly nyáron egy három napos buli alkalmával ismerkedtem meg, és második éjszaka olyan csodálatos kényeztetésben részesítette testemet, mint azóta senki.

A mobilom után kezdtem kutatni a táskámban, ami nem is volt könnyű dolog. Miután megtaláltam a régen keresett körömlakkomat és a naptejemet, már tudtam, hogy igaz a kissé ironikus mondás: egy nő a táskájában hordja az életét. Kiérve a légkondicionálástól kellemesen hűvös épületből, megcsapott a júliusi délután forró levegője. Mélyeket lélegeztem, és újra könyékig merültem a táskámban, ezúttal sikerrel. Megleltem a telefonomat és kikerestem Patrik számát. Három csengetés után fel is vette: melegbarna hangja jólesően megborzongatott. Kétperc udvariaskodás után rákérdezett miben segíthet. Előadtam elképzeléseimet, minek hallatára megélénkült eddig sem apatikus hangja. Megbeszéltünk egy koraesti találkozót a lakásomon és egy kis kétértelmű szócsata után bontottuk a vonalat. Hazaérve összedobtam egy hatalmas bögre málnaturimxot és teleengedtem a kádat forró vízzel. Ledobáltam ruháimat és belemerültem a vízbe. Lehunyt szemmel élveztem a bőrömet simogató forróságot, és lassan belesüppedtem a jótékony sötétségbe.

Arra ébredtem, hogy valaki az ajtócsengőmre telepedett. Az ijedtségtől mélyet akartam szippantani a levegőből, de az időközben langyos-hidegre hűlt fürdővízből sikerült egy jó nagy adagot letüdőznöm. Egy fuldokló hörgésével léptem ki a kádból és tekertem magam köré fürdőlepedőmet. A bejárati ajtóhoz érve kikémleltem az éppen erre a célra feltalált nyíláson, hogy lecsekkoljam, valóban az áll az ajtó másik oldalán, akit várok. Ő állt.
– Szia! – tártam olyan szélesre az ajtót, amilyen széles a mosolyom volt, mellyel köszöntöttem őt.
– Korán jöttem? – lépett be a lakásba, amitől olyan érzésem támadt, hogy lénye betölti kicsiny előszobámat.
– Elaludtam a vízben – vezettem be a nappaliba – Kérsz valamit inni?
– Hoztam
v
alf
ör
alf
ös
alf
bo
alf
rt
, gátlásoldónak – varázsolt elő egy üveg
b
alf
or
alf
t
– Félszáraz, 3 éves badacsonyi, az egyik legjobb. Hozol bontót és poharakat?

Két talpas pohárral és egy dugóhúzóval tértem vissza.
– Amíg kibontod, magamra kapok valamit.
– Egy bugyi elég lesz, vagy a legjobb az lenne, ha semmi sem lenne rajtad – végigmért tekintetével – Hol szeretnéd?
– A hálóban. Adj 5 percet, míg mindent előkészítek – a hálószobába mentem, ahol első lépésként behúztam a sötétkék függönyöket. Sokkal hangulatosabbnak találtam, mint a reluxát, ezért döntöttem mellette. Ágyamra egy sötétbordó plédet terítettem, melyet nem baj, ha összekenünk masszázsolajjal. Végül meggyújtottam két narancsszín gyertyát, majd pár csepp rózsaolajat csöpögtettem a mécsesbe és azt is életre keltettem. Mit ne mondjak, az egész szobának fülledt erotika szaga volt, mintha nem is egy masszírozásra jöttünk volna össze...

Patrik tanácsát megfogadva semmit nem vettem magamra, csak végighasaltam az ágyon.
– Bejöhetsz! – kiáltottam ki. Kicsit zavarban voltam, mikor belépett és láttam, ahogy körbenéz. Nem vallottam be, de valószínűleg tényleg túllőttem egy picit a célon. Patrik közelebb jött: – Tessék, öntöttem, neked is – nyújtott felém egy pohár
b
alf
or
alf
t
. Ahogy megemelkedtem, hogy elvegyem, a mellem is felemelkedett. Láttam, ahogy Patrik tekintete odavillan. Egy pillanatra összenéztünk, mikor elvettem tőle a poharat.
– Köszönöm – kortyoltam bele a fűszeres borba: kellemesen fanyar íze selyemként áradt szét nyelvemen.
– Khm... – köszörülte meg a torkát Patrik – egy pillanat még, behozom az olajokat. Mire visszaért, zavaromban kiittam a boromat... kis mohó.
– Mit keverjek az alapolajhoz? – tért vissza 3-4 kis fiolányi illóolajjal – beleszagolt a levegőbe – rózsaillatot érzek. Akkor legyen rózsa, jó?
– Te vagy a főnök – mosolyogtam rá.
– Nemrég tanultam egy új technikát – mondta, miközben két olajat öntött össze egy harmadik üvegcsébe – Nem zavar, ha rajtad próbálom ki? – hangja ártatlan volt, s nem nézett rám, mégis ösztönösen éreztem, hogy valamit elhallgat, mégsem kérdeztem rá, pontosan miről van szó. Rábíztam magam.
– Mit szólnál egy kis zenéhez? – nyúltam a CD lejátszó távirányítója felé s a play gomb megnyomásával felcsendült Vangelis
G
alf
ye
alf
rm
alf
ek
című műve.
– Jöhet – térdelt mellém Patrik.

