A+ A-

Érettségi előtt

Egy 18 éves fiatalnak májusban semmi máson nem járhat a feje, mint a nőkön, a nőkön, az érettségin, meg a nőkön. Szerencsés egybeesés, ha valakinek olyan irodalomtanára van, mint nekem volt, aki nem csak felkészített az érettségire, hanem másban is a segítségemre volt...
Magdinak hívták az én drága, jó tanár nénimet. Fekete hajú, fekete szemű, szemüveget viselt, és szoláriumba járt, ez látszott a bőrén. A középiskola első osztálya óta tanította az osztályunkat. Már akkor Róla ábrándoztam, és bizony sokszor gondolatban szeretkeztem is vele, és ilyenkor gyakran rárántottam. Egyébként is bukom a fekete szemű, fekete hajú nőkre Évzáró volt, kiosztották a harmadikos bizonyítványokat, és az osztályfőnökünk felhívta a figyelmünket, hogy a következő év lesz a legnehezebb középiskolai évünk. Jön az érettségi!
Megkerestem Magdit, és megkérdeztem tőle, hogy a nyári szünetben kidolgozom az érettségi tételeket, megnézné - e. Azt válaszolta, hogy vigyem csak fel hozzá, majd együtt kielemezzük. Július végére már elkészültem a felével, gondoltam felhívom az én kedvenc tanárnőmet. Másnapra beszéltünk meg időpontot, én pedig, mint jó diák reggel nyolckor már csengettem nála. Álmosan, pongyolában nyitott ajtót. Sűrű bocsánatkérések közepette léptem be a lakásba, mire ő azt mondta, hogy nincsen semmi baj, csak már hozzászokott a késői keléshez. Bement a szomszéd szobába átöltözni, én pedig egyből rátapadtam a kulcslyukra. Gyönyörű barna bőre volt, asszonyosan telt mellei, és borotvált puncija. A dákom egyből égnek meredt. A farmerem eleje erősen kidudorodott, még akkor is, amikor Magdi belépett az ajtón. Póló és rövidnadrág volt rajta, amiből egy picit kilátszott néha a puncija szőre. Kiraktam az asztalra a tételeket, ő pedig elkezdte átnézni azokat. Ahol hiányosságot talált, mindig szólt, és együtt kiegészítettük a hiányzó részeket. Dél körül járhatott már az idő, amikor csengettek. Magdi felállt, kinyitotta az ajtót. Kisidő múlva visszajött és egy levelet rakott az asztalra. - Csak a postás volt. Kérsz valamit inni? - Egy üdítőt elfogadok, köszönöm. Kiment a konyhába, én pedig mentem utána. Lehajolt, kinyitotta a hűtőszekrényt, és abban a percben kiestek a tojások, és a szalámi a hűtő oldalából. Leguggoltam, hogy segítsek neki feltakarítani, de ahogy ott guggoltam a szemem odatévedt a puncijához. Kilátszott az egész, a rövidnadrág pántja eltűnt a punci vágásában. Csak guggoltam, és nem tudtam semmisem csinálni, vagy mondani, annyira elbűvölt a látvány. Magdi rám nézett majd látva rajtam, hogy le vagyok döbbenve, végig nézett magán. Meglátta a meztelen punciját, gyorsan megigazította nadrágot magán.
- Nem illik ám leskelődni.
- Pedig nekem tetszik! - mondtam, megdöbbentve magamat is, hogy ilyet merek mondani
- Azt elhiszem, máson sem jár a fejed!!! - nevetett.
Másnap úgy mentem fel, hogy lesz, ami lesz, én ma meg fogom dugni Magdit. Leültünk a kanapéra, hosszú póló - szerű ruha volt rajta, én bermudanadrágot, és ujjatlan pólót viseltem, alsónadrágot nem vettem fel, készülve, hátha lesz valami. Ahogy ott ült mellettem észre vettem, hogy nem visel sem melltartó, sem bugyit. A fantáziám egyből beindult. Azon gondolkodtam, hogy hogyan tudnám elérni azt, hogy megdugjam. A véletlen segített ebben. A tételek között volt egy, amit nem tudtam igazából jól kidolgozni, a tankönyvben pedig nem találtam hozzá megoldást. Magdi odament a könyvespolcukhoz, és le akarta venni a saját tankönyvpéldányát. Addig - addig nyújtózkodott, míg a ruhája fel nem csúszott a derekára. Felálltam a kanapéról, mögé léptem, és egy könnyed mozdulattal levettem a könyvet. Megfordult, a szemembe nézett, és egy picit elmosolyodott.
- Köszönöm a segítséget. - és adott egy puszit.
- Nagyon szívesen segítek, csak szóljon tanárnő.
Leült a kanapéra, de ahogy lehuppant egy pillanatra beláttam a ruhája alá, és meggyőződhettem róla, hogy tényleg nincs rajta bugyi. Gondoltam, ha kapok is egy pofont, akkor is megpróbálom, most a közeledést. Térdre ereszkedtem előtte, gyorsan benyúltam a két lába közé, és szétfeszítettem. Nem ellenkezett, sőt még ő húzta fel a ruháját, hogy jobban hozzá férjek a kopaszra borotvált puncijához.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2017. 04. 8. szombat 06:17
Fiatalos álmodozás.
#5 zsuzsika 2014. 11. 21. péntek 07:25
Gyerekes fantázia.
#4 feherfabia 2014. 03. 20. csütörtök 05:54
8P
#3 Ati 2008. 02. 1. péntek 21:59
Ja borotvált punci , a rövidnadrágmellet kikandikál pár szőrszál?
#2 joy01 2002. 07. 29. hétfő 17:22
lol
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?