Édes hármas

Szavazás átlaga: 6.71 pont (112 szavazat)
Megjelenés: 2003. október 3.
Hossz: 7 370 karakter
Elolvasva: 24 455 alkalommal
Eredeti: Index-Erotikus fantáziáink
Már jó ideje csak figyeltük a csajokat a buliban. Fáradtak voltunk és csak inni jöttünk le. Nekem akkor már évek nem volt állandó partnerem, csak alkalmiak.

Ekkor megérkezett Barbi – a barátom barátnője – másik két lánnyal, Zsuzsival és Nórival. Zsuzsi alacsony volt vékony, tökéletes testű, hosszú barna hajú. Nóri magasabb, kis mellű, és rövid szőke hajú. A két lányon látszott hogy jó barátnők. Kicsit dumáltunk, aztán Zsuzsit elhívtam táncolni. Éppen lassú tánc jött, és összesimulva táncoltunk, mikor Zsuzsi megjegyezte:
– Hogy lehet hogy évek óta nincs barátnőd?
– Honnan tudod?
– Ildi mondta
– Hát nem szerettem bele senkibe
– De azért voltak kalandjaid?
– Persze!
– És engem is kalandnak gondolsz?
– Nem. Veled egyenlőre csak táncolok.
Kicsit meglepett ez az utolsó kérdés, de szeretem az ilyen rámenős lányokat. Azért nem gondoltam semmi különösre csak az "egyenlőre" szót megnyomtam, játszunk kicsit!

A következő szám alatt finoman a fenekére ejtettem a kezemet. Nagyon formás kemény feneke volt. Finoman simogattam, és miközben néha hátradőlt, erotikusan táncolt csak úgy véletlenül belecsókoltam a nyakába. Éreztem ahogy megremeg. Ekkor felnéztem és megláttam Nórit, amint minket néz és mosolyog. Ettől kicsit zavarba jöttem. Ezt Zsuzsi is észrevette és megkérdezte:

– Nem akarsz egy kicsit Nórival is táncolni? Annyira egyedül van...
– Miért küldesz el? Untatlak?
– Nem csak szívemen viselem a barátnőm sorsát. Nálunk minden közös...
– Tehát most már én is minden vagyok – mondtam, és elmosolyodtam. Kezdtem érteni mire megy ki a játék. – Ugye ti nem vagytok leszbikusok?
– Nem de néha azért megfordult a fejünkben hogy ki lehetne próbálni.
– Például most?
– Hülye kérdések helyett inkább menj táncolni vele!
– Hát legyen – és elmentem Nóriért.

Éppen egy latin tánc jött, de mintha erről Ő tudomást sem vett volna. Hozzámdörgölözve táncolt annyira erotikusan, hogy a farkam a sötétben is tökéletesen látható volt a farmeron keresztül – hát még mennyire érezhető!!. Egy erős "fenékhozzámdörzsölés" után Nóri megkérdezte:

– Csak nem máshol jár az eszed?
– Az nem az eszem. De nagyon máshol jár!
– Csak azt nem tudom, hogy nálam történt ez a kis malőr, vagy Zsuzsinál?
– Ez tökéletesen, előre megfontolt összjáték volt.

Mindketten nevettünk, és mintha ez természetes lett volna, megfogtuk egymás kezét és elindultunk kifelé. Zsuzsi természetesen csatlakozott hozzánk. Én sem értettem mitől ez a szavak nélküli kommunikáció – bár utalások történtek, de mindhárman tudtuk, hogy ami most következik, az életünk egy meghatározó éjszakája lesz.

Kint a taxiban hátul ültünk, én középen. A taxis kicsit furcsán nézett amikor az egyiklány után a másikkal is érzékien csókolóztam, de inkább nem is nézett hátra.

– Ti gyakran csináljátok ezt?
– Mit? – kérdezte ártatlanul Zsuzsi miközben Nóri masszírozta a jelen pillantban legnagyobb testrészemet
– Hát a felszedünk egy srácot ketten játékot?
– Nem, ez az első eset. Kicsit kellett is innunk hogy legyen bátorságunk – Ezt Nóri mondta és természetesen közben Zsuzsi masszírozott.
– Ildi mesélt pár dolgot rólad, és gondoltuk kipróbáljuk ezt is, veled! – mondta Zsuzsi, és Nórin volt a masszírozás sora.
– A többit megbeszéljük reggel, jó? – mondtam, mivel megérkeztünk.

Fent a lakásban aztán elmentem kinyitni egy üveg
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
. Mire visszaértem a két lány már csak egy szál bugyiban nyalogatta egymást. Csendben leültem, elkezdtem kortyolni a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őm
alf
et
, és rágyújtottam egy szivarra. A két lány észrevett, de a műsort nem hagyták abba. Lassan lekerült Nóriról a bugyi, felém fordult hogy láthassam szőrtelen punciját, és Zsuzsi fejét az ölébe nyomta. Gyönyörű látvány volt ahogy a puha női nyelv ami öt perce még az én nyelvemet kergette, most teljesen eltűnik egy nedves rózsaszín punciban, ahol pár perc múlva a farkam fog eltűnni. Zsuzsi kb. 5 percig nyalogatta Nórit, amikor már látszott Nórin az erős hevület. Rám nézett és intett a szemével. Odamentem, melléültem, és ő félrehajtott fejjel elkezdett szopni. Ezt meglátta Zsuzsi és abbahagyta a nyalást:

– nem ér, eddig is én dolgoztam és most az élvezet is a tied?
– nyugi, mindjárt te jössz! – mondtam nevetve.

A két lány egyszerre szopta, nyalta, szívta a farkamat. Mikor úgy gondoltam hogy lassan elég, akkor hanyatt feküdtem, a két lány rám ült egymással szembe, Nóri bevezette a farkamat jól előkészített puncijába, Zsuzsi punciját meg én kezdtem előkészíteni.

