A+ A-

Stopp! Hopp!

Nagyon sokáig nem osztottam meg ezt a történetet senkivel, mert egy ideig lelkiismeret furdalásom volt az események miatt. A közeli tóhoz mentünk pár ismerőssel, vegyesen fiúk-lányok az egyik hétvégén. Meleg nyári nap volt, akkor még fiatalok voltunk, és önfeledten kóstolgattuk az élet ízét. A szokásos forgatókönyv szerint zajlott minden, ledobáltuk hátizsákunkat, és azt a pár nyári göncöt ami takarta fürdőruhánkat. Egyenesen a tó felé vettük az irányt, és élveztük a hűs víz érintését. Már régebben feltűnt nekem az egyik lány, aki nem volt ugyan egy szépségkirálynő, de folyton ragyogó mosolya derűssé varázsolta arcát. Labdázás közben néha kivillantak a vízből kerek mellei, és a nedves bikini felső áttetsző anyagán sötét mellbimbói szabályosan kirajzolódtak. Le sem tudtam róla venni a szemem, mikor a labdázást megunva a vízen úszkáló matracra próbált felfeküdni. Próbálkozását látva gyors karcsapásokkal oda úsztam és lágyan felsegíttettem a keményre fújt matracra. Meg is lepődtem magamon, hiszen sohasem mertem a közelébe férkőzni. Hálás pillantása közben egy csendes köszit suttogott felém. A matrac szélére kapaszkodva közvetlen közelről vehettem szemügyre minden egyes porcikáját. Hosszú formás combjai azonban minden kétséget kizáróan elindítottak bennem valami furcsa, de koránt sem kellemetlen érzést, főleg az az apró pici hajlat tetszett, ami a feneke és combja közt húzódott. Sima hátán legördültek a vízcseppek miközben sütette magát tavon. A látványtól a hideg víz ellenére felizgultam, és azt kívántam bárcsak kettesben lennénk. Talán ezt ő is megérezte és a nádas felé terelte a matracot kisebb karcsapásokkal. Én bátortalan lábtempókkal segítettem a haladásban, majd a sekély vízbe érve egy akrobata mozdulattal feltornásztam magam a lány mellé. Mikor visszaszereztük egyensúlyunkat, a többiek zaja már alig szűrődött át a nádas jótékony takarása miatt.
A víz kellemesen ringatott minket, és egymáshoz simultunk. nedves bőrünk szinte tapadt egymáshoz, de ez egy cseppet sem zavart bennünket, először bátortalanul, majd egyre hevesebben csókolózni kezdtünk. Vadul faltuk egymás ajkát, nyelvünkkel végigpásztáztuk egymás száját. Közben a kezem is egyre lejjebb tévedt, és a bikinin keresztül masszírozni kezdtem vénuszdombját. Elégedett sóhajtás nyugtázta tevékenységemet, és közben szájával a fülcimpáimat kezdte ingerelni. Nem tudtam türtőztetni magam, leoldoztam nyakából a bikini pántját és kerek melleit kezdtem körbejárni ajkaimmal. Arcom befúrtam mellei közé majd lassan közelítettem nyelvemmel felváltva az egyik, majd másik ágaskodó bimbóhoz. Megadóan hanyatt vetette magát így lábai közé fekhettem. Miközben mellbimbóit nyalogattam éreztem, hogy már alig fér a szerszámom a szűk fürdőnadrágomba. A szél kellemesen hűsített bennünket, de a farkam a tüzes puncijához simulva egyre jobban ágaskodott. Éreztem, hogy nem kell elkapkodni semmit, bőven van időnk kényeztetni egymást. Hibás gondolat volt. Éppen erősen megmarkolta fenekem, és egy forró csókot adott vállamra mikor a nádasból vadul üvöltve előtört a lány bátyja, és elkezdte az "Anyád rám bízott mit képzelsz magadról" szöveget. Én felpattantam, de felhevült testem a vízbe érve egy pillanatra nem engedelmeskedett akaratomnak, ez épp elég volt ahhoz, hogy egy bal egyenesnél kevesebbel ne ússzam meg. Rita félmeztelenül közénk vetette magát, mire a bátyja kirángatta a nádasból. Hihetetlen szomorúság vett rajtam erőt, és félszegen kikullogtam a partra, átvettem a váltás ruhát, és kérdőn néztem a többiekre. "Elmentek" - mondták. "Nem is baj, mekkora állat" -tette hozzá valaki Rita bátyjára célozva.
Valahogy nem tudtam én sem maradni, azt hittem már több babér nem terem számomra a mai napon. Szerencsére, vagy szerencsétlenségemre ismét tévedtem. Stoppolni próbáltam a haza felé vezető úton, de nem volt nagy sikerem. Magamba roskadva sétáltam tovább az út mellett, mikor egy autó lassított mellettem. Meglepetésemre a meggypiros nyitott autóból egy kedves női hang azt kérdezte: "Elvihetlek?" Naná, gondoltam magamban és bedobtam hátizsákomat a hátsó ülésre és beültem az autóba. Csak miután beültem akkor vettem szemügyre a sofőrt. Érett középkorú nő volt, hibátlan sminkkel, egyszerű de az autó színéhez jól passzoló sötétbordó ruhában. Végigmértem tekintetemmel és lassan tudatosult bennem, hogy irdatlanul nőies. Tekintetem végigkalandozott finom ívelésű nyakán, egy pillanatra megtorpant nem túl mély, de sokat sejtető dekoltázsán. Karcsú derekát és formás combját követve lenéztem a pedálokhoz. Ez megadta a kegyelem döfést, mert a miniszoknyából egy pár tökéletes láb villant ki , veszettül csinos magassarkú cipőt viselve. Éreztem, hogy ismét elindul bennem a melegség, és már nem tudtam kontrollálni, faltam tekintetemmel. A nő is észrevette ezt, és legnagyobb meglepetésemre jobb kezével elengedte a volánt, és átette kezét az üléstámlámra, majd lassan cirógatni kezdte a fülem tövét. Ekkor a döbbenettől mozdulni sem voltam képes, csak néztem, ahogy lobogtatja haját a menetszél.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 31. vasárnap 12:33
10 Pont!
#5 zsuzsika 2014. 11. 24. hétfő 07:23
Jó.
#4 feherfabia 2014. 11. 20. csütörtök 06:12
8P
#3 A57L 2014. 10. 5. vasárnap 12:01
Egész jó lett.
#2 listike 2014. 03. 9. vasárnap 14:06
Nincs másik történet.
#1 Törté-Net 2003. 11. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?