Az ágy matraca enyhén besüppedt – Most pedig helyezkedj el a lehető legkényelmesebben, és légy szíves maradj csendben, nem úgy, mint tavaly nyáron.
– Megpróbálom – nevettem el magam, ahogy eszembe jutott, hogy eddigi első és egyetlen közös masszázsunkkor be nem állt a szám. Két karomat összekulcsoltam, arra fektettem arcomat és vártam. Hallottam Vangelis léleknyugtató zenéjét és saját, kissé kapkodó lélegzetvételeimet. Még nem ért hozzám, nem tudtam, mit csinálhat, s mivel megígértem, hogy nem mocorgok, és csendben maradok, pattanásig feszült testtel várakoztam érintésére. Ahogy teltek a percek és lehunyt szemmel várakoztam, mintha élesedtek volna érzékeim. Fogalmam sem volt róla, hogy mitől, de bal lapockám kezdett lassan átforrósodni, majd minden átmenet nélkül megéreztem tenyerét. Keze finoman siklott át csuklyásizmomra, egészen mélyen benyúlva a kulcscsontomig, majd még mélyebbre. Igazán finom volt az érintése és egészen jól esett, mégis fájdalmat éreztem. Orromat megcsapta a rózsa semmihez nem fogható izgalmasan balzsamos illata és kiszakadt belőlem egy "jajj".
– Fáj? – kérdezte érdesebb, fátyolosabb hangon, ami egészen ismeretlen volt füleimnek.
– Igen, egy kicsit, de jól esik – mormogtam.
– Eléggé feszesek az izmaid, el fog tartani egy darabig, amíg teljesen ellazulsz.
– Csináld, mert isteni...
– Cssss – suttogta. Ujjai csomót találtak, gyengéden kimasszírozták belőlem, majd tovább csúsztak jobb lapockámhoz.

Egy ideig megint nem tett semmit, csak ott tartotta tenyerét, míg át nem forrósodott a bőröm, csak ezután merültek húsomba ujjai. Mozdulatai elsimították, megnyugtatták izmaimat. A gerincem következett. Csigolyánként haladt, s pillanatonként éreztem, hogy a feszültség és a fáradtság, mint rossz szellemek kiűzetnek belőlem. Patrik egészen a csípőmig dögönyözött, majd újra kezdte és ezúttal finoman, bőrömet alig érintve körkörösen simogatott. Először futott át az agyamon, hogy baj lesz, ha ezt a "levezetést" eljátssza a fenekemnél és – ó, még belegondolni is borzongató – a combjaimnál. Egészen picit összerándultam, mikor az oldalamat simította végig és kisujja hozzáért mellemhez. Véletlennek hittem a mozdulatot, de megismétlődött a másik mellemnél. Nem tudtam visszafogni magam, ismét megrándultam. Ezután két oldalt egyszerre végighúzta ujjait, számomra kéjes lassúsággal, felettébb izgatóan. Többször is megismételte a mozdulatot, s már-már arra kértem, hogy ne csinálja, mikor, mint aki kitalálta gondolataimat, áttért a fenekemre. Nem kellett volna. Először melegítette a már eddig is forrón bizsergő fenekemet, majd körkörös mozdulatokkal masszírozni kezdte. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy ez a masszázs jót tesz a narancsbőrömnek, és ettől nevethetnékem támadt, de visszafogtam magam. Ellenben abban a pillanatban megdermedtem, mikor egyik ujja, mintegy véletlenül, a fenekem két félgömbjének vágatékába siklott.

