A+ A-

Halil

1.
Halil végre megfigyelhette esküdt ellenségét. Ritka az olyan alkalom, mikor az üldözött figyeli meg a rendőrt. Végre ezt is megérte. Smith egy lány elé jött ki, egy fekete hajú, fehér bőrű lány elé, akinek szűk ruhája szépen kirajzolta combjait. Szemmel láthatólag örült, hogy itt lehet, összeölelkezett Smith-vel, aztán bedobta táskáit a kocsijába, és visszaindultak a hotelba.
Halil előbb odaért és elfoglalta helyét a recepció közelébe. Smith ott állt a pultnál, várta, hogy a lány bejelentkezzen. Párbeszédük ekkorra már világossá tette, hogy Smith most csak idekísérte, megy tovább a munkahelyére, majd csak késő este találkoznak újra. A lány amerikai volt, fiatal, hosszú combú, szép lábú. Az újságból felpillantó Halilnak épp akkor tűnt fel a zöld ruha alatt domborodó gusztusos tompora, amikor észrevette, hogy nézik. Két sötét öltönyös férfi nézett felé.
Halil azonnal felállt. Gyorsan tenni kell valamit, amivel eltereli a figyelmüket. A lány éppen az inasra bízta a bőröndjét, és a lift felé indult. Halil utána. A felé közeledő magas férfi láttán a lány nyomban lesütötte a szemét, láthatólag a hatása alá került. Halil egy pillanat alatt döntött.
- Várjon egy pillanatra! - szólt a lány után. Kivette a bőröndöket az inas kezéből, és beszállt a liftbe.
- Hadd segítsek. Ezer éve nem hallottam már egy otthoni hangot. Hányadikra?
A lány arca felderült.
- A nyolcadikra. - felelte Halilt méregetve. - Maga hová valósi?
- Én is épp ezt akartam kérdezni - mondta. - Mississippi?
- Gulf Coast. Biloxi.
- Long Beach.
- Nem csak viccel? Ez szinte hihetetlen. - Nagyon fiatal volt a lány. Borzasztóan örült, hogy egy otthoni fiúval hozta össze a sors. Biztos egyetemista. Halil megkönnyebbült, hogy ez bejött. Mire a szobához értek, a lány már egészen belelkesedett. Halil a füléhez hajolt.
- Van két staubom. Akar egy kicsit kilazítani a hosszú út után?
A lány arca elkomolyodott. Fiatal, csinos arcán Halil látta, hogy már eldöntötte a dolgot. Nem a kábítószerrel kapcsolatosat.
- Jól hangzik! - mondta lassan a lány.
Halil kifaggatta Smith-vel kapcsolatban. A lány bevallotta, hogy a barátja, de csak késő este jön vissza. Halilt perverz izgalom járta át, farka lüktetve dörömbölt nadrágjában arra a gondolatra, hogy megdughatja legádázabb ellensége nőjét.
Az elszívott cigi után a lány szeme már üvegesen csillogott. Mélyeket lélegzett, nyújtózkodott, simogatta tagjait. Halil látta, hogy még a fehérneműje is zöld. A szoknyája egyre följebb csúszott a combján, egyszer, mikor egy pillanatra széttárta a lábait, egészen be lehetett látni neki. Nem ellenkezett, miközben Halil lehámozta róla a ruhát.
2.
Végre Halil beugrott a csalinak. Nem örültem, hogy a barátnőmet kellett a csalinak használni, de ha minden jól megy nem kell még taperolást sem kiállnia. A rejtett kamerákon keresztül figyelemmel kísértem, hogy leülnek a kanapéra, és beszélgetnek. Ahogy előkerült a cigaretta, indulni akartam. Kinyitva az ajtót rögtön beleszaladtam két nagydarab emberbe, akik pisztoly szorítottak az oldalamhoz. Visszatereltek a szobába. Embereimnek sem tudtam szólni, mind lent voltak a szálloda halljában. A képernyőre nézve láttam, hogy a lány ruhái kezdenek lekerülni. Most már biztos voltam benne, hogy Halil a szemem láttára fogja megdugni a barátnőmet. A kanapén ülő lány elé állt, akin már csak a zöld fehérneműje volt. Lassan kigombolta a nadrágjának elejét, és elővarázsolta tekintélyes nagyságú, vaskos szerszámát. Halil megfogta a lány fejét, és óvatosan ráhúzta a farkára.
3.
Halil pár másodpercig bent hagyta farkát a lány szájában, majd lassan visszafelé tolta a fejét. Hagyta, hogy előbukkanjon a nyáltól csillogó makkja, aztán újra maga felé húzta, és az engedelmesen nyitott ajkak közé nyomult. Ahogy befelé nyomta, a lány ajkai rásimultak faszára. 25 centis szerszámából mintegy 10 centit nyeletett el. Kifelé húzva az ajkak rátapadtak, szinte ragaszkodtak a kellemes falathoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2016. 01. 2. szombat 07:41
Közepes!
#6 listike 2014. 02. 23. vasárnap 06:33
Hiányzik a befejezés.
#5 A57L 2014. 01. 6. hétfő 04:08
Egész jó.
#4 papi 2013. 09. 7. szombat 10:39
Remélem nem itt fejezed be.
#3 genius33 2013. 03. 23. szombat 08:59
És hol a vége? nyes
#2 koba 2003. 08. 6. szerda 23:06
ez ugye még nem a vége???? kíváncsi lennék egy 2. részre is!!!!
#1 Törté-Net 2003. 08. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?