A+ A-

Élvezet az ablakon át

Dávid belépett a konyhába. Éppen mosogattam, amikor mellém lépett. Mögöttem állt és a karjait körém fonta. Kihasználta, hogy vizes a kezem, így nem tudtam megakadályozni, hogy játsszon a melleimmel és lefelé haladva megmarkolja a fenekem. Kissé előrébb hajoltam, ő pedig lehúzta a nadrágomat és mostmár a csupasz popsimmal játszadozott. Néhány perc múlva abbahagyta és azt mondta, maradjak így, de neki le kell zuhanyoznia gyorsan.
Azzal otthagyott, a nadrágom a térdemig letolva. Ahogy kifelé ment a konyhából, visszaszólt:
- Tudod, hogy ilyenkor, amikor kint sötét van és bent ég a villany, nagyon jól be lehet látni hozzánk az utcáról? - mondta nevetve és kiment.
Én tovább mosogattam.
- Nem hallottad, mit mondtam az előbb? - kérdezte pár perc múlva, amikor visszajött és meglátta a még mindig meztelen fenekemet.
- Hallottam - válaszoltam.
Gyakran, amikor magunkban voltunk otthon éjszaka, ő levetkőztetett. A villanyt égve, a függönyöket kihúzva hagyta. Ez egy egészen új dolog volt, amit felfedeztünk és mindketten nagyon élveztük a gondolatot, hogy néznek engem. Biztosan tudtuk, hogy több "állandó" nézőnk van és imádtunk nekik bemutatót tartani.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.3 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 devilmanrobi 2012. 03. 22. csütörtök 11:16
jar erte az 1 es nyes
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?