Ösztönösen felsóhajtottam, de a fenékmasszázs folytatódott, így próbáltam elfelejteni az iménti közjátékot. Kezdtem megnyugodni, mikor a pajkos ujjak egyike ismét a vágatékba tévedt és lecsúszott előre, egészen a hüvelyemig. Összerezzentem. Biztos voltam benne, hogy nedves vagyok, és ettől olyan zavarba jöttem, hogy szerettem volna elsüllyedni valahová jó mélyre. Gyalázatos, Júdás test! – szégyenkeztem, miközben kissé széjjelebb nyílt a combom, hogy Patrik ujjainak látszólag véletlen elkalandozásai célratörőbbé váljanak. Patrik azonban, ahogy megnyíltam, visszahúzódott. Levezetésképpen egy pillangószárny könnyedségével simogatta a fenekemet, időnként az oldalamhoz simítva, máskor a combom felé tévedve. Egyre feszültebb lettem, mert tudtam, hogyha a fenekemet és a combomat összekötő két kis vágás kerül "terítékre", nem tudom tovább visszatartani azt, ami már így is egészen nyilvánvaló volt, hogy bizony olyan erős izgalmi állapotba kerültem, hogy legszívesebben ráugranék Patrikra.

Gondolatban egy kis pihenőért könyörögtem volna, de tudtam, hogy 5-10 perc szünet sem lenne elég, hogy a forróság elcsituljon bennem. Ökölbe szorítottam kezemet, és nem leplezhető remegéssel élveztem, ahogy Patrik ujjai a fenekemet és a combomat összekötő hasadékba csusszanak, majd összetalálkoznak a gátamnál, és újra vissza. Hős vagyok – gondoltam magamban, hiszen kibírom ezt az egyértelműen nyílt izgatást, vagy csak engem izgat fel egy átlagos masszázs? Folyamatosan járt az agyam, próbáltam nem figyelni Patrik lágy, mégis erőteljes kezére, mely a combom külső felétől, befelé haladva gyúr és simogat, és igen, egyértelműen izgat. Egyre beljebb haladt a combjaimon, veszélyesen közel járt szemérmemhez, mivel úgy nyíltam meg előtte, mint egy virág, mikor méhecskét akar odacsalogatni kelyhéhez. És akkor megérintett, én pedig felnyögtem: eddig bírtam.
– Kérlek, hagyd abba ezt – hangom nyöszörgésnek tetszett még a saját magamnak is. Besüppedt a matrac, ahogy tenyerével mellém nehezedett, s arca a hajamat érintve fülembe suttogott.
– Miért, nem élvezed? – hangja kaján volt, élvezte, hogy alatta fekszem és gyakorlatilag azt tehet velem, amit csak akar.

A hátamra fordultam, összeért testünk. Szemrehányóan néztem rám. Még mindig felettem térdelt, s szemében ott ült a diadal, mit akkor látni, mikor egy vadász elérte hőn áhított vadat.
– Gyönyörű vagy – hajolt még jobban fölém – Elismerésem, hogy eddig bírtad.
– Te ezt direkt csináltad? – kezdtem dühbe gurulni, és már éppen nyitottam volna a számat, hogy elmondjam, milyen aljas és csalárd, mikor is megcsókolt. Ajka lágyan simogatta körbe ajkaimat, mielőtt közéjük hatolt volna. Elvesztem. Nyaka köré fontam a karom és húztam magamra, de nem engedte.
– Várj, a java még csak most jön – suttogta, és lefejtette magáról a karomat. Combjaim közé térdelt, és csak nézett egy pillanatig, majd a masszázsolajért nyúlt. Öntött a tenyerébe, melengette egy ideig és a mellemhez emelte tenyerét. Bőrömre csurgatta az illatos olajat, de nem ért hozzám. Lassan átforrósodott a bőröm. Pattanásig feszült idegekkel vártam, hogy megérintsen végre. "Kérlek" – formáltam némán ajkaimmal a szót. Hátrafeszült gerincem, ahogy hozzám ért.

