A+ A-

Megalázva

Sok év házasság után már nem igazán volt mindig kedvem a férjemmel szeretkezni. Saját bevallása szerint sosem csalt meg, amit azért tudtam neki elhinni, mert szinte minden este akarta a dolgot. De nekem nem volt kedvem a munka után, és a gyerekek fárasztása után még esténként is teljesíteni, így oda jutottunk, hogy viszonylag sokszor veszekedtünk a szex, vagy annak hiánya miatt. Egyik ilyen alkalommal egy tervet adott elő, miszerint két hetente egyszer a rendelkezésére állok, 24 órán keresztül. Minden kívánságát teljesítem, ha egész nap kefélni akar, akkor egész nap kefélünk, de a hónap többi napján békén hagy. Aztán ebből is vitatkozás lett, és végül megállapodás nélkül aludtunk el. Másnap este én kezdeményeztem a dolgot:
-Gondolkodtam azon, amit tegnap este felvetettél. Egy dolog ki van zárva, amit úgy is tudsz, akkor rendben. - Tudta, hogy a popsiszexet nem szeretem, és nem is sokszor szoktuk csinálni.
-Miért nem lehet? Arról beszéltem, hogy mindenben a rendelkezésemre állsz. Ha egész nap s seggedet akarom kefélni, akkor egész nap azt fogom! - csattant fel mérgesen.
-Egy feltételem van: Havonta egyszer vagyok a tiéd, és a hónap többi napján semmi kezdeményezés a részedről! Persze ha nekem is kedvem van hozzá, akkor azért összebújhatunk.
-Rendben, havi 24 óra, és mindent megteszel abban a 24 órában!
-Akkor megbeszéltük! - mondtam, és azt hittem, jó üzletet kötöttem. Attól már előre féltem, hogy popsimat egyfolytában dugni fogja, de havonta egyszer kibírom.
Teltek a hónapok, és minden hónapban a megbeszélt módon megtettem neki mindent egy napig. Sajnos a popsimat sem kímélte, és túlzás lenne azt állítani, hogy élveztem, de egyre elviselhetőbbé vált a dolog. Júliusban úgy alakult, hogy a gyerekek nem voltak otthon, és ezt azonnal ki is használta.
-Szeretném szombaton reggel 8-tól megkapni az aktuális napomat - mondta. Könnyen beleegyeztem, mert ekkor nem gondoltam semmi rosszra, hiszen minden hónapban könnyen átvészeltem a dolgot. Reggel nyolckor megjelentem a szobában az ágy mellett. Kissé pajkosan kérdeztem meg tőle:
-Miben állhatok a rendelkezésedre?
-Estére nem lesz ilyen jó kedved, abban biztos leszek. Kezdésnek a szádat akarom!
Lehúztam róla a takarót és az alsónadrágot, majd hozzáláttam a farka puszilgatásához. Nagyon gyorsan megkeményedett, és finomam a számba vettem. Nagyon gyengéden elkezdtem ki-be járatni a számban, és éreztem, hogy ez nagyon tetszik neki. Nem is bírta sokáig, belemarkolt a hajamba, és nem engedte el a fejemet, amikor elélvezett.
Reggeli után megkérdeztem:
-Mi lesz a mai program?
-Elmegyünk sétálni a városba. Csak ezt az egyberészes ruhát veheted fel, semmi fehérnemű.
-De ebből kilátszik a fél fenekem, meg ha picit lehajolok, akkor a melleim is . Te nem vagy normális!
-Azt szeretném, ha mindenki láthatná, hogy milyen a teste a feleségemnek.
Elindultunk hát, és kissé feszélyezve éreztem magam, mert nem szeretem a kihívó öltözködést. Nem mintha olyan rosszul néznék ki, de nekem nem volt a stílusom sosem. Kb fél órát sétálgattunk a városban, és elég sok férfi megnézett. Eleinte nagyon kellemetlen volt, de aztán megpróbáltam vele nem törődi. Aztán jött az első megalázó dolog. Bementünk egy szexboltba, ami önmagában még nem is probléma. Kért az eladótól vibrátorokat, és kiválasztott négyet.
-Válassz egyet közülük, amelyik tetszik!
Mindezt olyan természetességgel mondta, hogy azon lepődtem meg. Nézegettem a négy műfarkat. A hosszuk elég különböző volt, a legkisebb 20cm, a legnagyobb egy 28 centis volt. Mindegyik sima volt, elemmel működtek, és rezgő funkciójuk volt. Végül saját magamon is meglepődtem, hogy egy 24 centis farkat választottam ki, ami a hosszához képest vékonyabb volt. A férjem farka kb 15 centi lehetett, így ez a méret még tetszett is először.
-Ezt kérem - mondtam, és ekkor megkérte az eladót, hogy tegyen bele elemet, és mutassa meg a működését. Az eladó beletette az elemeket, és bekapcsolta, mire az rezegni kezdett.
-Két fokozata van. Ez az egyes, amikor rezeg, és a kettes fokozatban a vége egy kicsit tekeredik is, így.
-Melyik tetszik jobban a kettő közül? - fordult felém. Még mindig kissé szemérmes voltam, így csak halkan mertem kinyögni, hogy a második fokozat nagyon erotikusan néz ki.
-Mondhatod hangosan is, mert az úr nem szemérmes - mondta nekem, majd az eladóhoz fordult: - ebből kérünk egyet, és tegye bele az elemeket, majd helyezze üzembe. A hölgy szívesen kipróbálná.
Ekkor leesett az állam. Még hogy kipróbálnám? Egy idegen pasival? De mire felháborodásomból feleszméltem, férjem már a kezemnél fogva bevitt az eladó után a raktárba, és leültetett egy székbe.
-Tedd szét a lábad, hogy a helyére kerüljön a műfasz!
Még mindig nem teljesen értettem, hogy mi történik velem, amikor az eladó már ott térdelt előttem, és éreztem, hogy bedugja a puncimba a műfaszt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2016. 06. 8. szerda 20:09
Folytatás ?
#8 vakon53 2016. 04. 29. péntek 15:46
Holvan ennekis a folytatása!
#7 listike 2014. 04. 30. szerda 07:47
Jó volt. És az ígért folytatás?
#6 A57L 2013. 12. 21. szombat 06:29
Elég jó.
#5 Józsi 2009. 10. 26. hétfő 08:42
elég gagyi
#4 Chris 2003. 10. 9. csütörtök 14:22
Egész jó. Az utcán sétálgatás és a srác behívása tuti.
#3 Süni 2003. 10. 8. szerda 06:33
Nem olyan rossz. A történetben van még lehetőség ki kell használni.
#2 xy 27 2003. 10. 7. kedd 20:32
fogjuk rá, hogy jól indult, de a vége elég pocsék !
5 pont
#1 Törté-Net 2003. 10. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?