A+ A-

Rekkenő nyár volt

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Rekkenő meleg nyár volt, evezőstúrán voltunk, nagy csapattal. Több ember volt, mint amennyi férőhely a kenukban, szóval ha mindenki evezni indult volna, pár embernek már nem jutott hely. Aznap vagy négyen kimaradtunk. Kettő begyalogolt a faluba fagyizni, a férjem bemászott a sátorba hűsölni, mert az árnyékba vert sátrakba jó hűvös maradt, én meg napozgattam a parton. Nagyon kedvelem, amikor a bőrömet jól átperzseli a nap. Egészen jó szagúnak, olyan friss cipónak érzem magam egy jó kis napozástól. Aztán egy idő után eluntam magam, akkor aztán bemásztam én is a sátorba.

Párom szendergett, odakucorodtam a matracra mellé, hátamat a jó hűs mellkasához nyomtam.

Szendergéséből alig ocsúdva magához ölelt, neki éppen az tetszett, hogy milyen forró a bőröm. A nyakszirtemre apró puszikat nyomott, miközben tenyerével körülölelte jókora melleimet, s az ujjbegyével cirógatta őket. Amennyire lehetett hátranyomtam a törzsemet, teljes hátfelületemmel hozzásimultam és a jó hűvös hasa aljához, fészkeltem fenekemet.

Amint izegtem - mozogtam az ölében, éreztem hogy máris merevedése van. Érdekes, hogy a férfiaknak milyen kevés elég, hogy felébredjen bennük a vágy, vagy ez a forró napégette bőröm szaga izgatta fel? A mellemtől elszakadva végül hőmintát vett a hasamról is, a combjaimról is, végül az ágyékomat tesztelgette. Úgy tűnt, egyre erősebb izgalmi állapotba jut az apró puszikák már követelőző csókokká váltak a vállamon, lapockámon, miközben ujjaival türelmetlenül matatott, a puncim után.

Úgy hátulról - egy röpke pillanat alatt lerántotta a fürdőruhámat, és már belém is hatolt. Miközben élvezettel táncoltatta a fütykösét, nagy gyönyörűségemre morzsolgatta a csiklómat... Hmmmm.

Alighogy nekem is átforrósodott volna a hangulatom, ő két - három hatalmas lökéssel elélvezett, miközben erős markával még szorította szeméremajkaimat.

Addigra viszont már magam is vágyakozós állapotba kerültem, és nem éreztem befejezettnek a dolgot, sokkal ígéretesebbnek reméltem a folytatást.

Nagy sóhajtással lazábbra engedte az ölelést, de én még többet akartam ennél. Szembefordulva vele, a hátára görgettem, és combomat átvetve a csípőjén megpróbáltam meglovagolni a maradék lehetőséget. Elég csekély volt az a lehetőség, de nem hagyhattam a dolgot annyiban. Ráhasaltam a mellkasára, puncimat hozzászorítottam aludni készülő farkához, és hosszú csókolgatásba fogtam. Nem is annyira hagyományos csókolózás volt. Alsó ajkát beszívtam a számba, és úgy szopogattam, szívogattam, nyelvem hegyével nyalogattam, mintha nem is ajak lenne. Röpke csókot leheltem a nyakára is, majd a fülcimpájába bedugtam a nyelvem hegyét, és végigbarangoltam a cimpa járatát. Éreztem, hogy megremeg ettől, tudom, hogy szereti, ha a fülét nyalogatom. A cimpa alsó végét bekapom a számba, és úgy szopogatom, amiképpen az imént a száját szopogattam, amihez ő hozzárendeli azt a képzettársítást, ami más szopogatáskor oly kellemesen érinti.

Ahogyan a hasamat az övéhez szorítottam, éreztem máris, hogy az egyszemű óriás feltápászkodik és körülnéz, vajon tényleg akcióra szólítja a kisgazdája. Nem hagyhattam kétséget szándékom felöl. A közelben ólálkodó "egyszemű óriás fogó csapdámmal" bekaptam őt.

Felsőtestemmel felegyenesedtem, és megkezdődött az a ritmikus tánc, amelyet oly szívesen táncolnak az emberek időtlen idők óra már. A tánc ritmusára imbolygott a mellem, ott himbálózott az orra előtt. Szereti nézni, szereti simogatni, szopogatni, de most még nem kapott érte. Egyik kezét becsúsztatta a hasam alá, némi tapogatás után rábukkant a csiklómra, és ujjbegyével masszírozgatni kezdte... Ahhhhhh... Szinte a fejbőröm is bizsergett tőle, annyira élveztem, ahogy minden hintázó mozdulatom fölső végpontján hüvelykujja hegyével meg - megnyomta azt a lüktető, feszes kis bütyköt ott elöl a puncim hegyén. Egyre hevesebben mozogtam, a fejemet hátravetettem, úgy kapkodtam levegő után mint egy fuldokló.

Ő nézte az arcomat, nagyon tetszett neki az örömöm. Szabad kezével megmarkolta a mellemet, simogatta a feszes bimbót. Épp arra gondoltam, hogy úristen, ha most megszopja, menten elélvezek. Akkor felemelte a fejét, bekapta a bimbót és hosszan, hosszan szopta nekem, nekem meg megszűnt a világ nem érzékeltem egyebet csakis a reszkettető, szikrázó, gyönyörűséges kéjt.
Szavazz Te is!

Átlag: 5.43 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2018. 03. 31. szombat 04:51
Felesleges írás.
#8 t.555 2017. 10. 8. vasárnap 03:51
Sajnos elmúlt a nyár!
#7 feherkalman1 2017. 04. 26. szerda 14:47
Csak lenne már nyár!
#6 feherkalman1 2014. 04. 14. hétfő 16:52
Kellemes kirándulás.
#5 zsuzsika 2014. 03. 24. hétfő 14:00
Gyenge.
#4 listike 2014. 03. 24. hétfő 13:32
Nem vagy durranás.
#3 papi 2014. 03. 10. hétfő 15:18
Nem rossz
#2 tutajos46 2013. 07. 9. kedd 06:55
Jó a sátorozás.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?