Először csak egy-egy ujjal, lágyan körözött a mellem körül, majd erősebben, két, három, négy, öt ujjal, majd egész tenyérrel. Simogatása masszázzsá erősödött, aztán megint csak két ujjal becézett. Mikor mellbimbóimat is megérintette, odakaptam a kezem, szinte fájdalmat okozott az az éles kéj, amit éreztem. Patrik ekkor hajolt felém. Összeérintve melleimet, felváltva vette szájába az izgalomtól meredező bimbóimat. Nyalogatta, harapdálta, minden érintését felfokozottan éreztem. Lihegve kapaszkodtam a hajába, vállába markoltam, s olyan érzésem támadt, hogy ezt már nem lehet kibírni, mindjárt elájulok, annyira jó. Feljebb csúszott, ajkaim közé nyalt lázasan fogtam körbe nyelvét, s nem engedtem ki a számból,
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
ítve
szívtam be az enyémhez, hogy együtt játszanak. Simogatni kezdett, s néha összeakadt kezünk, ahogy próbáltam levenni róla a pólóját Ujjaim besiklottak nadrágjába, kitapogatva izgatottan ágaskodó férfiasságát. Magamban akartam érezni, élvezni a súrlódását bennem, ahogy egyre magasabbra lök, vezet, fel a csúcs felé. Segítettem levenni a nadrágját, s mikor előbukkant pénisze, éhesen fogtam meg és engedtem számba, de nem sokáig nyalogathattam, mert Patrik az ágyra döntött, ő a földre térdelt, és széttárva lábamat, szétnyílt szeméremajkaim közé nyalt.
– Úristen, milyen izgató vagy, addig szeretnélek nyalni, amíg nem ájulsz el, az élvezettől – zihálta.

Ujjait bevezette a hüvelyembe, és mozgatni kezdte, nyelve kisajkaim közé merült és táncolni kezdett az ott megbúvó réseken, meg-megnyalva a csiklómat is, olyan élvezetet okozva ezzel, hogy felrobbantam a csúcsra. Rázkódtam, sikongtam a gyönyörtől, s a légszomjtól alig hallhatóan kértem, hogy ne hagyja abba, amit csinál. Abbahagyta. Nem bírtam mozdulni, ernyedten simítottam végig a testem, éreztem, hogy filmréteget vont rá az izzadtság. Patrik nem hagyott egy percig sem pihennem, az ágyra térdelt, a fenekem alá nyúlt, s párnákat halmozott alám, majd belém hatolt. Nem volt gyengéd, fékezhetetlennek tetszett, ahogy mozogni kezdett bennem, mélyen, nagyon mélyen. Sarkaimat megtámasztottam csípőjén, s engedtem, hogy Ő mozogjon. Kezem elindult testemen, simogattam a melleimet, annál lejjebb a hasamat és elért az ujjam oda is, ahol összetapadtunk. Patrik szemébe néztem, Ő a melleimet nézte, ahogy le-fel lengedeznek az általa diktált heves tempótól. Ha lehet, még jobban felizgultam a tudattól, hogy ennyire fel van gerjedve. Felvettem ritmusát, aztán ellene mozogtam, testemet hullámokban kezdte elönteni a kéj, és mikor átbukott rajtam, ívbe hajlottam az élvezettől.

Patrik még erősebben, gyorsabban kezdett mozogni, szinte fájdalmat okozva, aztán ez a kezdeti érzés ismét örömbe csapott át, elélveztem, újra és újra, mindaddig, míg egyszer csak vége lett. Kissé megilletődve tértem vissza, és egy pillanatra el is szégyelletem magam, hogy a saját gyönyöröm olyannyira eltöltött, hogy nem vettem észre az Ő robbanását, csak azt, hogy rám hanyatlik, zihálva, fújtatva, verítéktől síkos testtel, és megcsókol szelíden.
– Egy élmény vagy, mikor ismétlünk? – mosolygott rám.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7 pont (25 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
angel234
2022. október 19. 04:00
#11
Kellemes élmény.
1
feherkalman1
2022. október 18. 20:48
#10
Kellemes délutáni elfoglaltság.
1
én55
2021. augusztus 5. 13:40
#9
Ezt én is kipróbálom.
1
Andreas6
2020. július 4. 07:45
#8
Én is szeretek masszírozni, bár nem vagyok profi, de eddig még mindig bejött. Most tanultam hozzá egy kicsit.
1
z
zoltan611230
2019. június 16. 14:53
#7
Jó kis masszás.
1
a
A57L
2018. szeptember 7. 04:08
#6
Jó reggeli élmény.
1
t
t.555
2017. december 2. 00:37
#5
10 pont!
1
p
papi
2013. december 9. 13:29
#4
Tetszik
1
bikmakk
2011. szeptember 20. 15:19
#3
Nem kelemes, hanem eszméletlenül jó!10! Lassan, finoman, érzékien halad előre....
1
muvészúr
2004. január 8. 09:25
#2
Kellemes!
1
T
Törté-Net
2004. január 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1