A+ A-

Réka, kicsi Réka

Azon a nyáron ismerkedtem meg Rékával, amikor a huszonnyolcadik évemet töltöttem be, éppen velem egykorú gyerekkori barátnőm - és tényleg "csak" barátnőm - Ivett és az én születésnapunkon tartott partyn láttam őt először. Ő Ivett húga volt, a buliba nem is igazán vett részt, de ekkor különösebben nem is keltette fel az érdeklődésemet, szinte észre sem vettem, hiszen a medence partján fekvő vágykeltő lányok társaságában a tizennégy éves kislány nem hatott különösen izgalmasnak.
Már nyár vége volt, amikor bár semmilyen buli nem volt kilátásban, ismét Ivettéknél vendégeskedtem, és mivel Réka ekkor is a folyóparti házban töltötte a hétvégét, a nyugalmas napok alatt sokszor beszélgetésbe elegyedtünk. Szép lassan eszméltem rá fiatalos szépségére, annyira elütött a már telten nőies, szőke és mindig tökéletesen sminkelt nővérétől, egyre izgalmasabbnak tűnt, amikor el-elnéztem ahogy koromfekete göndör haja a gömbölyű vállaira hullik, izgató volt óvatos pillantásokat vetni szép kebleire, amelyek a nyárvégi hűvös estéken a medencéből kiemelkedő libabőrös testén izgatottan remegtek, láttam, hogy hosszú, napbarnított combjai nőies teltségük küszöbén, még fiatalos keménységükben és rugalmasságukban izegtek-mozogtak.
Egy este a lányok elmentek úszni és futni, én egyedül maradtam otthon, és az egész napos izgató gondolatok hatására magamban mosolyogva határoztam el, hogy magam könnyítek a zacskómban feszítő érzésen. Gyorsan lezuhanyoztam, és törülközés nélkül egy napozólepedőt leterítve ültem le a TV elé, ahol a lányok szüleinek korábban megtalált régi pornókazettáját toltam be a videómagnó ablakán. Örültem, hogy végre egyedül nézhetem meg, hiszen korábban csak egyetlen alkalommal láttam, akkor is csak néhány kockába beletekerve, Ivettel nézegettük, de félve attól, hogy a szülők észreveszik, gyorsan visszatettük a rejtekhelyre. Az, hogy a bennünk felzúduló vágyakat egymással csillapítsuk, fel sem merült, hiszen gyerekkorunktól vagyunk jó barátok, inkább testvérként, mint nőként és férfiként tekintünk egymásra.
Ahogy elkezdem nézni az első jelenetet, éreztem, hogy a mai önkielégítésem különösen élvezetes lesz, a képernyőn vonagló testek látványára hamar a farkam köré öleltem a markomat, és kezdetben csak apró mozdulatokkal ingereltem azt. Az első jelenet végén a férfi kihúzta a farkát a nőböl, aki azt érzékien simogatni és verni kezdte. Ekkor már alig bírtam tovább, és amikor a férfi a nő kezei között hatalmas löketekben spriccelni kezdett, egy határozott mozdulattal a bőrt visszahúzva teljesen szabaddá tettem a makkomat. A következő jelenetben két férfi élvezte egy nő kedveskedését, de ekkor már én sem bírtam magammal és az ismert mozdulatokkal húzogatni kezdem a farkamat. Amikor túl hevessé kezdtek válni az érzések, megálltam és az előváladéktól nedves makkomat két ujjal óvatosan simogatni kezdtem. Elnéztem, ahogy a filmbéli nő élevezi a két fasz nyújtotta kéjt, ahogy saját kezével igazítja be gusztusos pinájába az egyik kan hatalmas péniszét, és heves mozdulatokkal repíti azt a vég felé. Én is hevesen verni kezdtem a farkamat, de amikor éreztem a herémből feltörő kéjes érzéseket, hirtelen abbahagytam, és apró mozdulatokkal, éppen csak, hogy el ne élvezzek, a bőrt mozgattam a makkom alján. A filmet tovább nézve játszottam a faszommal, gondosan ügyelve arra, hogy az ejakulációmat a végsőkig halasszam, bal kezemmel a farkamat húzogatva, a jobbal a combjaim között lelógó herezacskómat markolászva. Éreztem azonban, hogy a képernyőn történtek és a kezeim kényeztetése olyan izgató hatással van rám, hogy az élvezetet sokáig már nem nyújthatom, és amikor a képernyőn két lány nyalakodását nézve simogatni kezdtem a makkomat, éreztem, hogy a kéj bekövetkezése elkerülhetetlen. Határozott kézmozdulatokkal húzogattam a farkamat, tenyerem és hüvelykujjam a makkkom peremét izgatta, majd a vég éreztével a húzásaimat lelassítottam és a képernyőről a szememet levéve a makk hegyére meredt szemmel vártam a gyönyörű érzést. Ahogy a markom kisebb reszketését követően a bőrt egy határozott mozdulattal hátrahúztam, a farkam kimerevedett, a heréimből az ismert kéjes-görcsös érzés nyilalt, nagyot nyögtem és heves rángatózással hosszú löketekben spriccelni kezdtem az ondót. Az éles kéjt nyöszörögve üdvözlölve kezemet apró mozdulatokkal mozgattam, és a bőrt a rángások ütemére vissza-vissza húztam, amelynek hatására a löketek a harmadik-negyedik alkalommal is a mellemig és a nyakamig spricceltek, az utolsó néhány löket már csak kifolyt a farkamból, de a kéjes érzések még sokáig belém hasítottak. Az ejakuláció végeztével a kifolyt ondótól lucskos markommal lassan simogattam a még mindeg remegő farkamat, amíg az puhán és nedvesen a hasamra nem hajtotta a fejét. Az utolsó kéjes és fáradt szusszanásokat követőn kikapcsolatam a videót és néhány papírzsebkendővel letörölgettem a mellemre és a hasamre fröccsent ondó nagy részét, majd a fürdőbe mentem és egy gyors zuhanyozással tettem teljesen rendben magam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (76 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 2. szombat 17:19
Nagyon de nagyon jooó írás!!!
#6 listike 2014. 04. 29. kedd 15:30
Jó volt, de mi volt később?
#5 A57L 2014. 01. 6. hétfő 03:54
Jó írás.
#4 Olivér 2003. 09. 24. szerda 18:40
hm egy orgazmustól elaludni nem semmi :) ennyire kimeriti a szeretkezés?
1 pont
#3 Karvel 2003. 09. 20. szombat 12:01
komoly kis történet , nekem tetszik !
nade zizi nyögésekből sosem elég!!!! :)
#2 zizi (f) 2003. 09. 19. péntek 19:45
HI! Nem rossz csak ez a sok bárgyú nyögés... e egyébként meg vagy dicsérve:)
#1 Törté-Net 2003. 09. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?