A+ A-

Forró punci éjszakája

Idén nyáron Spanyolországban töltöttük a nyarat a kollégáimmal (ügyviteli programokkal foglalkozó kft vagyunk). Jött a főnökünk a családjával, mi ketten programozók és három most végzett egyetemista informatikus lány, a rendszerszervezők. Fantasztikus jó időnk volt, az első napokban megnéztük a környék nevezetességeit, a múzeumokat, épületeket, bazárokat, utána csak a tengerparti ejtőzéssel töltöttük az időt késő estig. A lányok egy évfolyamra jártak, jó barátnők voltak, egész nap együtt viháncoltak. Két nap elteltével felosztottuk a terepet a haverommal, en a magasabb feketét, Ágit választottam, cimborám a szőkét, a harmadik lélek olyan kis ragyas tojásnak tünt, nem is koncentráltunk rá. Jó kis strandröplapda meccseket játszottunk mindenféle párosításban. Este a szürkületben kicsit simulgattunk, játszottuk a romantikust, de nem sokat értünk el. Miután hazament a társaság az apartmanokba, kicsit letörve elváltunk.
Fürdés után egy sortban kiültem az egyik fa alá, sörözgettem, néztem a várost, élveztem az éjszakai levegőt. Egyszer csak hallom, hogy a harmadik lány, Zsuzsa jön a sötétben. Azt mondta nem tud elaludni, sétál egy kicsit. Beszélgettünk majd, hamar személyes dolgokra terelődött a téma, ki hogy éli az életét, mennyire boldog. Egy jó hosszú pólóban volt, a hegyes nagy cicijei majd kibökték. Megpróbáltam elképzelni milyen lehet meztelenül, ahogy lovagol rajtam, elkezdtem beindulni a lányra. Közelebb húzódtam hozzá, apránként elkezdtem birtokba venni. Elősször játszani kezdtem a hajával, majd a vállára tettem a kezét, és egy meghittnek tűnő pillanatban megcsókoltam. Meglepődött, de nem ijedt meg. Kis gondolkodás után viszonozta a csókot, megsimogatta a mellkasom, hozzám bújt, és elmondta milyen jól érzi most magát. Ismét a mellei kerültek elém, tennem kell valamit, gondoltam. Csókolózás közben elkezdtem egyre jobban simogatni, elkezdtem felhúzni a pólót a combján, benyultam a lábai közé. Hmm... Nem volt bugyi a kis hamison. Kicsit borzolgattam a szőrzetét, húzogattam közte az újjaimat, majd a közepső újjam becsúsztattam a a nagyajkai közé. Jól belemelegedtünk, nedvesedett rendesen, és csukott szemmel nyögdécselt. Mondta, elmetek a barátnői diszkóba, csak reggel jönnek, menjek be hozza.
Beléptünk a szobába, és rögtön kibújt a pólójából. Szép kis kerek formái voltak, és nagy, nagyon nagy mellei, óriási sötét bimbókkal. Hanyatt feküdt az ágyon, felhúzta a lábait és szopogatni kezdte a mutató újját. Csókolgatni kezdtem a melleit, hatalmasokat köröztem a nyelvemmel az egyik mellbimbóját, miközben a másikat teli tenyérrel markolásztam. A nyelvem hatuljával végignyaltam középen a szegcsontját, lesiklottam a hasára, bele a köldökébe, és mindjárt a cicusánál voltam. Megcsókoltam az egyre jobban előbukkanó csiklóját, aztán jópárszor fel - le siklottam az ajkacskain. Szaporán faltam a fínom kis nedveit. Jól benyaltam egyszer - kétszer a hüvelyébe, majd ismét a csiklónál kötöttem ki. Szopogattam, csókolgattam, játszogattam vele. Közben Zsuzsa egyre jobban sohajtozott, tekergette a testét, símogatta a tarkómat. Eszméletlen jó kis punci volt, nem hagytam abba, rákulcsolta a nyakamra a combját, és egész testében remegve elélvezett a kislányka.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2015. 07. 12. vasárnap 09:39
gyenge kezdés tűrhető befejezés
#3 Rinaldo 2012. 06. 25. hétfő 14:16
Nagyon jó kis történet,rósz kezdet,után jó baszás.
#2 max 2003. 01. 11. szombat 16:07
gyenge 2
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?