A+ A-

Férjem kolléganője

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Az utóbbi időben feltűnt nekem, hogy a férjem életében túl jelentős szerepet tölt be egyik fiatal pályakezdő kolleganője. Mi egyébként nagy társasággal járunk moziba, kirándulni, síelni mindenhova, a nő mindig jött velünk, és a párom minden alkalommal szinte csak neki csillogott. Képzelhető, hogy nem éreztem jól magam a helyzetben. Próbáltam vele négyszem közt beszélni erről, de csak hárított, hogy én rosszul látom. A nők azonban finom érzékeikkel megérzik az ilyesmit.

Nem akartam a hagyományos módon ripacskodni, de valahogy mégis megpróbáltam őt visszarángatni magam mellé. De hogy fogjak hozzá?

Egyik esti mozizás után még beültünk egy sörre mindannyian. Jól átbeszéltük a látott filmet, de előjött minden más is, politika, munkahelyi ügyek, stb. Aztán amikor elszivárogtak a többiek, már csak hárman maradtunk az asztalnál. Odafordultam ehhez a bizonyos kolleganőjéhöz, és előálltam a kérdéseimmel:

- Vajon volt - e már részed csoportos szexben? Ugyanis azt szeretném, ha egy alkalommal beállnál hozzánk harmadiknak. Gondolom a férjem is szeretné. Próbáljuk ki, milyen lehet.

A csaj halál zavarba jött, vörösödött mindenki (rajtam kívül) de úgy tűnt nekem, hogy végül mégis hajlik rá.

Az ügyhöz - elképzelésem szerint - kellett volna még egy férfi, de nem volt senki olyan, akit megkérhettem volna ilyesmire, mintegy szívességképpen. Az Indexben nézelődtem egy kicsit, van - e olyan topik, ahol találhatok olyan pasit, aki nem idegenkedik a hárman, vagy négyen az ágyban esetektől. Nem sokat kellett keresgélni, férfiak közt hamar talál az ember olyat, aki kapható egy kis különlegességre. Az ismeretlen ismerősnek egy e - mailban nyíltan elővezettem az ötletemet. Elsőre tetszett neki. Előtte találkozni akartam vele, mert azt akartam, hogy előbb lásson engem, mivel tudom magamról, hogy nem vagyok egy nagyon vonzó nő. Kissé telt, tokás, szemüveges, öregedő stb. Nem vetik utánam magukat a hapsik. De nem viselte volna el simán az önérzetem, ha az első, találkozásnál, tanuk előtt kideríti, hogy na aztán velem (velünk) semmiképpen nem akar ágyjelenetet.
Az óvatos előkészületre szükség is volt, mert tényleg ő valami klasszabbra számított, valami kis erotikus bombázóra. De mivel őt elsősorban a 4 - es felállás érdekelte, képes volt elvonatkoztatni tőlem, és mégis vállalta az estét.

Egész héten fokozott izgalomban voltunk mindannyian, már türelmetlenül vártuk a szombat estét, akkorra hoztuk össze a négyes randevút.

Leginkább a férjemet képesztette el az egész ötlet, sose nézte volna ki belőlem, hogy ilyet javasolok. Az a gondolat is ledöbbentette, hogy van valami hapsim, akit hozok szombatra.

Aztán a helyszínen ez a vadi új ismerősöm első látásra is egészen bezsongott a férjem kolleganőjétől, aki fiatalka és egyéb külső erényekkel is rendelkezik, habár elég picike a melle.
Amint észrevettem az ő érdeklődését is felkeltette az új fiú, aki szintén fiatal, elég magas volt. Ezzel szemben az én férjem az én korosztályomhoz tartozik, alkatilag is inkább a pocakos tömzsi kategória, nem egy afféle szívdöglesztő macso.
Aztán persze a párom radarja is befogta, hogy azok ketten máris egymásra kattantak.
Megpróbált ugyan részt venni a közös egymást levetkőztetősdiben, de éreznie kellett a mellőzöttséget.

