A+ A-

Fodrászat

Takarítónőként dolgoztam az egyik jól menő fodrászüzletben, melynek vezetője Vera az észbontóan csinos nő. Azt mondták a többiek, hogy "meleg" a főnöknő, aminek igen megörültem, mert én is hasonló típus vagyok. Igyekeztem mindig Vera látószögébe kerülni, s ha rámnézett megriszáltam az én kis gömbölyded fenekem. Ilyenkor hosszan figyelt, s többször végignyalta ajkait. Ha pedig manöken lépteivel elhaladt mellettem, olyan mélyre hajolva söpörtem a hajat, hogy a combján végignézve beláttam a lába közé. Ilyenkor ő is megbillentette a popóját.
Addig ment ez a játék, míg egy hónap múlva egyszer ketten maradtunk záráskor. Kulcsra zártam az ajtót, s elhúztam a függönyöket. Gyorsan levetettem a bugyit, s figyeltem mikor jön ki az irodából. Amikor kilépett neki háttal, előre dőlve szedegettem a szöszöket. Oldalt pillogva vártam a hatást, ami végre bekövetkezett. Csillogó szemekkel jön mögém, s végigsimított a hátsómon. Puha kezének érintésétől megremegtem. Középső ujját elhúzta a vágányomon, pillanatra megbirizgálta a fenekem lyukát, majd rácsúsztatta a puncimra.
- Bettikém, milyen aranyos a puncid, ez az igazított fazon igen jól áll neki. Ugye te is akarod a játékot?
- Persze Verácskám, mit gondolsz, miért csúcsosítok neked?
Maradtam az előbbi pózomban, s miközben az ajkakat simogatta a fenekemre hajolt, s finoman csókolgatta. Majd térdre ereszkedett, és pajkos nyelvével a dombok völgyébe vándorolt. Amikor megéreztem a hátsómon a nyelv csücskét megremegtek a lábaim. Olyan átéléssel csinálta, hogy menten szétnyílt a rózsaszirom. Ahogy beléhatolt, az ujját is feldugta a puncimba. Felsikoltottam a vibráló gyönyörtől. A fodrászszékbe kapaszkodva élveztem a két nyílás egyidejű ingerlését. Nyalt és dugott, míg én vonaglottam. Még most is rejtély, hogy tudtam lábon maradni.
Mikor abbahagyta oda húzott egy széket, s ráültetett. Szétnyitotta a reszkető lábaimat, közéjük fúrta a fejét, s csodálatos nyelvével a felizgult pinámon kezdett játszani. Így még egy nő sem szedte ízekre a cuncusom, pedig volt dolgom egy párral. A vállaira raktam a lábaim, s hagytam, hogy minél mélyebbre jöjjön belém. Szép szőke haját birizgáltam, fülcimpáját morzsolgattam. Ő meg csócsálta, rágcsálta, nyalogatta, szopogatta élvező ajkaimat, csiklómat. Én ezt oltárian élveztem. Mikor előjött, maszatos pofikával kérdezte:
- Ugye te is nekem?
- Drága Verocska felzabállak!
Jött a helycsere, s csak bámultam gyönyörű punciját. Teljesen szőrtelen berendezése káprázatos volt. A szétbomló ajkak közül hívogatóan vöröslött a barlang bejárata. A nedvességtől csillogott a fényben, s az izgalom leve csöpögött már belőle.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 01. 7. csütörtök 22:27
A többi eszköszt is leírhattadvolna.

8 Pont!
#9 zsuzsika 2015. 01. 12. hétfő 10:57
Ez nagyon gyengére sikerült.
#8 listike 2014. 11. 15. szombat 06:08
Jó.
#7 A57L 2014. 04. 17. csütörtök 06:16
Azért nem olyan rossz.
#6 szabobianka 2012. 10. 6. szombat 22:13
Rövid...
#5 MarleneAngel 2006. 06. 27. kedd 21:07
RÖVID!!!El sem olvastam,mert rettentő rövid...ennyi idő alatt,nem tud elélnezni az,aki akar...
#4 Machine 2003. 04. 9. szerda 12:52
NAGYON blőd sztori
#3 martin 2002. 11. 16. szombat 08:28
mikor jön a folyt.?
#2 Saci 2002. 09. 27. péntek 10:56
Egész oké a dolog...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?