A+ A-

Kat néni

Fordítás
Eredeti történet
Tizennyolc éves voltam amikor a szüleim szétváltak. A legtöbb családban ez egy hosszú zaklatott időszak kezdete sok veszekedéssel és gyűlölködéssel, de nálunk a dolog hál istennek nem járt különösebb hercehurcával, mivel az ősök nem voltak összeházasodva és zavaros tulajdonviszonyok sem akadályozták a kulturált párbeszédet.
Miután megtörtént az ilyenkor szokásos osztozkodás, anyámmal Atlantába költöztünk, ami megfelelő helynek látszott az újrakezdéshez, továbbá mellette szólt az is, hogy ott élt a teljes nőági rokonságom, ami nem kevesebb, mint hat nagynénit és egy nagybácsit jelentett plusz annyi unokatestvért, ami egy kisebb település induló populációjának is beillett volna.
Az összes tantim közül, Katrinát kedveltem a legjobban, akit a családban mindenki csak Kat-nek becézett.
Az emlegetett hölgy anyám legfiatalabb húga volt, aki harminckét éves korára, egy huszonöt éves lány testével és vitalitásával élte életét és derítette jobb kedvre vagy lobbantotta lángra a környezetében élő hímnemű egyedek epekedő szívét. Hogy világosabb legyen a dolog, képzeljen mindenki maga elé egy nagyjából százhetven centi magas, karcsú bombázót, vállig érő szőke hajjal, világbajnok mellekkel és olyan puha telt, ajkakkal amik mellett még Angelina Jolie is egy jellegtelen pengeszájú teremtésnek tűnhetne.
Mindezek után gondolom furcsán hangzik, hogy nagynéném magánélete, korántsem volt sikeresnek vagy boldognak mondható. Ennek a miértjére sose voltam képes rájönni, sőt meg merem kockáztatni, hogy ez már alighanem egyike marad a világegyetem szép számmal létező megfejtehetetlen rejtélyeinek.
A középiskola utolsó évében, a tavaszi szünet kezdetekor anyám nagy meglepetésemre azzal állt elő, hogy szeretné ha a szünet idejére Kate-nél húznám meg magam. Nagynéném, Lennox közelében bérelt lakást, ami nagyon vonzó és jó környék volt, sok klubbal és egy hatalmas bevásárlóközponttal a közelben.
Az egészre, mint később megtudtam, azért volt szükség mert leközelebbi nőrokonom okulván a velem kapcsolatos régi rossz tapasztalataiból, meg akarta akadályozni, hogy a kínálkozó alkalmat egy kis haveri összeröffenésre használjam ki a munkaideje alatt üresen maradó lakásban.
Így törént hát, hogy egy hétfői napon, hajnal négykor anyám munkába menet lerakott a nagynéném háza előtt, majd miután lelkemre kötötte, hogy amennyiben megoldható viselkedésemmel ne hozzak szégyent a fejére, kocsijával együtt elnyelte a hajnali szürkület. Nem lehettem valami jó formában ezen korai órán, mert a megérkezésem részletei teljesen kitörlődtek az agyamból és az első aznapi emlékem, hogy délben zúgó fejjel Kate nappalijának díványán ébredezem. Beletelt egy kis időbe mire sikerült annyira összeszednem magam, hogy elvánszorogjak az emeletre vezető lépcsőig. Felküzdöttem magam a meredek fokokon és rogyadozó léptekkel épp indultam volna a fürdő felé, amikor hirtelen furcsa hangok ütötték meg a fülemet a néni folyosó végén levő szobájából. Arrafelé vettem az irányt és odaérvén némi meglepetéssel konstatáltam, hogy a helység ajtaját nem zárták kilincsre, hanem csak behajtották és az ajtófélfa valamint az ajtószárny szélei között egy keskeny, nagyjából ujjnyi vastag rés tá
tong . Óvatosan bekukkantottam rajta, és az elém táruló sokkoló, de egyben végtelenül izgató látványtól egy pillanatra a lélegzetem is elakadt.
Kate néném anyaszült meztelenül hevert a szoba közepén álló nagy dupla ágyon és a viselkedéséből valamint egyre hangosabb nyögéseiből nyilvánvaló volt, hogy nem a várost belengő fullasztó hőség késztette arra, hogy ebben a hiányos öltözetben mutatkozzon. Habár sejtehető volt, hogy dögösen néz ki ruha nélkül, most mégis meg kellett állapítanom, hogy azon ritka alkalmak egyikéről volt szó amikor a legmerészebb fantázia is messze elmarad a valóság mögött. Tekintetem mohón falta fel pucér testének minden milliméterét, majd rövid ide-oda csapongás után, szemeim a ziháló mellkast megkoronázó csodálatos izzadt melleken állapodtak meg, elbűvölten néztem ahogy a dús halmok tetején ülő duzzadt mellbimbók úgy türemkednek elő a puha fehér bőrből, mintha apró légvédelmi ágyúk csövei lennének. Kate bal kezével a melleit izgatta, könyörtelenül csípve, húzva és morzsolgatva őket, míg jobb kezének mutatóujja tövig merült kopasz puncijának nedvedző nyílásban.
Éreztem, hogy ez a rögtönzött kis előadás erőteljes állagváltozást kezd elődézni mindeddig tetszhalottnak tűnő farkam elasztikus szöveteiben, ami miatt az emlegetett szerv egyre fájdalmasabban feszült neki nadrágom ágyékrészének. Lenyúltam és megpróbáltam kevésbé kényelmetlen pozícióba mozdítani szegényt, de ekkor a benti események olyan új fordulatot vettek, mely láttán pillanatok alatt megfeledkeztem szorult helyzetemről. Kate felnyögött és lassan kihúzta váladéktól fénylő ujját a hüvelyéből, majd megrökönyödött tekintetemtől kísérve komótos, megfontolt mozdulatokkal szájához emelte, és az utolsó cseppig leszopogatta róla a rátapadt nedveket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.75 pont (102 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 cscsu50 2017. 03. 10. péntek 07:18
tetszett
#14 A57L 2016. 10. 18. kedd 08:39
Nagyon tetszett.10P
#13 vakon53 2016. 02. 18. csütörtök 17:42
10 Pont!
#12 papi 2014. 06. 9. hétfő 14:05
Nagyon jó
#11 zsuzsika 2014. 05. 12. hétfő 08:12
Jó.
#10 listike 2014. 01. 27. hétfő 19:27
Tökéletes.
#9 zoltan611230 2013. 11. 28. csütörtök 04:01
Nagyon jo.
#8 genius33 2013. 02. 27. szerda 07:26
Nagyon jó! Élvezet olvasni smile
#7 tomi19 2012. 11. 7. szerda 10:53
Egész jó
#6 postman01 2011. 10. 21. péntek 10:36
király
#5 tiborg 2010. 05. 30. vasárnap 05:40
KITUNO,fertig zaftos.
#4 sarmos 2010. 04. 13. kedd 14:23
jo
#3 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 03:18
azzannya
#2 alku 2004. 02. 18. szerda 20:41
naggyon korrekt kis story. Minden elismerésem az íróé.
#1 Törté-Net 2003. 09. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?