Most egyszer ő is megtapasztalta milyen szívszorító érzés, ha nem kell az ember éppen annak, akinek legszívesebben adná magát.

Egyedül engem töltött el örömmel a helyzet alakulása.

Ahogyan a régóta begyakorolt módon gombolgattam az ingét, simogattam a hátát, nyalogattam a fülcimpáját, ha nehezen is, de csak beindult a rutin, és ő felém fordulva egyre inkább kezdett belemelegedni az előkészületekbe. Mindigis szívesen nyalogatta, szopogatta jókora melleimet. Most is azzal kezdte. Hogy aztán csukott pillái között micsoda ábrándok szálldostak - nos, hát nem kell megkérdezni tőle.

Ugyan egyszer - egyszer átpillantott a másik párosra is, de szemmel látható volt, hogy ez nem az a típusú csoportos dolog, hogy mindenki simogathat, és mindenki csókolgathat mindenkit, és aztán végül mindenki a másikkal is dugni fog.

Az a srác olyan vehemenciával fogott a dolgokhoz, hogy egészen egyértelmű volt, hogy ő ugyan ki nem engedi a kezei közül, amit már megfogott. A lány hátamögé kerülve - miközben simogatta a mellecskéit - végigcsókolgatta a tarkójától a hátát egészen addig, ahol már a feneke vágása kezdődik. Ott aztán megállva tartósabban nyalogatta azt a horpadást, ami már nem a háta, de még nem a feneke, de úgy tűnik nagyon érzékeny hely lehet, mert a lány lélegzetvétele máris kapkodóvá vált, olykor ki - kihagyott. A lélegzetvétele ritmusát befolyásolhatta, hogy a fiú elszakadva a pici mellektől, már a szeméremdombját cirógatta lelkesen. Nem kapkodott egyáltalán. Nem arra törekedett, hogy most tüstént gerincre vágja és megujjazza ezt a nőt - úgyis csak egyszeri alkalom lévén.
A félhomályos szobában nem is hallatszott más egyéb, mint a lány zihálása és az a bizonyos cuppogó, tocsogó hang, amiképpen a szeméremajkak tátogatnak valami után.

Ezeket a hangokat hallgatni kifejezetten izgató volt nekem is, sokkal izgatóbb, mint amikor csak a magunk szuszogása van a fülemben. Tapasztalva az ő ajzó hatásukat, magam is sokkal érzékenyebben reagáltam párom érintéseire is, holott hosszú házasságunk alatt már minden új trükköt kipróbáltunk. Így lehetett vele ő is, éreztem az ujjaimmal, hogy a makkja egészen feszes és forró, nem volt szükség semmiféle mechanikus ingerlésre, azon nyomban tüzelésre kész helyzetbe került.
Nem akartam addig az aktust magát, amíg ők - a másik pár - még nem tartanak ott.

Láthatóan nem siettek vele, pedig a fiúnak is olyan merevedése volt, azt lehetett hinni már nem húzza tovább.
Amikor már a teljes hát meg volt hódítva, hanyatt döntötte a lányt, és csókolgatta a nyakát, a füleit, a melleit, miközben a kezeivel a combja belső felét simogatta. Egyre türelmetlenebbé vált a lány, megmarkolta a srác csuklóját és a combjairól ráhúzta a tenyerét a puncijára. A csípőjét erőteljesen nekiszorította a tenyérnek, és dörzsölte hozzá magát. Teljesen széttárta lábait, de a srác még továbbra is kivárt. A tárt combok közül egészen kiemelkedett a csikló, síkos volt, lüktetett.

