A+ A-

Éjszakai ébresztés

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Siettem haza. Előzőleg fél 9-kor érkeztél. Most sem beszéltünk meg semmit, de reménykedtem, hátha mégis úgy lesz, mint múlt héten. 9-re értem haza. Bosszankodtam, lehet, hogy már jártál nálam, és mivel nem találtál itthon, elmarad a találkozásunk. Fél 11-kor helyetted egy "joéjt" sms érkezett. Magányosan bújtam be az ágyamba.
Éjjel 1-kor a csengő berregésére ébredtem. Összeszűkült szemekkel, fáradtan érkeztél. Mosolyogva nyitottam ajtót. Hitetlenkedve kérdezted:
- Te tényleg nem haragszol, hogy felébresztettelek?
Gyors zuhany után mellém roskadtál az ágyba és álmos hangon érdeklődtél:
- Fel tudsz ébreszteni reggel 6-kor?
- Természetesen! - mondtam
- Akkor aludjunk. Jó éjt.
Testünk szorosan egymáshoz tapadt, végtagjaink összegabalyodtak. Pillanatok alatt érezhetővé vált férfiasságod növekedése. Az álom tovaröppent szemedből. Hanyatt fordultál és magadra fektettél. Simogattam az arcodat, nyakadat, válladat, mellkasodat. Nyalogattam a mellbimbódat. Szájüregembe szívtam és kiengedtem. Azonnal nedves lettem a játéktól. Nem teketóriáztál. Kardodat a tokjába helyezted. Felültem és csípőmet mozgatattam jobbra-balra-körkörösen. Melleimet markolásztad, gyömöszölted. Felemelkedtél, szádba vetted a meredező bimbót. Óvatosan megharaptad. Lenyúltam a zacsidhoz és a golyóidat morzsolgattam. Mellemet kiengedted fogaid fogságából. Ölem mozgása ütemes lovaglásra váltott. Ujjaid rátaláltak duzzadt csiklómra. Már nem tudtam rád figyelni. Éreztem, hogy közel a csúcs. Hangos sikolyom jelezte az orgazmus pillanatát. Te egy szusszanásnyi pihenőt sem engedélyeztél. Hátamra fektettél, lábaimat a lábaiddal szorítottad le. Két karomat a fejem fölé emelted és nem engedted elmozdítani, olyan erővel követeltél, mintha erőszakkal kéne, hogy magadévá tegyél. Határozott, magabiztos mozdulataidnak köszönhetően folyamatosan élveztem. Szorításod lassacskán enyhült. Lábaim közé térdeltél, sarkadra ültél, két kezeddel megemelted a fenekemet, lábaimat a nyakadba vetted és ismét elmerültél bennem. Az éppen csillapodni készülő ölem repesve várta a folytatást. Farkadat csak félig engedted belém.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.7 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2013. 08. 6. kedd 05:51
Nem rossz
#2 jani 2003. 11. 16. vasárnap 09:47
És ez a napi lapon mitól gruppen ?
#1 Törté-Net 2003. 11. 16. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?