Nem elég hogy a punci szép volt, szőrtelen és rózsaszín, még az íze is valami földöntúli érzést váltott ki belőlem. Annyira lefoglalt az élvezet, hogy közben nem vettem észre hogy a másik lány leszállt a farkamról.

– Elég volt?
– Váltanék lassan...

Helycsere következett és az egyik ámulatból a másikba esve (ez az íz is elég kellemes volt) folytattam a nyalást. Azt hiszem a farkam és a nyelvem együtt jó munkát végzett, mert csak azt éreztem hogy a combjai ráfeszülnek a fejemre, megremeg, és szépen ledől oldalra mellém az ágyra. Zsuzsi abbahagyta a mozgást a farkamon, és érdeklődve figyelte elalélt barátnőjét.

– Lehet kicsit csak az enyém ez a nagy mackó? – kérdezte tőle
– Hát még egy pár perc amíg magamhoz térek. Vidd.. – és mosolygott

Zsuzsi hanyatt feküdt és hagyta – most először az este folyamán – hogy én irányítsak.
Szépen felhúzta a térdeit, és hagyta hogy lássam a gyönyörű, mostanra eléggé kitágult lukat. Lassan bevezettem a farkam és megálltam. Nála sem múltak el nyom nélkül az utolsó percek, mert elkezdett mozogni. Ez elég jól hatott rám, szinte erőlködnöm kellett hogy ne menjek el. Úgyhogy elkezdtem mozogni és irtózatosan tempóban keféltem. Jött az első orgazmus, de alighogy lecsendesedett már mozgatta is a lábát a fenekemen mutatva a ritmust a következő orgazmushoz. A második élvezése még erőteljesebb volt hangosan nyöszörgött, rázkódott, és a végén mozdulatlanul feküdt csukott szemmel. De mosolygott. Erotikusan. Hirtelen Nóri hangját hallottam meg – szinte elfelejtettem hogy ott van, könyörgően mondta: nekem is jár még egy!

Gyorsan helyet cseréltek – már amennyire ez Zsuzsi elgyengült állapotában gyorsan meg, és Nóri bevezette magának a farkamat.

Őt is elkezdtem gyors iramban dugni. Mikor hirtelen jött az első hangos sóhaj, és kérdően néztem rá, csak annyit felelt: – Játszottam kicsit magammal amíg ti végeztetek.
Miközben dolgoztam éreztem hogy Zsuzsi jön oda hozzánk, és elkezd felváltva csókolózni velünk. Elég szokatlan érzés volt ez is, hogy valakivel dugok, de más mellét simogatom, és mással csókolózom.
Nórinak is hamar jött a második orgazmusa és az is igen hangosra sikerült. Ezt már én sem nagyon bírtam, és kihúztam a farkam, egyenesen Zsuzsi szájába. Ő nagy élvezettel kezdett el szopni, és mikor érezte hogy nálam is itt a vég, kivette a szájából és lágyan a kezével Nóri szájába fejte az egészet majd lehajolt és Nórit megcsókolva elvette ami jár neki.

Öt percig tarthatott a két lány csókcsatája, közben én jó házigazdához illően hoztam
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
és cigit. Leültünk egymásmellé és simogatások közepette kortyolgattuk a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
, ittuk a cigit és néztük egymást. Egyszer csak Zsuzsi megszólalt és azt mondta Nórinak:

– Szerintem tartsuk meg
– Várjuk meg mit nyújt nekünk ha elszívtuk a cigit – mondta Nóri és elkezdte lágyan izgatni a hüvelykujjával a makkom tövét... "
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.71 pont (112 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. június 25. 13:45
#23
Ez egy 5 pontos írás.
1
a
angel234
2020. november 16. 02:16
#22
Közepes hármas.
1
z
zoltan611230
2020. október 3. 03:22
#21
Jó édes lehetett.
1
l
laja.jl
2020. augusztus 29. 16:23
#20
1 hibálya azért akad.
Hol a 2. menet? És a többi...
1
cscsu50
2019. január 22. 05:27
#19
Izgalmas történet!
1
t
t.555
2017. november 26. 04:41
#17
Izgalmas történet!
1
i
ivol
2016. július 21. 11:15
#16
Nagyon tetszett. Izgalmas volt végig olvasni.
1
p
papi
2014. március 6. 08:41
#13
Tetszik
1
tutajos46
2013. december 23. 06:21
#12
Jól esne egy ilyen hármas.
1
tiborg
2007. szeptember 27. 04:20
#11
Szep ifjusag jojj vissza egy
szora!!Ez egy kassa sztori.
Lessz folytatas??!! Ez 10.
1
biharos
2007. június 21. 18:48
#10
Ez ügyes, bár egy kicsit bővebbre engedhetnéd...
1
M.R.
2007. május 26. 10:42
#9
Tizes! KIrály! Én is akarok egy ilyen hármast!!!
1
deadmind
2005. május 21. 04:51
#8
10pont - imadom a Norikat... :)
1
obit
2004. január 5. 14:43
#7
Akármit mondtok, szerintem k***va jó.
Megér 9 pontot.
1
Privato
2003. október 5. 00:20
#6
A Goldtól nagyon messze van, annál azért jobb :) Kicsit több a körítés ;) És a nők kielégülése a fontos, ami a Goldról ugye nem feltétlenül mondható el..:)
1
Balka
2003. október 4. 14:22
#5
Szerintem jó a történet de van egy apró hibája. Kicsit megszokott a történet. Elég sok ilyen, ehhez hasonló történet van fent a neten. Azért tetszett. Nagyon jó és részletes a sztori.
1