A férjemben nem volt akkora türelem, benne már annyira erős volt a késztetés, hogy teljes tömegével nyomult a combjaim közé. Mondjuk nem bántam egy csöppet sem, mert az izgalom olyan fokára hevültem, hogy úgy kaptam a dereka után, mint egy fuldokló a mentőöv után. Nem is kellett kormányozni, segíteni őt, hisz annyira merev volt, én meg annyira befogadó, síkos és tátogó, hogy amint a puncim közelébe került tüstént becsusszant a helyére. Erősen megragadtam a csípőjét és közelebb szorítottam magamhoz, lehetőséget sem hagyva, hogy enyhén visszahúzza belőlem. Hanem a maximális behatolást stabilan tartva, magam kezdtem egy olyan kigyózó mozgásba, amivel a puncim elejét, a feltárulkozó csiklómat hozzádörzsölhettem a hasa aljához. Minél erősebben dörzsöltem, annál inkább fokozódott a fülemben a zsibongás.
Semmit nem hallottam a másik pár felöl, már nem is érdekeltek , csak azzal törődtem, hogy nálam abba ne maradjon ez a nagyszerű érzés. Nem is tudtam másra figyelni, csak arra, hogy minél közelebb szorítsam ahhoz a lüktető forró kis bütyökhöz azt az embert, aki által pezsgett az egész testem, olyan feszülés volt bennem, olyan hevesen vert a szívem, hogy amikor egy remegéssorozat után elöntött a kéj, és visszaestem a testembe, olyan lassan hulltam alá, és olyan lassan tértek vissza az érzékeim, mint aki nem ezen a világban él. Talán azért volt annyival nagyobb a gyönyör, mert annyival nagyobb izgalom előzte meg, amekkora gerjedelemben a beszürkült házaséletünk utóbbi idejében nem volt részem.

Férjem teljesen elképedt rajta, boldog örömmel töltötte el, hogy ezt a szuper szeretkezést ő hozta össze nekem (no azért volt ott egyéb is, de mégiscsak ő volt a lényege). Mindenesetre büszke volt.

A kolleganője már nem érdekli úgy. A nő sem nyitott már a párom felé. Sokkal nyitottabb az új fiúja irányába, akiről azt hittem, hogy csak egy estés numera lesz. Most meg fél éjszakákon át élvezik egymás testét. Attól a sráctól sokat lehet tanulni. Amilyen szerelemmel cirógatja azt a lányt, amilyen szerelemmel fogadják azt a kezet, azt a nyelvet az biztosítja, hogy nem csak egy "odatartom, had csinálja" ügyről van szó.
Szavazz Te is!

Átlag: 5.75 pont (106 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 t.555 2017. 10. 2. hétfő 01:53
Nagyon kedves kis történet!
#12 vakon54 2017. 09. 23. szombat 06:28
A másik férfi énvagyok.
#11 papi2007 2015. 08. 17. hétfő 09:56
jó asszony
#10 feherkalman1 2014. 07. 30. szerda 12:40
Szerintem a szíve mélyén az asszonyka sem bánta volna ha össze jön a gruppen.
#9 Clown85 2014. 07. 24. csütörtök 10:41
smile
#8 listike 2014. 04. 15. kedd 07:22
Ügyes az asszonyka.
#7 A57L 2013. 11. 6. szerda 04:48
Nem rossz.
#6 tutajos46 2013. 08. 31. szombat 10:46
Megértő az asszonyka.
#5 tutajos46 2013. 08. 24. szombat 12:11
Ilyen csajokat szeretnék én is.
#4 papi 2013. 07. 12. péntek 09:50
Ez aztán egy megértő feleség
#3 pölös 2007. 11. 29. csütörtök 11:21
Ha te egy ennyire érzelemdús nő vagy, akkor miért nincsen gyereked?
Aki ennyire gyengéd és figyelmes, annak akár 4-5 vagy 6 gyereke is lehetne!
#2 Leon 2003. 06. 17. kedd 09:38
Emberi hangon irtad meg a történetet és ez nagyon tetszett. Csak igy tovább.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?